- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Dua edelm birbirimize tez zamanda tutsun insallah ❤Bu arada 4 kutu gonal f in 2 kutusunu kullandım. İnşallah bu ay tutar ama eğer tutmazsa bir sonraki uygulama için ilacım kalmış oldu. E Essa0Uraniaaflora
Bnde de cok durum olmadgndan devletteym memnunum sikinti yasamadmBana da özelde sgk var 850 dediler ilaçlar falan 1000 i bulur.sgk lı devlette daha uygun olur ozaman.hiç özele yaptırmiyim
Hosbulduk, inşallah güzel haberlerimiz olur
Bende tip fak. Devam ediyorum tedavime.Bnde de cok durum olmadgndan devletteym memnunum sikinti yasamadm
amin canım benim hepiniz dualarımdasınız . hepimiz pozitif sonuç görelim inşBnde de cok durum olmadgndan devletteym memnunum sikinti yasamadm
Canım kaçıncı gün oldu seninBende tip fak. Devam ediyorum tedavime.
8. Gün oldu bugün. Heyecanla bekliyorum bakalımCanım kaçıncı gün oldu senin
Kilo aldınız mı bu ilaçlardan dolayı. Ben yürüyüş yapıyorum kilo almaktan korkuyorum diye.amin canım benim hepiniz dualarımdasınız . hepimiz pozitif sonuç görelim inş
Benim de 9. günüm canım. sonumuz hayırlara çıksın inşallah8. Gün oldu bugün. Heyecanla bekliyorum bakalım
Kuzum evet bu ilaçlar bende hep 1-2 kg farkettirir çünkü iştah açıyor. aldığımı söyleyebilirim. Ama bunda klomene göre daha az. 3 ay klomen tedavim olmuştu onda 5-6 kg almıştım. ara verdiğimde hemen verdim kilomu. Ama şimdi yine 1-2 kg farkettiKilo aldınız mı bu ilaçlardan dolayı. Ben yürüyüş yapıyorum kilo almaktan korkuyorum diye.
Burda hsg bile cekmiyolarmıs devlette aşılamayı da sormak lazim.Aman inşallah hepimiz de bı sonraki aşamayı düşünmeyizEsma357 ben de üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Ama hocaya özel ücretle hastaneye giriş yapıyorum.122 tl muayene ücreti (ayda 1 kez), ilaçlarımda emekli sandığındayım 400 tl tuttu.
Ya benimdr farketti kilo ya hamilr kalsam da acabaa ilaclar bırakınca verir miyim ki yaKuzum evet bu ilaçlar bende hep 1-2 kg farkettirir çünkü iştah açıyor. aldığımı söyleyebilirim. Ama bunda klomene göre daha az. 3 ay klomen tedavim olmuştu onda 5-6 kg almıştım. ara verdiğimde hemen verdim kilomu. Ama şimdi yine 1-2 kg farketti
Evet evet bence direk gidecektir çünkü yeme içmem değişmedi benim sadece ödem gibi şişim.Ya benimdr farketti kilo ya hamilr kalsam da acabaa ilaclar bırakınca verir miyim ki yacok sinir oldum
Bende çok şiştim ya kilo alacak kadar cok yemiyorum sanki fazla yiyemiyorum zaten az ve sık yiyorum insAllah gider cok ugrasarak zayifladim cunki hala da ideal kikomda degildim aslında
Aynı sayılırız, bisey hissediyor musunuz siz ? Gebelikle ilgili?Benim de 9. günüm canım. sonumuz hayırlara çıksın inşallah
Korkudan hiçbirşey hissedemiyorum canım. 13 aydır sonuç negatifAynı sayılırız, bisey hissediyor musunuz siz ? Gebelikle ilgili?
İnşallah bu kez olur. Benim ilk ama ben de umutlu değilim nedense.Korkudan hiçbirşey hissedemiyorum canım. 13 aydır sonuç negatifSen hissediyor musun
Kuzum selam sen çatlatma iğnesinden 3 gün sonraya kadar hergün sonra gün aşırı ilişki isteniyorKizlar merhaba kismetse bende yarun yarin igne olucam .Ovitre dr cuma cmt pazar pzt birlkte olucaksnz dedi.Cuma sabah 8 gibi vursam ignemi 36 saat sonra catlar dimi hep oyle okudum burada.Yardimci olursanz cok sevnrm bide ben cuma igne olcagm henuz catlama olmyack birlkte olmask cmt olsak olur mu dr icerde sperm bulunsn dedi ama bizim spermler biraz nazli .