• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hiç öyle düşünme herkeste her belirti olacak diye birşey yok çoğu arkadaşımızda belirti olmadı sen de biliyorsun. O yüzden dilerim Rabbimden bu aşılaman tutar sana güzel sürprizler gelir ❤❤

Hoşgeldin canım. Allah gönlüne göre versin. Bir problem var mıydı neden ilaç tedavi başladın? Ayrıca hem gonalf hem klomen aynı anda kullananı ilk defa gördüm şaşırdım 🙄

Canım özledik vallahi. Rabbim rahata kavuştursun seni de. Çok tşk ederim Rabbim kimseye yaşatmasın kuzum 🤩

Amiiin canim cumlemizi insallah 🙏🙏
Cok sagol valla bende coook ozledim hepinizi😍😍😍 ama toparliyorm gibi bundan snra buralardayim yine ins 😀

benimde boslugima vuruyor boyle degisik bir agri ne bileyim ya bakalim hayirlisi inşallah vardır bend veririm güzel haberi
Canım benim inşallah güzel haberlerini alırız. Bel boşluğum ya da belim değil bak anlamadın sen omuzlarımdan aşağı belime kadar olan alan yani belim değil.

Ya bu belirtileri bende yasadim hatta göğüslerim felaket agridi ustune yatamadim. Bel agrisi kasik batmasi asiri gaz ama asilamanin 12. Gunu adet oldum. O yuzden ben vucuduma guvenmiyorum artik. 😉 sana col sevindim ama. Saglicakla kucagina al insaallah. Ya bu jel ne ise yariyor ben hic kullanmadim boyle bisey?

Jeli burdan ogrenmistim bende, spermi koruyor daha hizli ulasmasini sagliyor vs yaziyordu bende bir umut almistim esime caktirmadan oliskiden once kullaniyodum o gunlerde bu arada biz pozisyonada dikkat edemedik pozisyonada takilma (benim esim bebek odakli iliskiden biraz etkilenmeye baslamisti cunku ) ama iliskiden sonra hep yatiyodum sirt ustu. Ben bu ay aglayarak doktorumu arayip yine yalan olduk dogru duzgun degerlendiremedik bile dedim ki LaRisaCca LaRisaCca biliyo bence bilmiyorum gercekten Allahtsn. Meryem suresi okumustum ilkaylarda ama o zmn bu kdr icten dua etmemistim dusunuyorumda hizli hizli okuyodum sayi tamamlrcasina. Stres olayida yalan benim kdr bu ay aglayan hamile habrrleri alan yanimda dahi test yspilip bebek kutlanan bir ay yoktu. Simdi dilegim Allah sorunsuz gecirmeyi saglikla kucsagima almayi nasip etsin ve tummm bekleyenllere herkese hepinize en tez zamanda nasip olsun insallah.

Not: bu arads bana uykusuzluk yapti😂

Canım benim inşallah güzel haberlerini alırız. Bel boşluğum ya da belim değil bak anlamadın sen omuzlarımdan aşağı belime kadar olan alan yani belim değil.
kuzum anladim seni ben yani benimde otaraflar bosluklarim agiriyor demek istedim :)))) buarada gunaydin balim ve gece ruyamda 2 tane test yapiyorum ilki damlatrdamlatmaz ikinci cizgi çıktı inanmıyorum 2.sini yapiyorum oda çift cizgi cikiyor esime söylüyorum hamileyim diye öyle seviniyorki garibim yemin et vallahami budefa oldumu diye konusuyoruz ay çok güzel.bir ruyaydi

kuzum anladim seni ben yani benimde otaraflar bosluklarim agiriyor demek istedim :)))) buarada gunaydin balim ve gece ruyamda 2 tane test yapiyorum ilki damlatrdamlatmaz ikinci cizgi çıktı inanmıyorum 2.sini yapiyorum oda çift cizgi cikiyor esime söylüyorum hamileyim diye öyle seviniyorki garibim yemin et vallahami budefa oldumu diye konusuyoruz ay çok güzel.bir ruyaydi
Canım günaydınn dilerim rüya değil gerçek olsun okurken bile mutlu oldum adına ❤️

Jeli burdan ogrenmistim bende, spermi koruyor daha hizli ulasmasini sagliyor vs yaziyordu bende bir umut almistim esime caktirmadan oliskiden once kullaniyodum o gunlerde bu arada biz pozisyonada dikkat edemedik pozisyonada takilma (benim esim bebek odakli iliskiden biraz etkilenmeye baslamisti cunku ) ama iliskiden sonra hep yatiyodum sirt ustu. Ben bu ay aglayarak doktorumu arayip yine yalan olduk dogru duzgun degerlendiremedik bile dedim ki LaRisaCca LaRisaCca biliyo bence bilmiyorum gercekten Allahtsn. Meryem suresi okumustum ilkaylarda ama o zmn bu kdr icten dua etmemistim dusunuyorumda hizli hizli okuyodum sayi tamamlrcasina. Stres olayida yalan benim kdr bu ay aglayan hamile habrrleri alan yanimda dahi test yspilip bebek kutlanan bir ay yoktu. Simdi dilegim Allah sorunsuz gecirmeyi saglikla kucsagima almayi nasip etsin ve tummm bekleyenllere herkese hepinize en tez zamanda nasip olsun insallah.

Not: bu arads bana uykusuzluk yapti😂
Peki canim jelin adi ne nasil kullaniliyor?

Kızlar merhaba dün gece çatlatma iğnesi oldum,şuan hastahanedeyim birazdan aşılama olucam,bu İlk olacak , umarım müjdeler ile dönüş yaparız birbirimize

Hadi hayirli haberler insallahhh♥️♥️♥️ Dua oku bol bol 🥰 ben kan verirken labaratuarda bile okudum ufledm heheheh 😂

Allah herkese h
Azcik sabir bence:) LaRisaCca LaRisaCca min cikti ama ben 12. Gunde hafif silik cizgiyle patlamistim 14 te yap bence tabi♥️ Ins geliyordur bebis
Adetin 21.gunu progestana bakıldı mi siizn benim 11 çıkmış şimdi öğrendim hamile olunca yükseliyor die biliyorum sanırım bu ayda olmadı benim 😑

Allah herkese h
Adetin 21.gunu progestana bakıldı mi siizn benim 11 çıkmış şimdi öğrendim hamile olunca yükseliyor die biliyorum sanırım bu ayda olmadı benim 😑

Bakilmadi canim hic istemedi doktor ben progestanda kullanmadim sadece catlatma ignsinden once rahim kalinligini olcuyordu ultrason ile

Back