Canım burada bir özel hastanede çok tanınan bir doktorumuz vardı. O kadar övdüler ki gidip bir muayene olayım dedim. Ben içeride muayene olurken yani ultrason odasında, benden sonraki hasta görüşme odasına alınmış benim çıkmamı bekliyordu. Ben çıktım, doktor hemşireye bilgi verdi ve doktor diğer hastayı muayene etmeye başladı. Benim muhattabım beni muayane eden, sorularımı cevaplayacak olan,tedavimi düzenleyen siz değilsiz. Doktorum benimle ben bu kapıdan çıkana kadar ilgilenmekle yükümlü ve hasta mahremiyetince ben içerideyken kimseyi içeri alamazsınız diye cıngar çıkardım. Hastane yönetimine de şikayet ettim. Sonra da şuanki doktoruma gitmeye başladım. Hemen doktorumu değiştirdim. Bu tip şeylere tahammül etmek zorunda değilsiniz. Özel ve çok iyi hastaneler dahil, ticarethaneye dönüştürmüş ne kadar çok hastaya bakarsak o kadar kazanırız modunda. Seninle ilgilenirse soru sorarsın zaman harcamış olur diye bakıyorlar. Tahammül etmeyin, sizinle ilgilenmeyen, ciddiye almayan insanlara kendinizi emanet etmeyin.