• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyiki varsınız :KK8::KK200:çok teşekkür ederim canım bende sırf sizinle konuşup bari derdimi size anlatıp biraz olsa rahatlarım belki diye yazıyorum belki bunalttığım da oluyorsa hakkınızı helal edin bu kdar yanlız ve çaresiz hissettiğim için böyle oluyor
Caresizlik muslumana yakismaz bebegim. Elhamdulillah inancli insanlariz. Birbirimize destek olarak bu gunlerin hepsini atlaticaz insaallah 😘

Cok sukur canim ev is kosturuyorum ben. Dun doktora gittik tup bebek yaptirma karariyla. Doktor bizi 2. Asilama icin ikna etti. Esimde bunuda yaptıralım sonra istedigin yerde tup ebebk yaptiririz dedi. Bende kabul ettim. Aralik ayinda 2. Asilamayi yaptiracam bebegim. Senden naber 😘
Ayy çok sevindimmm . Hadi inşallah tüp e gerek kalmadan sonuca ulaşırsınız kuzum :KK19:

Aç canım inşallah o günleri de görürüz kopmayız hiç👍👍👍👍

İyiyim kuzum ya sizleri özledim. giremedim bayadır. Organa ne zararı var canım anlamadım orayı pek. Öyle olsa yapmazlar tabiki de.🤔🤔🤔 aydınlat hele beni🤗🤗

Yok canım 3 kere üst üste oldu sonra 3 adet dönemi ara verdim. 4.tutmadı yine. 5.ye başlayacağız. Eğer bu da tutmazsa sanırım tüp bebek.
Umarım gerek kalmaz 🙏🙏🙏
Yurt disinda bu kadar fazla asilama yapilmiyor. Asilama ve tup bebek ilaclari bagisiklik sistemini baskilayip hormon degisimleri organlara zarar veriyormus. Bence biraz arastir ondan sobra 5. Ye basla hicbirsey senden kiymetli degil 😘

Ayy çok sevindimmm . Hadi inşallah tüp e gerek kalmadan sonuca ulaşırsınız kuzum :KK19:
Insaallah canim. Doktor bana sen cok karamsarsin olaylara hep olumsuzluklarini dusunerek basliyorsun. dagit kafani dedi. Esinde cok istiyor ama sen endise ediyorsun o senin kadar kendini kasmiyor dedi. Buna cok ihtiyacin var yojsa sizin bir probleminiz yok dedi. Aralik ayina gun verdi

Insaallah canim. Doktor bana sen cok karamsarsin olaylara hep olumsuzluklarini dusunerek basliyorsun. dagit kafani dedi. Esinde cok istiyor ama sen endise ediyorsun o senin kadar kendini kasmiyor dedi. Buna cok ihtiyacin var yojsa sizin bir probleminiz yok dedi. Aralik ayina gun verdi
Canım stres hormonları gebe kalmayı engelleyen çok önemli faktörlerden. O yüzden imkanın varsa kendine bir uğraş bulmalısın. Spor,dans,resim vs.. ne bileyim sana uygun bir aktiviteyi seçip bununla uğraşman belki de senin için iyi olabilir.

Simdi kan veriyim dedim yine konusturmadi hemsireler doktorla bide acayip kalabalikti zaten kani verdim ciktim bundan sonra 1 ay bekliyceksiniz diger adetinizde nasil karar verirseniz o zamn gelin dedi ve ciktim yok ya ben karar verdim buralarda ugrasmaktansa ozele gidip bide orayi deneyim dun ozel klinigi olan doktoru aradim fsh dusurmek icin ilac var dedi burdakilere sordum ilaci yok diyo şaka gibi ya kime guveneceksin cok zor
Bence referans ile iyi bir yere gitmelisin tedavi için. Bu zor bi süreç sonuç olarak. Ne zamanını, ne emeği boşuna harcama.

