• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy hadi bakalımmm yumişler büyüsün sonra inşallah gelsin ikizler :KK68: :KK19:

Aminn inşallah 🤗🤗🤗😍
hepimizden güzel haberler gelsin. Rabbim anne olmak isteyen tüm kadınların kucağını boş bırakmasın. İnanmak başarmanın yarısıdır demişler güzel düşünelim güzel olsun

Insaallah canim Insaallah. Ama benle beraber evlenenler 2. Cocuklarini yapiyorlar bizim elde var sifir. Bide kiyas yapiyorlar iyice moralim bozuluyor 😔😔
Bozma moralini herkes herşeyi konuşuyor. Bana da konuşuyorlardı bende onlar gibi dan dan onların yüzüne konuşmaya başladım ne gördüysem çat çat söyledim ohhh bee🤣🤣🤣🤣
Şimdi o insanlar hayatımda yok kafam rahat. Demek ki benim için zaten doğru arkadaşlar değillermiş.

Siz iğneyi nreden vuruluyorsunuz bana doktor çatlatma iğnesini koldanyaptırdı.

Ovitrelle karindan pregnyl kalcadanmis sanirim benim doktor oyle demisti ben iki seferdir ovitrelle aliyorum aslinda doktor digerini bulursannondan al demisti ama ondan alirsam yeterli ml de bulamamistim 1500 likten 6 tane fln omam
Gerekiyodu😂😂

Ovitrelle karindan pregnyl kalcadanmis sanirim benim doktor oyle demisti ben iki seferdir ovitrelle aliyorum aslinda doktor digerini bulursannondan al demisti ama ondan alirsam yeterli ml de bulamamistim 1500 likten 6 tane fln omam
Gerekiyodu😂😂
Canım sen yazma ben krize giriyorum sen yazınca :rolleyes:

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz çarşamba çatlatma iğnesi oldum perşembe ve cumartesi ilişki oldu yeterli midir acaba yumurta en geç ne zaman çatlıyor iğne ile biliyor musunuz?

Kızlar bugünkü spermiyogram sonuçları. Sizce nasıl? Bu arada perhiz 4 gündü.onceki sonuclarimizda ileri hız ve morfoloji sıfırdı. İlk resim bugünün, ikinci resim öncekinin.

Eklentiler

• IMG_20191021_173030.jpg
    IMG_20191021_173030.jpg
    144,3 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20190928_212943.jpg
    IMG_20190928_212943.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 76
Kuzular çatlatma iğnesinden kaç gün sonra adet olunuyor eğer gebelik oluşmazsa? Sizde nasıl oldu? Benim normalde düzenli de olmayınca çatlatma iğnesinden sonra ne zaman adet olurum ne zamana kadar beklemeliyim bilemedim
İki defa çatlatma iğnesi oldum Benim 16. ve 18. adetim gelmişti

Back