• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar kanamam başladı hastaneye yatış yapıyorum şuan nolur benim için dua edin

canımm dualarımız seninle 🙏
güzel haberlerini bekliyoruz.
ikizleri sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🙏 acil şifalar diliyorum
fazla stres yapmamalısın 3 ünüzde iyi çıkıcaksınız hastaneden. 💕🙏😘

kanamam çok ultrasonda bakıldı iki Bebek’te şu an canlı kalpleri atıyor ama kanamam çok ve ne olacağı Allaha kaldı rahim ağzı kapalı sol tarafta kanpıhtılaşmış sağ tarafta halasıvı bu durumda bunun ne demek olduğunu sormak aklıma gelmedi
offff çok geçmiş olsun ,allah seni ve evlatlarını korusun inş.. çok üzüldüm..

Ozaman şansım düşüktür ya. Vallahi çok garip bir şey. Çocuğun olmaayacağını kabullenmekle kabul etmemek arasında kalıyorsun.
Canim normalde her kadin ayda 1 yumurta atiyor zaten 1 yumurtayla neden sansini dusuk goruyorsun ki zaten doganin kanunu bu. Rabbim ol deyince olur sen merak etme.

kanamam çok ultrasonda bakıldı iki Bebek’te şu an canlı kalpleri atıyor ama kanamam çok ve ne olacağı Allaha kaldı rahim ağzı kapalı sol tarafta kanpıhtılaşmış sağ tarafta halasıvı bu durumda bunun ne demek olduğunu sormak aklıma gelmedi
Yeni gordum yazini canim. Nasilsiniz Rabbim seni de bebeislerini de korusun insaallah. Dua edicem senin icin 😘

Gece boyu kanama devam etti. Az önce ilk defa idrara çıkınca kan gelmedi. Doktorum doğumda. Ultrasona girmeyi bekliyorum. İnş bebekler iyidir. Nolur kızlar.. dularınızı eksik etmeyin 🥺
az önce okudum konuşmaları çook endişelendm inşllah iyi haberler vardır

Gece boyu kanama devam etti. Az önce ilk defa idrara çıkınca kan gelmedi. Doktorum doğumda. Ultrasona girmeyi bekliyorum. İnş bebekler iyidir. Nolur kızlar.. dularınızı eksik etmeyin 🥺
Canim daha yeni kuran okuyup dua ettim namazda da. Rabbim insaallah bebislerini sana bagislasin. Dedigim esmalari surekli oku olur mu 😘😘

Canım benim Rabbimden tez vakitte sana ve bebeklerine şifa diliyorum. Hiç endişelenme. Allah büyüktr. Dualarımızdasın

Back