- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.341
Ah amin insallahhhh tummmm isteyenlere insallahcanımm tebrik ederim harika bir haber sağlıkla kucağına al
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah amin insallahhhh tummmm isteyenlere insallahcanımm tebrik ederim harika bir haber sağlıkla kucağına al
Dream1988 yalnız o ses tonunu hiç unutmayacağım
Canım benim yaa bir anneadayının alabileceği en güzel haber sanırımAhahaha aglayarak aramam seni:))
Canım benim yaa bir anneadayının alabileceği en güzel haber sanırım
Ahahah bilmez miyimmmBunlari benim icin mi dedin bu ay feci agladm her telefonda zir zir agliyorm
Süpersiniz kızlar bu akşamdan itibaren ağlamaya başlıyorum hemen belki hormonlar etkilenirBunlari benim icin mi dedin bu ay feci agladm her telefonda zir zir agliyorm
Ahahah bilmez miyimmm
Ahahah bilmez miyimmm
Şu malum göğüs ucu acısı ne zaman başladı sizlerde?
Şu malum göğüs ucu acısı ne zaman başladı sizlerde?
canimmmmm ayyy çok sevindim ya çok güzel bi haber bu bebegim gozun aydin sağlıkla al.kucagina neler yaptin anlat bakayim seni dinliyorumKizlar mucize yaaa neler neler yaptim darisi tum isteyenlere insallah
Canımmm gün boyu girememiştim. Ne çok sevindimm. Süper ya. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel ya1049 cikti arkadaslar inanamiyorum
Cok cok sevindim! Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin1049 cikti arkadaslar inanamiyorum