• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm onu doktorun sölemesi lazım. benim doktorum bana günde ortalama 1mm büyüdüğünü söylemişti. ama şuan senin sürecini bilemiyorm. en iyi doktorun bilir. doktoruna sormalısın.
Sonucu aşılama merkezine faxladılar haber bekliyorum bakalım nasıl diye. Aramadılar daha😊😊

Yok İstanbul'da değilim. Elazığdayım canım. Ben 34 yaşındayım. Öncesinde 1 yıl normal denedik. Sonra rahim kalınlığından dolayı 3 ay ilaç kullandım. Sonra sağ tüpüm alındı laporoskopi ile. Ondan sonra da aşılama oldum.
Canım nasılsın iyi misin? Nasıl gidiyor ? 🤗🤗🤗

Kızlar dr.dan geldim şimdi yumurtam adetin 10. Günü 13mm olmuş.
Sizce nasıl?
Canım 28 günde 1 adet gören bir kadının 14. gün yumurtlaması bekleniyor. Ve günde 1 mm bazen daha fazla büyüdüğü düşünülürse mantıken 14. günde 17-18 mm olmuş olacak. Bu da çatlatma iğnesi kullanmak için yeterli bir büyüklük. Tabiki heray kontrolünü ve takibini yapan doktorun kararını verecektir. Bence bir problem yok gibi görünüyor.

İyiyim canım. Dün misafirim vardı. Üzerimden tır geçmiş sanki :-) Adet gününü bekliyorum canım yeni tedaviye başlamak için. Zaman hızla geçiyor. Ders çalışmıyorum diye kendime kızıyorum:kızgın:
Aslında çalışsan ne güzel olur. Hem kafan dağılır. Öyle değil mi

Canım 28 günde 1 adet gören bir kadının 14. gün yumurtlaması bekleniyor. Ve günde 1 mm bazen daha fazla büyüdüğü düşünülürse mantıken 14. günde 17-18 mm olmuş olacak. Bu da çatlatma iğnesi kullanmak için yeterli bir büyüklük. Tabiki heray kontrolünü ve takibini yapan doktorun kararını verecektir. Bence bir problem yok gibi görünüyor.
Ayyy süpersin canım içimi rahatlattın bende az oldu diye endişelenmiştim. Sanırım yine pazar akşamı iğneyi vur diyecek. Salıya aşılama der.🤗🤗🤗

Back