Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım klomen gebelikle birebir belirti yapıyor. Ben o yüzden bu ay aşılama yapınca belirtiler gebelik belirtisi olmasına rağmen, adet olacağıma inanarak her ay aynı belirtiler oluyor fiyerek korkmuştum ama gebeymişim çok şükür
Aynen klomen bir kaç gün yaptı snra geçti geçince anladım ki bişey yok insan yinede ümidi oluyor ama takntı haline getrdm artık bir süre bebek olayını kapattım akışına bıraktım beklersem olmuyormuş

Aynen klomen bir kaç gün yaptı snra geçti geçince anladım ki bişey yok insan yinede ümidi oluyor ama takntı haline getrdm artık bir süre bebek olayını kapattım akışına bıraktım beklersem olmuyormuş
ben de takıntı haline getirdim, gün değil neredeyse saat sayaccağım artık. Keşke dediğin gibi akışına bırakabilsem

Canim masallah ikizmi bebeklerin 😊 allah saglikla tamamlamayi nasip etsin gebeligini. cok sevindim. Hcg degeri sende nasildi dahami yüksekti belirtileri daha erkenmi farkettin ?
Canım günaydınnn evet ikizlerimiz olacak Allah nasip ederse. Çok teşekkür ederim. HCG değerimiz 2 günde 1 olarak 2 kat ve üzerinde artış göstermişti. Bir farklılık olduğu belliydi. Bir de benim boyum 1.68 kilom da 52 ydi ama göbeğim hemen belirdi. Doktorumuz ikimiz olma ihtimali var dedi ama keseyi görene kadar bekledik tabiki. şuan kalp atışları başladı ama biz ayın 7 sinde duymaya gideceğiz çünkü bazen gecikme olabiliyor.Üzülüp telaşlanmamak adına

Söylentiler, "Ne zaman çabalamayı bıraktım, o ay oldu." şeklinde. Ben çabalamayı bıraktığım ay olmamıştı :))) Şunu kabullendiğimde oldu, strese gerek yok. Rabbim bir zaman belirlemiş ve ondan önce anne olmayacağımı biliyorum. Elimden geleni yaparım, o zaman geldiğinde olur zaten. Ben elimden geleni yaptım, stresi bir kenara bıraktım , oldu. Klomen i 3 ay kullanmıştım. İlk ay stresten 1 yumurtam oldu. 2. ay 2 , 3. ay 4 yumurtam oldu ama hamile kalmadım. 3. ay ümit etmeyi bırakmıştım. Sonra hsg çekildim, 2 ay da dinlendim. Aşılamaya karar verdim ve stres yapmadım. Çok şükür oldu.

Cok bunaldım hanıle ve bebek gormekten zor tutuyorum kendımı ıns buay korun deme
Seni çok iyi anlıyorum. Böyle bunaldığım bir gün, polikliniğe girip doktor konuşurken hıçkıra hıçkıra ağlamıştım. Artık gelmek istemiyorum hamileleri görmek istemiyorum diye.. 2 ay ara vermiştim. İstersen sen de dinlen biraz. yorucu bir süreç olduğu doğru :KK43:

X