-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.281
Sağol canım gönül rahatlığı ile namaz kılabilirim ozaman. İster istemez sorguluyor insanBende onu araştırmıştım vajinal ultrosan...
fitil falan gusül abdesti bozmuyormuş yoksa ben hep gusulsuz geziyorum demektir.
Haz alırsan abdest bozuluyormuş canım.. .
Ama aşılamadan sonra gusül alınması gerekiyor bazı yerler öyle yazıyordu... ama ben yine 1 gün sonra yaptım allah affetsinSağol canım gönül rahatlığı ile namaz kılabilirim ozaman. İster istemez sorguluyor insan
Valla bende senin gibi yaptım canım. Namaz kılarken ilk 3 gün zorlandım kasıktan. Sonra ara verdim şimdi başlıycam işte tekrardan.Ama aşılamadan sonra gusül alınması gerekiyor bazı yerler öyle yazıyordu... ama ben yine 1 gün sonra yaptım allah affetsin
Aşılamadan sonra 2 gün kasık ağrım vardı ama şuan hicbir belirtim yok sende durumlar nasıl acaba vücudumda neler oluyor...Valla bende senin gibi yaptım canım. Namaz kılarken ilk 3 gün zorlandım kasıktan. Sonra ara verdim şimdi başlıycam işte tekrardan.
Sen nasılsın iyimisin. Belirtilerin nasıl. Ne zaman test yapacaksın
Ben düne kadar acayip bel, kasık ve karın ağrısı çektim bugün şükür azaldı. Göğüs ağrılarım başladı ama fitilden dolayı ezberledim artık.Aşılamadan sonra 2 gün kasık ağrım vardı ama şuan hicbir belirtim yok sende durumlar nasıl acaba vücudumda neler oluyor...
Seninle aramizda 1 gün fark var sadece 5 gün bitti bile 10 gün kaldı büyük güneBen düne kadar acayip bel, kasık ve karın ağrısı çektim bugün şükür azaldı. Göğüs ağrılarım başladı ama fitilden dolayı ezberledim artık.
Başka da birşey yok. Bazen yine mi olmadı diyorum acaba?
Sanırım ben 10 güne kadar bekleyemem idrarda bakarım. Çoook sıkıcı beklemek yaSeninle aramizda 1 gün fark var sadece 5 gün bitti bile 10 gün kaldı büyük güne
Benimde cok gaz sorunum var gece uyutmadı beni acaba içind e büyüyen birsey mi var belirtice yok malesef baskaSeninle aramizda 1 gün fark var sadece 5 gün bitti bile 10 gün kaldı büyük güne
Evde 10 tane gebelik testi var 12.gun bende yapmaya baslarim galibaSanırım ben 10 güne kadar bekleyemem idrarda bakarım. Çoook sıkıcı beklemek ya
canım benim rabbimrazi olsun senden inşallah duaların dualarimz kabul olur canım cok sagol güzel yuregin ve dualarin icinBen de gün boyu en yakın senin belli olacağı için sana dua ettim canım. İnşallah yarın güzel haber alırsın.
Bak sen diyince aklama geldi o gaz bende de çok ama çok aşırı var. Durum vahim yaniBenimde cok gaz sorunum var gece uyutmadı beni acaba içind e büyüyen birsey mi var belirtice yok malesef baska
ccanm inşallah hayrlisi hakkmzda merak ettim ne vara sorablrsnYok bırakır mıyıminşallah yardımcı olur. Çok bi kilom yok da kısa süre içinde bi 5 6 kilo aldım insülin direnci ondan sonra cıktı şimdi onu vermem lazım ilacı da kullanıyorum bi yandan. Şunu anladım ama hamilelik öncesi fazla kilolardan kurtulmak gerek. Hepsi birbiriyle bağlantılı valla. Bu arada yeni evliyim ama yaşım 34, çok fazla da zaman kaybetmek istemiyorum.İnşallah güzel sonuç alırsın sen de yarın. Bakalım hayırlısı en kısa zamanda güzel haberler alalım hepimiz inşallah.
Belirtilerimiz aynı inşallah bize tutunuyorlardirBak sen diyince aklama geldi o gaz bende de çok ama çok aşırı var. Durum vahim yanio da bugün azaldı.
Benimki de seninkinin tam tersiBelirtilerimiz aynı inşallah bize tutunuyorlardirbenim ilk muayenede sağda ve solda 12 mm yumurtam vardı daha sonra gittiğim doktor sağdaki 20 mm olmuş dedi ve asılma yapıldı acaba soldaki de buyumusmudur aklımda deli sorular
Bana soldaki yumurtam la ilgili bilgi verilmedi malesef gittiğim inferlitide 3 doktor dönüşümlü geliyorlar sadec e 1 tanesi gerekli açıklama yapıyorBenimki de seninkinin tam tersisoldaki büyümüş sağdaki yavru 9.47 de kalmış. Solalım ondan mı acaba benim habire soldakiler büyüüp soldan soldan geliyor
Benim uclar degil direk topluca hepsi agriyor canim .Biraz once esimin omzu degdi kivrandim resmenah o gogus agrisi heleki.uclari
Bende hep aynı doktor geldi her seferinde . Artık bitse de bebişleri görmeye gitsekBana soldaki yumurtam la ilgili bilgi verilmedi malesef gittiğim inferlitide 3 doktor dönüşümlü geliyorlar sadec e 1 tanesi gerekli açıklama yapıyor
O uç ağrısı bende hiç olmadı. Benim şuan göğüs çevresi başladı ağrımaya fitilden dolayıBenim uclar degil direk topluca hepsi agriyor canim .Biraz once esimin omzu degdi kivrandim resmen
Bende hep aynı doktor geldi her seferinde . Artık bitse de bebişleri görmeye gitsek
Canim ben asilamanin 8. Gunundeyim yaklasik 4-5 gundur goguslerim cok agriyor. Sen progestan fitil kullaniyorsun degil mi ?O uç ağrısı bende hiç olmadı. Benim şuan göğüs çevresi başladı ağrımaya fitilden dolayı