• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doğrumu bilmiyorum ben bugün bir sifaci ile konuştum eşimden gelen birseymis çocuk olmaması ve biz bu ay doğal yollarla deneyeceğiz inşallah olurda bu sefer sevinirim🙏🙏🙏fiyatı çok değil ama değecek tabikide inanıyorum eşimde bende inanıyoruz 🙏🙏

Anlamadim ki nedir bu bitkisel bisey mi

Yok eşimde imiş sıkıntı bana geçmiş 2 miz kullanacağız daha yapmadı

Nasil anlamis bunu tonla doktor muayenesiyle doktorlar bile tam teshis koyamiyorlarken. Neyse insallah hamile kalirsin ama bunlar para tuzagi. Bence tamamen placebo etkisi yani doktora gidersin doktor senin sorununu psikolojik gorur sana ilac yAzar ama ilac degildir aslinda. Sen icer iyilesirsin cok iyi geldi dersin bidaha istersin ki aslinda ilac degildir sen o ilacin sana iyi geldigine inandigin icin iyilesmissindir. Bu ay insallah sifacinin degilde Allah’in izniyle hamile kalirsin canim ama ictigin seyler degil sana verdigi garanti ve inanc sayesinde. (Ins sagligina zarar vermez🙏)

Nasil anlamis bunu tonla doktor muayenesiyle doktorlar bile tam teshis koyamiyorlarken. Neyse insallah hamile kalirsin ama bunlar para tuzagi. Bence tamamen placebo etkisi yani doktora gidersin doktor senin sorununu psikolojik gorur sana ilac yAzar ama ilac degildir aslinda. Sen icer iyilesirsin cok iyi geldi dersin bidaha istersin ki aslinda ilac degildir sen o ilacin sana iyi geldigine inandigin icin iyilesmissindir. Bu ay insallah sifacinin degilde Allah’in izniyle hamile kalirsin canim ama ictigin seyler degil sana verdigi garanti ve inanc sayesinde. (Ins sagligina zarar vermez🙏)
Amin insallah cnm sifaci derken yanlış ifade kullanmış olabilirim ki Allahim ol demeden olmayacağını tabikide biliyoruz nasıl Allahimizin varlığından haberdarsak peygamberlerimiz onun elçisi ise bizde bir umut cnm 1 umut 1 mucize oturduğun yerde ne sana yemek gelir nede para

Amin insallah cnm sifaci derken yanlış ifade kullanmış olabilirim ki Allahim ol demeden olmayacağını tabikide biliyoruz nasıl Allahimizin varlığından haberdarsak peygamberlerimiz onun elçisi ise bizde bir umut cnm 1 umut 1 mucize oturduğun yerde ne sana yemek gelir nede para

Oyle canimmm Allah’tan istemekten vazgecmeyelim
Baska caremiz yok sabah namazina alarm kurdum kalkip dua edicem insallah elbet muradimiza erecegiz.

Oyle canimmm Allah’tan istemekten vazgecmeyelim
Baska caremiz yok sabah namazina alarm kurdum kalkip dua edicem insallah elbet muradimiza erecegiz.
ALLAHİM DAN İSTİYORUM CANIM BEN CABALAMASAM NEYE YARAR. BAK SENDE SABAH NAMAZ İÇİN ALARM KURMUŞSUN ODA ALLAH YOLU İÇİN BİR ARAÇ O SANA KALK DİYOR SENDE ALLAHIMIZA İBADETİNİ YAPIYORSUN BENİMKİDE ÖYLE ALLAHİM DAN İSTİYORUM ARACI İLE

Şimdi ben bgn 1 şey daha öğrendim kızlar hani hamile kalmak için biz süt Maydanoz buhari yapıyorduk ya o rahmi temizlenmiş başka birseymis o ben bugün onuda öğrendim çok yanlış biliyormusuz

LaRisaCca LaRisaCca canim ikisininde kalbini duydun mu sen biri in duyduk biri icin kucuk daha dedi ama icinde yolk sac var haftaya duyadabiliriz kayboladabilir dedi smdilik hersey yolunda gelisebilirde gelismeyebilir de haftaaya belli olur dedi foto atsam bisey soyleyebilir misiniz 🤔

Arkadaşlar dualarını eksik etmeyen endişe eden herkese çok tşk ederim. Geceden öğlene kadar devam eden kanamam durdu. 2 su bardağından fazla kanama oldu. Ancak içerde mandalina büyüklüğünde bir kan pıhtısı var. Şuan için bebeklerim ve ben iyiyiz. Kalpleri atıyor Allaha bin şükür. Pıhtının düşmesini bekleyeceğiz. Bu yaklaşık olarak 1 ay süren bir tedavi olacak. Bugün de hastanedeyiz. Rahim ağxı kapalı. Ne zaman taburcu olacağımızı bilmiyorum.dualarınızda olmayı çok görmeyin🙏🏻✨
Rabbim yardımcın olsun :KK200:

Arkadaşlar dualarını eksik etmeyen endişe eden herkese çok tşk ederim. Geceden öğlene kadar devam eden kanamam durdu. 2 su bardağından fazla kanama oldu. Ancak içerde mandalina büyüklüğünde bir kan pıhtısı var. Şuan için bebeklerim ve ben iyiyiz. Kalpleri atıyor Allaha bin şükür. Pıhtının düşmesini bekleyeceğiz. Bu yaklaşık olarak 1 ay süren bir tedavi olacak. Bugün de hastanedeyiz. Rahim ağxı kapalı. Ne zaman taburcu olacağımızı bilmiyorum.dualarınızda olmayı çok görmeyin🙏🏻✨
Aaa canim hastanede misin yeni okudum lutfen kusura bakma cok cok gecmis olsun rabbim sanada bebislerine de saglik versin insallah dualarimdasin sagsaglim kucagina al insallah tekrar gecmis olsun ❤🤲😞

Back