Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastane de mi çekiliyor canım bide ücretlimi

Goruntuleme merkezleri var canim oralarda cektiriyosn doktor beni sislide biyere yonlendirmsti orasi baya bilindk 600 liraydi. Ben arastrdm fatihte byerde cektirdm 300 liraya. Her merkez farkli bi ucret soyluyo canim. Ben en uygun burayi bulmustum

Canım belirtiler iyi yönde ama işte bilemiyoruz ki bazen yanılıyoruz bu defa da üzülüyoruz hepimiz. Rabbim pozitif görmeyi nasip eder inşallah kuzucum

Kızlar vajinal ultrasona giren varmı doktorunuz ultrason aletine kondom taktımı yada jel ile temizlendiği bilenler yazsın lütfen enfeksiyon kaptım sanırım
Canım tabiki kondom takıyorlar ve ucunda jel var. aksini sakın kabul etme
Ya bisuru sonuc var simdi netten girip baktm hcg yok saka gibi acaba cikmadi mi o daha iki tup vermsti bana. Hemogrqm yaziyo sonuclarin en ustnde sadece
canım hcg ve hemogram ayrı testlerdir alt alta iki link şeklinde olması lazım. dikkatli bak bakayım

Canım belirtiler iyi yönde ama işte bilemiyoruz ki bazen yanılıyoruz bu defa da üzülüyoruz hepimiz. Rabbim pozitif görmeyi nasip eder inşallah kuzucum
Amin insaallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin. Sende hayirlisiyla sag salim kucagina al insaallah bebislerini

vuslatahasretim @bi prenses annesi napıyosunuz kızlar hiç sesiniz çıkmıyor
Canim yogunum bayadir. Öbür topige giriyorum. Pazartesi catlatma ignesi oldum öglen 1 de. Igneden 24 saat sonra birliktelik oldu simdi bekliyorum. Insallah hayirli haberi almak nasip olur. Sen nasilsin nasil gidiyor ? Kalp atisi ne zaman duyulacak insallah ?

Hastane de mi çekiliyor canım bide ücretlimi
Canim ben 2 kez anestezisiz cektirdim. Birini ozel hastanede digerini tip fakultesinde. Ikiside cok sancili oldu. Ama istanbulda Ekomar diye bi yer var tamamen anestezisiz ve agrisiz rahim filmi cekiyor. Ayrica tikali tupun varsa aciyor. Orayi deneyebilirsin

Olumlu düşünceksin bol bol dua edeceksin bak gör Allahın izni ile olacak. Hiç olmasa bence 23 bile çıkmazdı. Ben yaptırmıştım 3. aşılamada 5 ten küçük çıkmıştı.

Ins canim ya bana cok dusuk geldi ama daha once 0 larda cikiyodu. Suan iyi mi kotu mu algilayamdgm icin hicbisi hossedemiyorm kaldim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…