- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #5.021
hakkaten yaaa içim acıyo şuan:)))))))) evde olsan şimdi ne guzel uyurdun beee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkaten yaaa içim acıyo şuan:)))))))) evde olsan şimdi ne guzel uyurdun beee
Erken gebelik testiyle bakmıştım ben canım. Korkma hiç. ben de 13 ay boyunca negatif gördüm. Aynı senin gibi test yapicam diyordum, umutsuzdum adet olcam diyordum. Sonra bi gün bu Dream1988 ile gaza geldik gittim test yaptım :))))) pozitif çıktıbiliyom yarın sabah kan vericem. belli oldugunu biliyorum aslında da, çk erken davranmak istemiyorm önceki tecrübemden ötürü. hayırlısı olsun varsa da yoksa da
Canim agla bosalt icini. Rahatliyor insanBugün çok üzgünüm kızlar adet oldum o kadar ümitli idim ki anlatamam ağlayasım dan öldüm öldüm dirildim çok kötü hissediyorum kendimi yeni Bat 20kasim oldu ümitler kasıma kaldı
ağlatmayın kız birbiriniziCanim agla bosalt icini. Rahatliyor insan
wooww maşallahhhErken gebelik testiyle bakmıştım ben canım. Korkma hiç. ben de 13 ay boyunca negatif gördüm. Aynı senin gibi test yapicam diyordum, umutsuzdum adet olcam diyordum. Sonra bi gün bu Dream1988 ile gaza geldik gittim test yaptım :))))) pozitif çıktı
buna da şükür çok daha zor atlatanlar varrrhakkaten yaaa içim acıyo şuan
Ay valla esimin izin gunu hafta ici pazar gunu esim calisiyor bende o yokken ya temizlik yapiyorum, ya arkadaslarla bulusuyorum yada alisver yapiyorum. Dun bi alisveris yaptim ne kadar harcadigimi eve gelince farkettim ama artik cok gecti. Guzel kafa dagitmisim. Eve geldim pert olmustum vallarengarenk44 özleniyosun kuşum unutma
Aynen cnm benim ben bile bazen inanamıyorum bir tanıdığım nişanlı iken hamile kaldı zina bak hemen apar topar düğün yaptılar aralıkta doğumu var ve ben ne diyim ki bu işe anlamadimİnan kuzenim 90 kiloydu, evlendikten 3 ay sonra hemen hamile kaldı. Nasip yani, biizm çekeceğimiz var demek ki.
Amin kuzum insallahKızlar mevsim değişiyor adetlerin erken gelmesi, üşütme sancılanma normaldirrrr
Hadi rabbim gönlüne göre versin bu ay bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah
Kilo verirsen psikolojik olarak da daha iyi hissedersin. hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin kuzum
Yavrucum kendiliginden geliyor durduramiyorki insan kendini. Aglama desem bende vakti zamaninda agladim yalan bir teselli olacak. Bu arada bende cok ozluyorum valla sizleri ama tek izin gunum oldugu icin herseyi o gune sigdirmaya calisiyorumağlatmayın kız birbirinizi
Aynen cnm bazende diyorum sabır bu sınama devri ne diyim ki sabır sabır ya sabır ya varis diyorum sadeceCanim agla bosalt icini. Rahatliyor insan
Aynen cnm benim ben bile bazen inanamıyorum bir tanıdığım nişanlı iken hamile kaldı zina bak hemen apar topar düğün yaptılar aralıkta doğumu var ve ben ne diyim ki bu işe anlamadim
Aynen öyle cnm aynen anlamıyorum vallahi zinada oluyor normalde olmuyor benle evlenenlerin hepsinin çocukları var yaBazı spermler ve yumurtlalar aynı ortamda birbirine koşuyorlar bizimkiler zıt yönlere koşuyo sanırım
Evet gerçekten çok şükür. Tek handikapım bu. Hastanelerden çıkamayan gebe ark larım olmuştu. Şükürler olsun ki benimki öyle değilbuna da şükür çok daha zor atlatanlar varrr
Kuzum seni çok seviyoruz. kaybolma ortalıktanKızlaar nasılsınız. Sürekli takipteyim okuyorum yazdıklarınızı.
Hamile kalann arkadaşları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla gelirler ☺☺☺
Aynen öyle cnm aynen anlamıyorum vallahi zinada oluyor normalde olmuyor benle evlenenlerin hepsinin çocukları var ya
Ya spermler cok hanzo yada bizim kizlar(yumurtalar) cok nazli. Gosterip elletmiyorlarBazı spermler ve yumurtlalar aynı ortamda birbirine koşuyorlar bizimkiler zıt yönlere koşuyo sanırım
Çalışıyosun kazanıyosun sefan olsun canım. Bu ay da böyle olsunAy valla esimin izin gunu hafta ici pazar gunu esim calisiyor bende o yokken ya temizlik yapiyorum, ya arkadaslarla bulusuyorum yada alisver yapiyorum. Dun bi alisveris yaptim ne kadar harcadigimi eve gelince farkettim ama artik cok gecti. Guzel kafa dagitmisim. Eve geldim pert olmustum valla
Tövbee kız bu bi kere tutturanlarınki sihirli mi acabaAynen cnm benim ben bile bazen inanamıyorum bir tanıdığım nişanlı iken hamile kaldı zina bak hemen apar topar düğün yaptılar aralıkta doğumu var ve ben ne diyim ki bu işe anlamadim
ahahahhahaha yarıldımmmBazı spermler ve yumurtlalar aynı ortamda birbirine koşuyorlar bizimkiler zıt yönlere koşuyo sanırım