- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Hayırlısı olsun hakkımızda canımıniçi çok korkuyorum vallahi ben de umutsuzumİnşallah bu kez olur. Benim ilk ama ben de umutlu değilim nedense.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun hakkımızda canımıniçi çok korkuyorum vallahi ben de umutsuzumİnşallah bu kez olur. Benim ilk ama ben de umutlu değilim nedense.
Ben aşılamayı sırf 2 aşılamadan sonra devlet tüp bebeğe destek verdiği için deniyorum. Belki olumsuz olmamak lazım ama sonuç negatif olursa daha az üzüleyim diye temkinli oluyorumHayırlısı olsun hakkımızda canımıniçi çok korkuyorum vallahi ben de umutsuzum
Ben de hiç bir şey hissetmiyorum malesef.Korkudan hiçbirşey hissedemiyorum canım. 13 aydır sonuç negatif Sen hissediyor musun
Aşılamadan umudum var da kaç kere de olacak onu bilmiyorumBen aşılamayı sırf 2 aşılamadan sonra devlet tüp bebeğe destek verdiği için deniyorum. Belki olumsuz olmamak lazım ama sonuç negatif olursa daha az üzüleyim diye temkinli oluyorum
Canımıniçi çok üzüldüm İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz. Bak benim de pek bir umudum yok. Test yapmaya korkuyorum. Bugün 10. gün.Regl oldun muMalesef kızlar negatif 1.20 çıkmış
Yok daha olmadım cnm karin ağrım var adet ağrısı gibi ama bklm ne zmn olacakCanımıniçi çok üzüldüm İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz. Bak benim de pek bir umudum yok. Test yapmaya korkuyorum. Bugün 10. gün.Regl oldun mu
O değerler artmaz mı daha acaba ?Yok daha olmadım cnm karin ağrım var adet ağrısı gibi ama bklm ne zmn olacak
Bilmiorum ya sağlık ocagindaki doktorum dun kan verecegimde cok erkem daha acele ediyorsun dedi pazartesi görüşelim yine dedi amaO değerler artmaz mı daha acaba ?
Hakkında hayırlısı olsun. Üzme kendini.Malesef kızlar negatif 1.20 çıkmış
Saol cnm oyleHakkında hayırlısı olsun. Üzme kendini.
Senin 2. Çocuk için mi?Saol cnm oyle
Evet cnm bi kızım var 5 yaşında@bi prensen
Senin 2. Çocuk için mi?
o gölgeyi ben de hep görüyorum. insan umut ediyor çok isteyince. bak daha erkenmiş, belki de kanda görürsün bir kaç güne kadarEvet cnm bi kızım var 5 yaşında
Canım gerek yok ki zaten doktor yumurta takibi yapıyor ya .. yeterli mm e ulaşmayan yumurta çatlamaz ki ..Kızlar klomen kullanırken catlatma ıgnesıne kadar ovulasyon kullanannınız varmı
Allah bağışlasın. Benim hiç yok. Sen en azından tatmışsın anneliği. Umarım kırılmazsın bu yazdığıma.Evet cnm bi kızım var 5 yaşında
Çok şükür ki bir sevinci var Allah yokluğunu göstermesin. Biz de debeleniyoruz işteAllah bağışlasın. Benim hiç yok. Sen en azından tatmışsın anneliği. Umarım kırılmazsın bu yazdığıma.
hayrlisi cnm bklmo gölgeyi ben de hep görüyorum. insan umut ediyor çok isteyince. bak daha erkenmiş, belki de kanda görürsün bir kaç güne kadar
Saol cnm Allah razı olsun yok kırılmadim ama inan ilki nasıl arıyorsan ikinci de ayni bence bi tane var nasil olsa die insan rahat olmuyor Rabbim sağlık versin tabi oncelikAllah bağışlasın. Benim hiç yok. Sen en azından tatmışsın anneliği. Umarım kırılmazsın bu yazdığıma.