- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.441
Canımmm hayırlı olsunnnİyi akşamlar kızlar ben 11 ekimde çat iğnesi oldum bugün test için gittim pozitif çıktı hcg 334 ama kese yok. Sizce hamile miyim![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm hayırlı olsunnnİyi akşamlar kızlar ben 11 ekimde çat iğnesi oldum bugün test için gittim pozitif çıktı hcg 334 ama kese yok. Sizce hamile miyim![]()
Canımıniçi çok teşekkür ederim. Korktum gerçekten. Dilerim rabbim bir daha yaşatmasın. Keşke tüm gebelikler sağlıklı problemsiz tamamlanabilse. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinGeçmiş mesajları okurken senin de durumunu öğrendim, Rabbim bir daha korkulacak şeyler yasatmasin canım, evlatlarımizi bize bağışlasın, bizi onlara , onları da bize hayırlı eylesin
Bebeğimm ben de özledim. Bugün sancılıydım yattım hep. Gözümü açar açmaz bakıyorum foruma![]()
İnanamıyorum uyku da tutmadı sonuçlarıma bakıp duruyorum tahmini kaç haftalık onu bile hesaplayamadımCanımmm hayırlı olsunnnhamilesin tabiki. Keseyi sonra görebileceksin. Vajinal ultrasonda bile 500 ile 1000 arasında olması gerekir görünebilmesi için. Henüz oluşmadı sabırlı ol. 5. Haftadan sonra görünecek.Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.
İyi akşamlar kızlar ben 11 ekimde çat iğnesi oldum bugün test için gittim pozitif çıktı hcg 334 ama kese yok. Sizce hamile miyim![]()
İnanamıyorum uyku da tutmadı sonuçlarıma bakıp duruyorum tahmini kaç haftalık onu bile hesaplayamadımRabbim dualarımızı boşa çıkarmasın
![]()
Canım son adet tarihin nedirİnanamıyorum uyku da tutmadı sonuçlarıma bakıp duruyorum tahmini kaç haftalık onu bile hesaplayamadımRabbim dualarımızı boşa çıkarmasın
![]()
Canımıniçi çok teşekkür ederim. Korktum gerçekten. Dilerim rabbim bir daha yaşatmasın. Keşke tüm gebelikler sağlıklı problemsiz tamamlanabilse. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤
Aynı fikirdeyim300 kusurken kese bakmaya calisan doktor![]()
Hayirli olsundoktorunuz soylemedi mi? Ben hala gitmedim mesela yukselmesini bekliyorum :) hamilesin
[/QUOTE
İnşallah yükselir gülüm özele gittim başka test yaptılar sadece pozitif dendi orda kese olmayınca bir şey demedi doktor haftaya gel dedi ben devlette nota hcg istemi yaptırdım ordan öğrendim 334ü
Canım progestan kullanmaya başladım ya o beni sersem yapıyor. Yoksa benim de uykum açılmıştıKiz hayret nasil uyumadin sen , bana hamilelik uykusuzluk yapti heyecandan cin gibiyim![]()
28 Eylül ama çat iğnesini 11 ekimde yaptırdım 13 ekimi değerlendirdik bizCanım son adet tarihin nedir
O önemli değil canım şuan 4+3 haftalıksın28 Eylül ama çat iğnesini 11 ekimde yaptırdım 13 ekimi değerlendirdik biz
Son adet tarihin gebeliğin ilk günü kabul edilir28 Eylül ama çat iğnesini 11 ekimde yaptırdım 13 ekimi değerlendirdik biz
4+3 ne desem saçma olur muO önemli değil canım şuan 4+3 haftalıksın![]()
Canım progestan kullanmaya başladım ya o beni sersem yapıyor. Yoksa benim de uykum açılmıştı![]()
Canım 4 hafta 3 günlük hamilesin4+3 ne desem saçma olur mu![]()
Kendimi çok cahil gördümCanım 4 hafta 3 günlük hamilesin![]()
4+3 ne desem saçma olur mu![]()