Yurt disinda bu kadar fazla asilama yapilmiyor. Asilama ve tup bebek ilaclari bagisiklik sistemini baskilayip hormon degisimleri organlara zarar veriyormus. Bence biraz arastir ondan sobra 5. Ye basla hicbirsey senden kiymetli degil 😘
Dşüncen için çoookkk teşekkürler canım🤗🤗🤗
Ben ilaç kullanmıyorum canım hiç kullanmadım aşılama süresince. Burda merkezler 7 ye kadar kullanıyor ama kişinin tedavi sürecine göre ya tüpe geçiyor yada 7 yi tamamlıyor.
Öyle zararlı bir şey olsa bizden önce doktorlar yapmaz zaten.
Doktorlar burada grip olduğunda bile zor ilaç yazıyor. Olabildiğince minumum ilaç ve doğal hâline bırakılıyor.
Zaten 5 aşılama arka arkaya yapılmıyor herbirinin arasında bekleme süresi var 🤗👍👍👍👍

Canım fsh ı düşürmeden aşılaman nasıl tutacak ? Bunu doktoruna bir sor lütfen.
Zaten tutmadi canim simdi kan verdim adet olmustum yine de verin demisti gebelik icin onu verdim konusmaya calistim tabi yine hemsireler yanitladi doktorun yuzunu goremedim bile muayenedeymis hemsireye de fsh dusurulmesi icin ilac faln yok mu dedim uok dedi ya dalga gecer gibi ozel muayenehanesi olan doktoru aramistim ya dun onun sekreteri bile ilaci var onu dusurmeden nie asilama yapmislar dedi burdaki ilaci yok diyo

Bence referans ile iyi bir yere gitmelisin tedavi için. Bu zor bi süreç sonuç olarak. Ne zamanını, ne emeği boşuna harcama.
Dogru soyluyosun canim evet simdi bir yer buldum ozel muayenehanesi var ona gidicem randevu aliyim bide onu deneyelim en azindan bi rahatsizligim icin bi tedavi uygular belki sonrasinda da allah büyük ne gerekiyorsa onu yapariz artik napalim

Aşılamaya ne kadar denedikten sonra geçtiniz? Ve de istanbulda mısın doktorun kim :)
Yok İstanbul'da değilim. Elazığdayım canım. Ben 34 yaşındayım. Öncesinde 1 yıl normal denedik. Sonra rahim kalınlığından dolayı 3 ay ilaç kullandım. Sonra sağ tüpüm alındı laporoskopi ile. Ondan sonra da aşılama oldum.

Kızlar merhaba nasılsınız. Ben regli olmayı bekliyorum bir hafta kaldı sonra tekrar dr a gidicem fakat 2. 3. Günü tatile denk geliyor 😱
Birde üst üste aşılama yapılmıyor ara veriyorlar diyoruz ya hep dr larımız öyle diyor. Ben mesela ilk aşılama oldum klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Sonraki ay Fostimon iğne kullandım ama aşılama olmadı çatlatma iğnesi de olmadım.
Bu ay şimdi tekrar denicez. İkincide aşılama olmadı ama ilaç kullandığım için üstüste olarakmı düşünmeliyiz. Biraz uzun oldu ama kafamda deli sorular 😁

Kızlar merhaba nasılsınız. Ben regli olmayı bekliyorum bir hafta kaldı sonra tekrar dr a gidicem fakat 2. 3. Günü tatile denk geliyor 😱
Birde üst üste aşılama yapılmıyor ara veriyorlar diyoruz ya hep dr larımız öyle diyor. Ben mesela ilk aşılama oldum klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Sonraki ay Fostimon iğne kullandım ama aşılama olmadı çatlatma iğnesi de olmadım.
Bu ay şimdi tekrar denicez. İkincide aşılama olmadı ama ilaç kullandığım için üstüste olarakmı düşünmeliyiz. Biraz uzun oldu ama kafamda deli sorular 😁
ben de tatile gelme durumunu sordum sekretere 2-3. gün haftasonu ise 1. gün gel demişlerdi. Bana ilaçlardan dolayı dinlenme demişti hemşire ama bilmiyorum. Ben klomen vs kullanmadım hiç

Cok sukur canim ev is kosturuyorum ben. Dun doktora gittik tup bebek yaptirma karariyla. Doktor bizi 2. Asilama icin ikna etti. Esimde bunuda yaptıralım sonra istedigin yerde tup ebebk yaptiririz dedi. Bende kabul ettim. Aralik ayinda 2. Asilamayi yaptiracam bebegim. Senden naber 😘
ay hadi hayirli haberlerle balim bende iyi bol bol dogum cekimleri dugun cekimleri devam ediyorum kosturuyorum öyle tatlı bebekler goruyorumki icim gidiyor bende bu ay adet bitimi 2 gün sonrasindan başlayan kasik ve bol akinti oldu baya sol.kasik ağrım bazen 2 tarafli keskin ağrılar oldu inşallah bakalim

Back