- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.261
Yolda yururken bile goguslerim sallandikca agriyor yaa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bu tedavi için doktorlar 1 yıl gecmesini istiyorlarArkadaslar bende 4 aylik evliyim esimle cocuk istiyoruz hic kornmadik bu bahsettiginiz catlatma ignesi falan ne zaman oluyor anlatirmisiniz
yok canim gayt güzel degerler benim arkdasinki fsh 6 lh 18 ve burdaki diğer arkdsdin 20 kusurlerde senin degerlerin gayet guzel canim
evet canım yüksek cikinca yumurta olusuyor ama catlamiyor kaliteside düşüyor haliyle fsh ile lh arasinda 2 kat fazla olunca normal yolla gebelik zorlasiyor trdavi ile sans artiyor bunun tedavisi genelde şeker hapi veriliyor metformin vs cunku insulin ile alakası var lh in fsh yumurta gelistirici hormon lh ise catltatici hormon bunlarin hemen hemen denk olması gerekirBu lh hormonu bende de yüksek çıkıyor. Son iki tahlilimde de 10 çıktı, fsh 6. Lh ile ilgili herhangi bi tedavi de yok sanırım doktor birşey demedi. Yüksek çıkınca çatlama mı olmuyormuş?
ah o gogus agrisi heleki.uclariYolda yururken bile goguslerim sallandikca agriyor yaa.
Ben kullandım faydası olduğunu düşünüyorum. Ama tabi bünye meselesi böyle şeyler tamamen. İnsan herşeyi deniyorArkadaşlar bu c life diye birşey varmış. Kullandınız mı? Ya da fayda göreni duydunuz mu
İnsülin direnci başlangıcı dedi endokrin de zaten canım o da dediğin ilaçtan verdi onu da içiyorum bi yandan bakalım. İnsülinle lh arasında bağlantı oldugu dogru demek ki.evet canım yüksek cikinca yumurta olusuyor ama catlamiyor kaliteside düşüyor haliyle fsh ile lh arasinda 2 kat fazla olunca normal yolla gebelik zorlasiyor trdavi ile sans artiyor bunun tedavisi genelde şeker hapi veriliyor metformin vs cunku insulin ile alakası var lh in fsh yumurta gelistirici hormon lh ise catltatici hormon bunlarin hemen hemen denk olması gerekir
Anladim tesekkurlerCnm bu tedavi için doktorlar 1 yıl gecmesini istiyorlar
evet canim bende 2 yıllık evliyim 4 aydir bebek istiyoruz bu ay klomen catlatma ignesi kullandim yarın kan verecegim belli degil daha insalalh rabbim sanada isteyen herkesede nasip eder icindede bana insallah benim bu konular hakkında çok bilgim var gerek doktora sormamla gerek arastirmamla (merak) ve esimin arkadasinin eşi kadın dogum uzmani surekli konsusurz sagolsun çok yardimci oluuor bana ama evet insulin ile baglantili kilo varmi peki o ilaci birakma o senin yumurtlamani ve kalitesini sagliyacak yardimci olacak insalahİnsülin direnci başlangıcı dedi endokrin de zaten canım o da dediğin ilaçtan verdi onu da içiyorum bi yandan bakalım. İnsülinle lh arasında bağlantı oldugu dogru demek ki.
Ben macunhaneden almıştım macun faydasını görmüştüm ama 1 ay kullandım bitene kadar tadı bana kötü geldiiiArkadaşlar bu c life diye birşey varmış. Kullandınız mı? Ya da fayda göreni duydunuz mu
Ben de gün boyu en yakın senin belli olacağı için sana dua ettim canım. İnşallah yarın güzel haber alırsın.ay oldumu inşallah sende oda ekimden güzel haberler verirsinz
Yok bırakır mıyım inşallah yardımcı olur. Çok bi kilom yok da kısa süre içinde bi 5 6 kilo aldım insülin direnci ondan sonra cıktı şimdi onu vermem lazım ilacı da kullanıyorum bi yandan. Şunu anladım ama hamilelik öncesi fazla kilolardan kurtulmak gerek. Hepsi birbiriyle bağlantılı valla. Bu arada yeni evliyim ama yaşım 34, çok fazla da zaman kaybetmek istemiyorum.İnşallah güzel sonuç alırsın sen de yarın. Bakalım hayırlısı en kısa zamanda güzel haberler alalım hepimiz inşallah.evet canim bende 2 yıllık evliyim 4 aydir bebek istiyoruz bu ay klomen catlatma ignesi kullandim yarın kan verecegim belli degil daha insalalh rabbim sanada isteyen herkesede nasip eder icindede bana insallah benim bu konular hakkında çok bilgim var gerek doktora sormamla gerek arastirmamla (merak) ve esimin arkadasinin eşi kadın dogum uzmani surekli konsusurz sagolsun çok yardimci oluuor bana ama evet insulin ile baglantili kilo varmi peki o ilaci birakma o senin yumurtlamani ve kalitesini sagliyacak yardimci olacak insalah
Ben de herşeyi yiyebilen biri değilim. O yüzden kararsız kaldım canımBen macunhaneden almıştım macun faydasını görmüştüm ama 1 ay kullandım bitene kadar tadı bana kötü geldiii
Ben 12 kilo verdim geçen yıl. Ama bu sene rahim duvarı inceltme, ameliyat, aşılama derken hepsini aldım neredeyseYok bırakır mıyım inşallah yardımcı olur. Çok bi kilom yok da kısa süre içinde bi 5 6 kilo aldım insülin direnci ondan sonra cıktı şimdi onu vermem lazım ilacı da kullanıyorum bi yandan. Şunu anladım ama hamilelik öncesi fazla kilolardan kurtulmak gerek. Hepsi birbiriyle bağlantılı valla. Bu arada yeni evliyim ama yaşım 34, çok fazla da zaman kaybetmek istemiyorum.İnşallah güzel sonuç alırsın sen de yarın. Bakalım hayırlısı en kısa zamanda güzel haberler alalım hepimiz inşallah.
Aynen denize düştük yılana sarılıyoruz bir nevi.Ben kullandım faydası olduğunu düşünüyorum. Ama tabi bünye meselesi böyle şeyler tamamen. İnsan herşeyi deniyor
Of zaten almak kolay da vermek uğraştırıyor. Geçmiş olsun sana da mecbur dikkat edip verebildigimiz kadar vermemiz lazımBen 12 kilo verdim geçen yıl. Ama bu sene rahim duvarı inceltme, ameliyat, aşılama derken hepsini aldım neredeyse
Tadı guzel değil ama çok kişi ile konuştun bu macunla hamile kalmışlar ben yine almayı düşünüyorum bebek için herseyBen de herşeyi yiyebilen biri değilim. O yüzden kararsız kaldım canım
Ben de yiyemezdim ama tadı benim hoşuma gitti .Ben de herşeyi yiyebilen biri değilim. O yüzden kararsız kaldım canım
Bende onu araştırmıştım vajinal ultrosan...Kızlar konuyla alakasız ama günlerdir aklıma takıldı. Aşılamadan sonra fitil kullanıyoruz ya, namaz gusül vs nasıl oluyor. Her yerde ilaç olduğu için bozmaz yazıyor ama yinede sizlere sorayim dedim