Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kilo aldınız mı bu ilaçlardan dolayı. Ben yürüyüş yapıyorum kilo almaktan korkuyorum diye.
Kuzum evet bu ilaçlar bende hep 1-2 kg farkettirir çünkü iştah açıyor. aldığımı söyleyebilirim. Ama bunda klomene göre daha az. 3 ay klomen tedavim olmuştu onda 5-6 kg almıştım. ara verdiğimde hemen verdim kilomu. Ama şimdi yine 1-2 kg farketti

Esma357 ben de üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Ama hocaya özel ücretle hastaneye giriş yapıyorum.122 tl muayene ücreti (ayda 1 kez), ilaçlarımda emekli sandığındayım 400 tl tuttu.
Burda hsg bile cekmiyolarmıs devlette aşılamayı da sormak lazim.Aman inşallah hepimiz de bı sonraki aşamayı düşünmeyiz :KK68:

Kuzum evet bu ilaçlar bende hep 1-2 kg farkettirir çünkü iştah açıyor. aldığımı söyleyebilirim. Ama bunda klomene göre daha az. 3 ay klomen tedavim olmuştu onda 5-6 kg almıştım. ara verdiğimde hemen verdim kilomu. Ama şimdi yine 1-2 kg farketti
Ya benimdr farketti kilo ya hamilr kalsam da acabaa ilaclar bırakınca verir miyim ki ya :KK43: cok sinir oldum

Kizlar merhaba kismetse bende yarun yarin igne olucam .Ovitre dr cuma cmt pazar pzt birlkte olucaksnz dedi.Cuma sabah 8 gibi vursam ignemi 36 saat sonra catlar dimi hep oyle okudum burada.Yardimci olursanz cok sevnrm bide ben cuma igne olcagm henuz catlama olmyack birlkte olmask cmt olsak olur mu dr icerde sperm bulunsn dedi ama bizim spermler biraz nazli .

Kizlar merhaba kismetse bende yarun yarin igne olucam .Ovitre dr cuma cmt pazar pzt birlkte olucaksnz dedi.Cuma sabah 8 gibi vursam ignemi 36 saat sonra catlar dimi hep oyle okudum burada.Yardimci olursanz cok sevnrm bide ben cuma igne olcagm henuz catlama olmyack birlkte olmask cmt olsak olur mu dr icerde sperm bulunsn dedi ama bizim spermler biraz nazli .
Kuzum selam sen çatlatma iğnesinden 3 gün sonraya kadar hergün sonra gün aşırı ilişki isteniyor

X