Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben doğum günümde anne olup olmayacağımı öğreneceğim
Canım hayır iğne yaptığın günü sayma. ertesi gün 1. gündür. Hadi inşallah doğum günü hediyen olurlar. Ben de yüksek ihtimalle allah nasip ederse doğum günümde anne olacağım :KK5:

Canım hayır iğne yaptığın günü sayma. ertesi gün 1. gündür. Hadi inşallah doğum günü hediyen olurlar. Ben de yüksek ihtimalle allah nasip ederse doğum günümde anne olacağım :KK5:
cumartesi günü vuruldum ne zaman test yapmaya başlayayım? rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn :anne:

Merhaba cnm bende eylülün 17si hasta olmazsa yine klomen ve ovitrelle kullanacagim bu seferde olmazsa birdaha doktora gitmeyeceğim inşallah hasta olmamda hiçbirine gerek kalmaz ya 🙏🙏
Arkadaslar bende 4 aylik evliyim esimle cocuk istiyoruz hic kornmadik bu bahsettiginiz catlatma ignesi falan ne zaman oluyor anlatirmisiniz

Arkadaslar bende 4 aylik evliyim esimle cocuk istiyoruz hic kornmadik bu bahsettiginiz catlatma ignesi falan ne zaman oluyor anlatirmisiniz
Canım henüz çok erken sabırlı olmaya çalış :) fakat çatlatma iğnesini doktorun yumurta gelişimine göre belirleyecektir. Kafamıza göre bir zaman belirleyemiyoruz

X