• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biliyom yarın sabah kan vericem. belli oldugunu biliyorum aslında da, çk erken davranmak istemiyorm önceki tecrübemden ötürü. hayırlısı olsun varsa da yoksa da
Erken gebelik testiyle bakmıştım ben canım. Korkma hiç. ben de 13 ay boyunca negatif gördüm. Aynı senin gibi test yapicam diyordum, umutsuzdum adet olcam diyordum. Sonra bi gün bu Dream1988 Dream1988 ile gaza geldik gittim test yaptım :))))) pozitif çıktı

rengarenk44 rengarenk44 özleniyosun kuşum unutma :KK5:
Ay valla esimin izin gunu hafta ici pazar gunu esim calisiyor bende o yokken ya temizlik yapiyorum, ya arkadaslarla bulusuyorum yada alisver yapiyorum. Dun bi alisveris yaptim ne kadar harcadigimi eve gelince farkettim 🤣🤣 ama artik cok gecti. Guzel kafa dagitmisim. Eve geldim pert olmustum valla 😉

İnan kuzenim 90 kiloydu, evlendikten 3 ay sonra hemen hamile kaldı. Nasip yani, biizm çekeceğimiz var demek ki.
Aynen cnm benim ben bile bazen inanamıyorum bir tanıdığım nişanlı iken hamile kaldı zina bak hemen apar topar düğün yaptılar aralıkta doğumu var ve ben ne diyim ki bu işe anlamadim

Kızlar mevsim değişiyor adetlerin erken gelmesi, üşütme sancılanma normaldirrrr

Hadi rabbim gönlüne göre versin bu ay bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah

Kilo verirsen psikolojik olarak da daha iyi hissedersin. hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin kuzum
Amin kuzum insallah🙏🙏🙏

ağlatmayın kız birbirinizi :KK34:
Yavrucum kendiliginden geliyor durduramiyorki insan kendini. Aglama desem bende vakti zamaninda agladim yalan bir teselli olacak. Bu arada bende cok ozluyorum valla sizleri ama tek izin gunum oldugu icin herseyi o gune sigdirmaya calisiyorum 😘

Aynen cnm benim ben bile bazen inanamıyorum bir tanıdığım nişanlı iken hamile kaldı zina bak hemen apar topar düğün yaptılar aralıkta doğumu var ve ben ne diyim ki bu işe anlamadim

Bazı spermler ve yumurtlalar aynı ortamda birbirine koşuyorlar bizimkiler zıt yönlere koşuyo sanırım 😂

Aynen öyle cnm aynen anlamıyorum vallahi zinada oluyor normalde olmuyor benle evlenenlerin hepsinin çocukları var ya 😭😭😭😭😩

Rabbimin kimi neyle sınayacağı belli olmuyor işte. Bizde sabır tevekkül dua.
Yaşınız küçük reglileriniz düzenli ise ve bir probleminiz yoksa hiçç sıkıntı yapmayın kızlar. Gezin eğlenin hobi edinin kendinize.
Ben şimdi reglim düzensiz diye üzülüyorum yaşım geçiyo diye üzülüyorum işi bırakıcam çocul olsa onu bekliyorum birde. Bir sürü sıkıntı yani

Ay valla esimin izin gunu hafta ici pazar gunu esim calisiyor bende o yokken ya temizlik yapiyorum, ya arkadaslarla bulusuyorum yada alisver yapiyorum. Dun bi alisveris yaptim ne kadar harcadigimi eve gelince farkettim 🤣🤣 ama artik cok gecti. Guzel kafa dagitmisim. Eve geldim pert olmustum valla 😉
Çalışıyosun kazanıyosun sefan olsun canım. Bu ay da böyle olsun :KK5:
Tövbee kız bu bi kere tutturanlarınki sihirli mi acaba :rolleyes:
Bazı spermler ve yumurtlalar aynı ortamda birbirine koşuyorlar bizimkiler zıt yönlere koşuyo sanırım 😂
ahahahhahaha yarıldımmm :rolleyes:

Back