• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbimin kimi neyle sınayacağı belli olmuyor işte. Bizde sabır tevekkül dua.
Yaşınız küçük reglileriniz düzenli ise ve bir probleminiz yoksa hiçç sıkıntı yapmayın kızlar. Gezin eğlenin hobi edinin kendinize.
Ben şimdi reglim düzensiz diye üzülüyorum yaşım geçiyo diye üzülüyorum işi bırakıcam çocul olsa onu bekliyorum birde. Bir sürü sıkıntı yani
Aynen öyle cnm yapacak birsey yok

kanamam çok ultrasonda bakıldı iki Bebek’te şu an canlı kalpleri atıyor ama kanamam çok ve ne olacağı Allaha kaldı rahim ağzı kapalı sol tarafta kanpıhtılaşmış sağ tarafta halasıvı bu durumda bunun ne demek olduğunu sormak aklıma gelmedi

kanamam çok ultrasonda bakıldı iki Bebek’te şu an canlı kalpleri atıyor ama kanamam çok ve ne olacağı Allaha kaldı rahim ağzı kapalı sol tarafta kanpıhtılaşmış sağ tarafta halasıvı bu durumda bunun ne demek olduğunu sormak aklıma gelmedi
evemi gelen cnm

Allah yardimcin olsun canim cok dua ediyorum,bir an once sag salim eve donersiniz insallah

Back
X