-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.141
Allahin izniyle saglikli bir gebelik canim. Artis 2 katindan fazla iyi haberlere işaret. Gözün aydin
Safak 8 benimInsallah canim cok sagoldarisi en yakin zamanda hepinizin basina insallah hayirlisiyla
Safak 8 benim
kızlar gunaydinnn mutlu haftalar diliyorum herkese
Günaydın kızlarrrrrrrr ve diğer kızlarrr bol motivasyonlu bir hafta diliyorumgünaydınlar, çok iyi haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah
Aynen klomen bir kaç gün yaptı snra geçti geçince anladım ki bişey yok insan yinede ümidi oluyor ama takntı haline getrdm artık bir süre bebek olayını kapattım akışına bıraktım beklersem olmuyormuşCanım klomen gebelikle birebir belirti yapıyor. Ben o yüzden bu ay aşılama yapınca belirtiler gebelik belirtisi olmasına rağmen, adet olacağıma inanarak her ay aynı belirtiler oluyor fiyerek korkmuştum ama gebeymişim çok şükür
ben de takıntı haline getirdim, gün değil neredeyse saat sayaccağım artık. Keşke dediğin gibi akışına bırakabilsemAynen klomen bir kaç gün yaptı snra geçti geçince anladım ki bişey yok insan yinede ümidi oluyor ama takntı haline getrdm artık bir süre bebek olayını kapattım akışına bıraktım beklersem olmuyormuş
Canım günaydınnn evet ikizlerimiz olacak Allah nasip ederse. Çok teşekkür ederim. HCG değerimiz 2 günde 1 olarak 2 kat ve üzerinde artış göstermişti. Bir farklılık olduğu belliydi. Bir de benim boyum 1.68 kilom da 52 ydi ama göbeğim hemen belirdi. Doktorumuz ikimiz olma ihtimali var dedi ama keseyi görene kadar bekledik tabiki. şuan kalp atışları başladı ama biz ayın 7 sinde duymaya gideceğiz çünkü bazen gecikme olabiliyor.Üzülüp telaşlanmamak adınaCanim masallah ikizmi bebeklerinallah saglikla tamamlamayi nasip etsin gebeligini. cok sevindim. Hcg degeri sende nasildi dahami yüksekti belirtileri daha erkenmi farkettin ?
İnşallah canım benim inşallahhhhh7 sinde sen kalp atislarino duy bende mujdeli haber alayim insaallah
Canım bilemiyoruz ki .. Hormonlarımız vücutlarımız bünyelerimiz farklı. Şimdi doktorun güzel şeyler söyler inşallahKızlar 3.gunum dr a geldım beklıyorum catlamayan yumurta atılmısmıdır sızce ılk ıkı gun pıhtılar geldı hep
Canım sakin ol :))) hayır aşılama gününü saymıyoruz. Ertesi gün 1. gün oluyor.ben de takıntı haline getirdim, gün değil neredeyse saat sayaccağım artık. Keşke dediğin gibi akışına bırakabilsem
Cok bunaldım hanıle ve bebek gormekten zor tutuyorum kendımı ıns buay korun demeCanım bilemiyoruz ki .. Hormonlarımız vücutlarımız bünyelerimiz farklı. Şimdi doktorun güzel şeyler söyler inşallah
Söylentiler, "Ne zaman çabalamayı bıraktım, o ay oldu." şeklinde. Ben çabalamayı bıraktığım ay olmamıştı :))) Şunu kabullendiğimde oldu, strese gerek yok. Rabbim bir zaman belirlemiş ve ondan önce anne olmayacağımı biliyorum. Elimden geleni yaparım, o zaman geldiğinde olur zaten. Ben elimden geleni yaptım, stresi bir kenara bıraktım , oldu. Klomen i 3 ay kullanmıştım. İlk ay stresten 1 yumurtam oldu. 2. ay 2 , 3. ay 4 yumurtam oldu ama hamile kalmadım. 3. ay ümit etmeyi bırakmıştım. Sonra hsg çekildim, 2 ay da dinlendim. Aşılamaya karar verdim ve stres yapmadım. Çok şükür oldu.Aynen klomen bir kaç gün yaptı snra geçti geçince anladım ki bişey yok insan yinede ümidi oluyor ama takntı haline getrdm artık bir süre bebek olayını kapattım akışına bıraktım beklersem olmuyormuş
Mecbur bırakacam artık uyuyyamaz oldum hastada olmadım sancım da var çok gergin haldeyım çok duygusalım bideben de takıntı haline getirdim, gün değil neredeyse saat sayaccağım artık. Keşke dediğin gibi akışına bırakabilsem
Ay hadi az kalmis sabirhayirli cook guzel haberler aliriz insallah canim
Seni çok iyi anlıyorum. Böyle bunaldığım bir gün, polikliniğe girip doktor konuşurken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Artık gelmek istemiyorum hamileleri görmek istemiyorum diye.. 2 ay ara vermiştim. İstersen sen de dinlen biraz. yorucu bir süreç olduğu doğruCok bunaldım hanıle ve bebek gormekten zor tutuyorum kendımı ıns buay korun deme
Canım iğnenin 13. aşılamanın 11. günücanım sen ignenin kacinci ve aklamanın kacinci günü pzitif gormustunLaRisaCca