Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 5.gunum klomene basladın adetım bıtmesı gerektı ama cokcok azaldı 43 gun olmadıgım ıcın 13.gunncagardı benı dr yumurta acatlamaz dımı ozamana kadar gec kalmıs olurmuyum sızler kacınccı gun catlatma ıgnesı oldunuz

Günaydın kızlar 11. Günüm bugün testte silik çizgi çıkması normal mi sizce.erken mi daha.
insAllah igne etkisi değildir cnm 9. Gun yaptgmda bile bnm yok denecek kadar silikti bence geçmiştir etkisi ama beklemekte fayda var insAllah koyulasir
Kızlar 5.gunum klomene basladın adetım bıtmesı gerektı ama cokcok azaldı 43 gun olmadıgım ıcın 13.gunncagardı benı dr yumurta acatlamaz dımı ozamana kadar gec kalmıs olurmuyum sızler kacınccı gun catlatma ıgnesı oldunuz
Ben 12. Gun çatlatma iğnesini vuruldum cnm

insAllah igne etkisi değildir cnm 9. Gun yaptgmda bile bnm yok denecek kadar silikti bence geçmiştir etkisi ama beklemekte fayda var insAllah koyulasir

Benı 13.gun cagardı gec kalmıs olurmu acaba ya ben ovuyla adet bıtınce takıp yapsammı kı

İnşallah canım da büyük ihtimalle iğnenin etkisi koyulaşsin bakalım umut etmek istemiyorum hiç☹️

Benı 13.gun cagardı gec kalmıs olurmu acaba ya ben ovuyla adet bıtınce takıp yapsammı kı
sanmıyorum canım benim ikisi 14 biri 17 mm olmuştu ama genelde 19-20 olgunlaşmış sayılıyor snrm cnm
İnşallah canım da büyük ihtimalle iğnenin etkisi koyulaşsin bakalım umut etmek istemiyorum hiç☹
Hayırlısı olsun canım bklm o zmn sakin kalıp beklemek en güzeli 🤲😘

Canım ben klomen kullanırken 10. günden sonra hep çatlatma iğnesi oldum . 3 ay kullandım .Çünkü bunun sabit bir zamanı yok yumurtaların olgunlaşma süreleri değişiyor o yüzden kontrollerle doktor belirliyor.

sanmıyorum canım benim ikisi 14 biri 17 mm olmuştu ama genelde 19-20 olgunlaşmış sayılıyor snrm cnm

Hayırlısı olsun canım bklm o zmn sakin kalıp beklemek en güzeli 🤲😘
Tm cnn 15 16 da normalde 20 mm oluyor benım de bakalım takıp edeyım ben gene 10.gunden sonra

Canım ben klomen kullanırken 10. günden sonra hep çatlatma iğnesi oldum . 3 ay kullandım .Çünkü bunun sabit bir zamanı yok yumurtaların olgunlaşma süreleri değişiyor o yüzden kontrollerle doktor belirliyor.
Ilk kontrolumu 13.gunnverdı valla cnm bılmıyorum kı 10.gunmu cagıraaydı acaba ben genede takıpte olsam sanırım ıyı olur

Ilk kontrolumu 13.gunnverdı valla cnm bılmıyorum kı 10.gunmu cagıraaydı acaba ben genede takıpte olsam sanırım ıyı olur
Sen bu arada günleri değerlendir canım eğer çatlar diye korkuyorsan hazırlıklı olmuş olursun. Ama bence gidişatına göre doktorunun öngörüsü doğrudur

Aşılamayı ne kadara yaptırdın canım bu ay olmazsa doktor aşılama yapalm dedi tabi durumlar pek iyi değil ondan sordum
Devlette yaptiriyorum canim 33 tele asilama ilaclar da 600 falan tutar beninkini sgk karsilamiyor bunlar sgksiz fiyatlari devlette

Aşılamayı ne kadara yaptırdın canım bu ay olmazsa doktor aşılama yapalm dedi tabi durumlar pek iyi değil ondan sordum
Kuzum doktor bana tanımlanamayan infertilite diyerek rapor çıkardı özel hastanede. Eczaneden 4 kutu gonal f i 750 TL ye aldım. Aşılama da 750 TL. toplam 1500 TL ödedim.

X