• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Florence nightingale da yaptir dedi kadin dogum doktorum iyi midir? Nasil ikna etmistin neler yaptin?
Florance nightingale hastane olarak iyidir. varsa tüp bebek bölümü olabilir tabi. ya açıkcası ben biraz zaten duygusaldım o donem. biraz da kendmi zorladm. gözlerim doldu filan ağladm biraz. işte güzel bi dille de içimiz rahat etsin bak ben çok üzülüyorum ben zaten ilaçlardan stresten mafoldum, en aızndan sende bişey varmı yok mu bi de bunu kafama takmıyım filan dedim. kendmi depresonda moduna soktm :))) Allahım sen afettt

aa süper. senin adına çok sevindmm :KK200::nazar: Allahım huzurunuzu mutluluğunuzu daim etsn
SAĞOL BİTANEM :KK200: BAKALIM Bİ 6 AY BİTKİSELŞEYLER VE SPORLA İLGİLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ AMA OLMAZSA O ZAMN YAZIN TEKRAR BAŞTAN TEDAVİYE BAŞLARIZ O ZAMN 2 YILIMIZI DOLDURMUŞ OLURUZ NASİP RABBİM NE ZAMN NASİP EDERSE İNŞAALH BİRGÜN HEPİMİZ KOCAMAN GÖBÜŞLÜ OLCAZ İNAŞALLLLAAAAAHHHH

ŞÜKÜR İYİYİM CANIM TOPARLADIM KENDİMİ ŞİMDİ BAŞKA PLANLAR YAPTIM HAYIRLISI ARTIK NAPİM ELİMDEN GELENİ YAPTIM OLMAYINCA BİRAZ MOLA VERELİM DEDİK BU SÜREÇTE DE SPORA BAŞLIYCAZ EŞİMLE BELKİ KAFAMI DAĞITIRIM DİYE DÜŞÜNDÜM YAZA DOĞRU HALA KALMAMIŞ OLURSAM O ZAMN TEDAVİYE BAŞTAN BAŞLAYALIM DİYORUZ
yaşınız kaçtı?

Ya benim de adetten önce akıntım artar adet olunca kesilirdi. Adet öncesi akıntı yoğunluğu olurmuş zaten. benim şimdi daha su gibi birşeyler oluyor. sanki altıma kaçırdım gibi bir his oluyor :KK48: hatta öyle ki bazen korkup wc ye gidip bakıyorum acaba kanamamı oldu Allah korusun bu ıslaklık ne alaka diye..
kuzum o hormonlarda dolayi senin ama ben bu ay baya belirgin hissediyorum kasik agrisini bakalim hayirlisi pek tanımadım bu ay

Kızlar Cuma günü randevum var yum.kontrolü için ama Pazartesi gitmek durumunda kalacağım. Aşılama merkezini aradım pazartesi olurmu diye onlarda geç olabilir dediler.
Geçen ay cuma günü gittiğimde (hep aynı tarihe denk gelir) 13.47 mm idi pazar akşamı iğne vurdurtmuştu.
Günde 2mm büyüse pazar 17 küsür mm eder. Pazartesi neden geç olur dedi ki anlamadım. Zaten 18-20 mm arası çat .iğnesi olmuyor mu?

Kızlar Cuma günü randevum var yum.kontrolü için ama Pazartesi gitmek durumunda kalacağım. Aşılama merkezini aradım pazartesi olurmu diye onlarda geç olabilir dediler.
Geçen ay cuma günü gittiğimde (hep aynı tarihe denk gelir) 13.47 mm idi pazar akşamı iğne vurdurtmuştu.
Günde 2mm büyüse pazar 17 küsür mm eder. Pazartesi neden geç olur dedi ki anlamadım. Zaten 18-20 mm arası çat .iğnesi olmuyor mu?
başıma gelen durumu anlatayım normalde 11.gün gittimde 14 mm olan yumurtalıklarım bu ay gittiğimde 11.gün 18mm geçmiş,ilk defa oldu çok şaşırmıştım,belki sennde birden buyme olabilir diye çağırmışlardır..

başıma gelen durumu anlatayım normalde 11.gün gittimde 14 mm olan yumurtalıklarım bu ay gittiğimde 11.gün 18mm geçmiş,ilk defa oldu çok şaşırmıştım,belki sennde birden buyme olabilir diye çağırmışlardır..

Canım her doktor farklı işte. Ve tabi her kadın da farklı. eğer senin sürecinde bir kaç ay boyunca o aralıkta yumurta gelişiminin olduğu gözlemlendiyse ona göre çağrılıyorsundur. Benim 20 mm di 4 yumurtadan biri, biri 17 ,biri 18 di diğerini hatırlamıyorum. iğne vurduk.

Desene Cuma günü yol göründü. Mecbur gidicem. Umarım büyümüştür 🙏🙏🙏🙏 senin yum.nasıl büyümüş öyle herhangi bir takviye aldın mı canım?

Canım her doktor farklı işte. Ve tabi her kadın da farklı. eğer senin sürecinde bir kaç ay boyunca o aralıkta yumurta gelişiminin olduğu gözlemlendiyse ona göre çağrılıyorsundur. Benim 20 mm di 4 yumurtadan biri, biri 17 ,biri 18 di diğerini hatırlamıyorum. iğne vurduk.
Genelde 2 yumurtadan 1i yeterli büyüklüğe ulaşıyor canım ama bazen 15 bazen 13 değişiyor. Napalim gidicez yarın mecbur.

Back