-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.761
Bakmayı unutmamışlardır diye ümit ediyorum. Kaç saat oldu sen yazalı. Bu saate kadar hcg mi kalır ya te Allam
Canım ilk defa baktı karnımdan bakardı hep benden sonra odadan hemen çıktılar aletleri temizlemediler ondan dıkkatimi cekti temizlemiyorlarmı acaba diye
Benim göğüs ağrım normalde olmuyor ben batmalari ümit ediyorum bakalım inşallahEvet oluyor canım o batmalar değişik bişey.Sanki olursa ben göğüs ağrısından hissedicem diye şartlandırdım kendimi nedense.
Umarım yoksa hamile kalmaya uğraşırken sağlımdan olucamCanim muhakkak jel surmustur ama benim doktorum da kondom takmiyodu sadece jel suruyodu
Valal bu 4. aşılama olacak artık sürekli aynı şeyleri yaşamaktan üzülüyoruz umarım bu Allahın izni ile sonuçlandı.2 yılı geçti uğraşalı.Benim göğüs ağrım normalde olmuyor ben batmalari ümit ediyorum bakalım inşallah
Umarım yoksa hamile kalmaya uğraşırken sağlımdan olucamneyse canım senin hormon testin değil bu o çıkmamış ozaman
Çok zor çook kendime değil eşime yanıyorum o kadar istiyorki baba olmayı ona bi evlat veremiyorum bu aydan da umudum yok yıprandım iki senedir olmuyor her ay bir umut diyorum her ay bir hüsran oluyor kimseye diyemiyorum eşimden başka kimse bilmiyor içime atmaktan da her ay olmamasından da bıktımValal bu 4. aşılama olacak artık sürekli aynı şeyleri yaşamaktan üzülüyoruz umarım bu Allahın izni ile sonuçlandı.2 yılı geçti uğraşalı.
Eşler aslında bizlerden bile belki fazla üzülüyorlar ama içlerine daha çok atıyorlar.Kimseye anlatamıyorsun sıkışmış hissediyorsun kendini. Etrafın bebelerle dolu vs. vs. Geçen dedim ki kendi kendime ya herkesin güle oynaya bedavadan yaptığı şeyi biz parayla yapıyoruz. Bu kadar basit bir şey bile bize zor. Sonra isyan etme dedim. Neyse dedim oturdum yerime geçtiÇok zor çook kendime değil eşime yanıyorum o kadar istiyorki baba olmayı ona bi evlat veremiyorum bu aydan da umudum yok yıprandım iki senedir olmuyor her ay bir umut diyorum her ay bir hüsran oluyor kimseye diyemiyorum eşimden başka kimse bilmiyor içime atmaktan da her ay olmamasından da bıktım
Çok zor çook kendime değil eşime yanıyorum o kadar istiyorki baba olmayı ona bi evlat veremiyorum bu aydan da umudum yok yıprandım iki senedir olmuyor her ay bir umut diyorum her ay bir hüsran oluyor kimseye diyemiyorum eşimden başka kimse bilmiyor içime atmaktan da her ay olmamasından da bıktım
Aynen canim o masaya bir daha yatmak istemiyorumValal bu 4. aşılama olacak artık sürekli aynı şeyleri yaşamaktan üzülüyoruz umarım bu Allahın izni ile sonuçlandı.2 yılı geçti uğraşalı.
Aynen bende öyle diyorum millet bebek aldırıyor gene hamileyim diye ağlıyor biz olmuyor diye .. Vardır rabbimin bir bildiği ne yazdıysa onu yaşıyoruz ne diyelim bizimse kaderimiz buEşler aslında bizlerden bile belki fazla üzülüyorlar ama içlerine daha çok atıyorlar.Kimseye anlatamıyorsun sıkışmış hissediyorsun kendini. Etrafın bebelerle dolu vs. vs. Geçen dedim ki kendi kendime ya herkesin güle oynaya bedavadan yaptığı şeyi biz parayla yapıyoruz. Bu kadar basit bir şey bile bize zor. Sonra isyan etme dedim. Neyse dedim oturdum yerime geçti
Ben rahim filmi çektirmedim belki benimde kapalıdır bu ay olmazsa cektireyim diyorum nasıl oluyor bilgi verir misin canımCanim yipratma kendini iki bucuk senedir de biz ugrasiyoruz iki sene ustune en son ogrendmki tuplerm tikaliyms hadi acildi artik kolay olur dediler 8 ay gecti hala bekliyoruz bakalm. Evet uzuluyoruz tabi ama kendini bu kadar strese sokma herseyin hayirlisi. Daha zamani var demekki. Bu kadar stres olursan o bile etkiler cunku hamile kalmani
Öyle canm Allah başka dert vermesin. Sağlık sıhhat yerinde olsun ona razıyım. Olmasa da eşimle biz çok takmıyoruz artık açıkçası bu son aşılamadan sonra. Kendimizi üzüp kahretmemeye kara verdik. Napalım olmazsa olmaz.Aynen bende öyle diyorum millet bebek aldırıyor gene hamileyim diye ağlıyor biz olmuyor diye .. Vardır rabbimin bir bildiği ne yazdıysa onu yaşıyoruz ne diyelim bizimse kaderimiz bu
Eldiven takmisto benim doktorum gecen ay cnm jel de surmustuTaktığını da görmedim jel sürdüğünü de benim sarı akıntım var netten bakıyorum enfeksiyon olabilir diyor aklıma başka şey gelmiyor ondan sonra oldu çünki
Ben rahim filmi çektirmedim belki benimde kapalıdır bu ay olmazsa cektireyim diyorum nasıl oluyor bilgi verir misin canım
Rabbim isteyenlere verÖyle canm Allah başka dert vermesin. Sağlık sıhhat yerinde olsun ona razıyım. Olmasa da eşimle biz çok takmıyoruz artık açıkçası bu son aşılamadan sonra. Kendimizi üzüp kahretmemeye kara verdik. Napalım olmazsa olmaz.
Anladım canım sürmüştür inşallah sarı akıntım hiç olmazdı da o geliyor aklıma bir tekEldiven takmisto benim doktorum gecen ay cnm jel de surmustu
Hastane de mi çekiliyor canım bide ücretlimiCanim benden doktor istemisti gittim cektirdm. Adetin bittikten sonraki 2. Gun gidiyosun. Bazi yerler 2 -5. Gun arasi diyo hatta. Eger aciksa bes dk lik bi islem sadece adet agrisnin biraz daha siddetlisini cekiyosn canin acimiyo yani sadece karnin agriyo. Hic korkma cektir bence. Benim ikiside tikaliymis doktor saolsn yarm saat ugrasti acti.
Üniversite hastanesinde ücretsiz özeller burda 600 telden başlıyor onlarda anestezili anestezi fiyat degisiyorHastane de mi çekiliyor canım bide ücretlimi