• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar ben 11 ekimde çat iğnesi oldum bugün test için gittim pozitif çıktı hcg 334 ama kese yok. Sizce hamile miyim 😔
Canımmm hayırlı olsunnn 😁 hamilesin tabiki. Keseyi sonra görebileceksin. Vajinal ultrasonda bile 500 ile 1000 arasında olması gerekir görünebilmesi için. Henüz oluşmadı sabırlı ol. 5. Haftadan sonra görünecek.Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.

Geçmiş mesajları okurken senin de durumunu öğrendim, Rabbim bir daha korkulacak şeyler yasatmasin canım, evlatlarımizi bize bağışlasın, bizi onlara , onları da bize hayırlı eylesin
Canımıniçi çok teşekkür ederim. Korktum gerçekten. Dilerim rabbim bir daha yaşatmasın. Keşke tüm gebelikler sağlıklı problemsiz tamamlanabilse. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️

Canımmm hayırlı olsunnn 😁 hamilesin tabiki. Keseyi sonra görebileceksin. Vajinal ultrasonda bile 500 ile 1000 arasında olması gerekir görünebilmesi için. Henüz oluşmadı sabırlı ol. 5. Haftadan sonra görünecek.Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.
İnanamıyorum uyku da tutmadı sonuçlarıma bakıp duruyorum tahmini kaç haftalık onu bile hesaplayamadım🤲🏼Rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın😇

Canımıniçi çok teşekkür ederim. Korktum gerçekten. Dilerim rabbim bir daha yaşatmasın. Keşke tüm gebelikler sağlıklı problemsiz tamamlanabilse. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤

Kiz hayret nasil uyumadin sen , bana hamilelik uykusuzluk yapti heyecandan cin gibiyim😂

Hayirli olsun🥰 doktorunuz soylemedi mi? Ben hala gitmedim mesela yukselmesini bekliyorum :) hamilesin ♥️
[/QUOTE
İnşallah yükselir gülüm özele gittim başka test yaptılar sadece pozitif dendi orda kese olmayınca bir şey demedi doktor haftaya gel dedi ben devlette nota hcg istemi yaptırdım ordan öğrendim 334ü

Back