• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
M MiyavKedi ben sana söyleyim onunkileri bizzat yaşamış biri olarak 😂🤣 yer yer gergin ve duygusal ruh hali, göğüs ucu acıması ve adet olacakmış hissi. Hepsi bu 😂 ama en yaygın yaşadığı ağlak surat olma sendromu 😂

Bunlari benim icin mi dedin😂😂😂😂 bu ay feci agladm her telefonda zir zir agliyorm

M MiyavKedi ben sana söyleyim onunkileri bizzat yaşamış biri olarak 😂🤣 yer yer gergin ve duygusal ruh hali, göğüs ucu acıması ve adet olacakmış hissi. Hepsi bu 😂 ama en yaygın yaşadığı ağlak surat olma sendromu 😂
Bunlari benim icin mi dedin😂😂😂😂 bu ay feci agladm her telefonda zir zir agliyorm
Süpersiniz kızlar 🤣🤣🤣🤣 bu akşamdan itibaren ağlamaya başlıyorum hemen belki hormonlar etkilenir 😄😄😄😄😄
Çünkü diğer belirtiler yok 🙈🙈🙈

Ahahah bilmez miyimmm 😂😂

Kiz baya 5 haftalik yaziyo biraz daha dayanicaktm aslinda biliyosun :) Allahim tum isteyenlere nasip etsin bu arada..

Promotil man ve promotil woman kullandik kari koca 1ay
Maydanoz sutu buhari denemistim bu ay bide
Preseed jelide kullandim ama daha once denemistim onu...
Onun hricinde esime keciboynuzlu bal yedirdim satiliyor marketlerde bide havuc topu yaptim cevizli hurmali gune 5-6 tane yiyordu onuda.

Klomen ve catlatma ignesi ile 2. Ayimdi

Herseyden onemlisi bu ay resmen Allah’a yalvardim
Yaptigimiz hersey vesile Allah ol desin yeter ki.

Stres konusuna asla takilmayin benim kadar stresli birisi ollamaz yumurtlama takibinde bile doktor muaynesine agliyodum o derece stresli bi aydi hatta burdakiler bilir hsg randevusu falan almistim sperm testi icin labaratuarla konustm Falan

Ahahah bilmez miyimmm 😂😂

Kiz baya 5 haftalik yaziyo biraz daha dayanicaktm aslinda biliyosun :) Allahim tum isteyenlere nasip etsin bu arada..

Promotil man ve promotil woman kullandik kari koca 1ay
Maydanoz sutu buhari denemistim bu ay bide
Preseed jelide kullandim ama daha once denemistim onu...
Onun hricinde esime keciboynuzlu bal yedirdim satiliyor marketlerde bide havuc topu yaptim cevizli hurmali gune 5-6 tane yiyordu onuda.

Klomen ve catlatma ignesi ile 2. Ayimdi

Herseyden onemlisi bu ay resmen Allah’a yalvardim
Yaptigimiz hersey vesile Allah ol desin yeter ki.

Stres konusuna asla takilmayin benim kadar stresli birisi ollamaz yumurtlama takibinde bile doktor muaynesine agliyodum o derece stresli bi aydi hatta burdakiler bilir hsg randevusu falan almistim sperm testi icin labaratuarla konustm Falan

Back