Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valal bu 4. aşılama olacak artık sürekli aynı şeyleri yaşamaktan üzülüyoruz umarım bu Allahın izni ile sonuçlandı.2 yılı geçti uğraşalı.
Çok zor çook kendime değil eşime yanıyorum o kadar istiyorki baba olmayı ona bi evlat veremiyorum bu aydan da umudum yok yıprandım iki senedir olmuyor her ay bir umut diyorum her ay bir hüsran oluyor kimseye diyemiyorum eşimden başka kimse bilmiyor içime atmaktan da her ay olmamasından da bıktım

Eşler aslında bizlerden bile belki fazla üzülüyorlar ama içlerine daha çok atıyorlar.Kimseye anlatamıyorsun sıkışmış hissediyorsun kendini. Etrafın bebelerle dolu vs. vs. Geçen dedim ki kendi kendime ya herkesin güle oynaya bedavadan yaptığı şeyi biz parayla yapıyoruz. Bu kadar basit bir şey bile bize zor. Sonra isyan etme dedim. Neyse dedim oturdum yerime geçti

Canim yipratma kendini iki bucuk senedir de biz ugrasiyoruz iki sene ustune en son ogrendmki tuplerm tikaliyms hadi acildi artik kolay olur dediler 8 ay gecti hala bekliyoruz bakalm. Evet uzuluyoruz tabi ama kendini bu kadar strese sokma herseyin hayirlisi. Daha zamani var demekki. Bu kadar stres olursan o bile etkiler cunku hamile kalmani

Aynen bende öyle diyorum millet bebek aldırıyor gene hamileyim diye ağlıyor biz olmuyor diye .. Vardır rabbimin bir bildiği ne yazdıysa onu yaşıyoruz ne diyelim bizimse kaderimiz bu

Ben rahim filmi çektirmedim belki benimde kapalıdır bu ay olmazsa cektireyim diyorum nasıl oluyor bilgi verir misin canım

Aynen bende öyle diyorum millet bebek aldırıyor gene hamileyim diye ağlıyor biz olmuyor diye .. Vardır rabbimin bir bildiği ne yazdıysa onu yaşıyoruz ne diyelim bizimse kaderimiz bu
Öyle canm Allah başka dert vermesin. Sağlık sıhhat yerinde olsun ona razıyım. Olmasa da eşimle biz çok takmıyoruz artık açıkçası bu son aşılamadan sonra. Kendimizi üzüp kahretmemeye kara verdik. Napalım olmazsa olmaz.

Ben rahim filmi çektirmedim belki benimde kapalıdır bu ay olmazsa cektireyim diyorum nasıl oluyor bilgi verir misin canım

Canim benden doktor istemisti gittim cektirdm. Adetin bittikten sonraki 2. Gun gidiyosun. Bazi yerler 2 -5. Gun arasi diyo hatta. Eger aciksa bes dk lik bi islem sadece adet agrisnin biraz daha siddetlisini cekiyosn canin acimiyo yani sadece karnin agriyo. Hic korkma cektir bence. Benim ikiside tikaliymis doktor saolsn yarm saat ugrasti acti.

Hastane de mi çekiliyor canım bide ücretlimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…