Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamadan sonra ilaç verdi mi doktorunuz ? Benim de göğüs ağrım var ama progesteron aldığım için
Yok ben hicbir ilac kullanmıyorum. Ilk 3 gun belim agridi cok .4. Gun goguslerim agrimaya basladi. Bence hamilelikten degil. Cunku daha tutunma gunleri 4 ile 6. Gun arasi. hemen boyle belli eder mi ki kendini?

rengarenk44 canım evet gaz, göğüs ağrısı, göğüs ucu acıması, sırt ağrısı oldu hep. Aşılamadan sonra sürekli dudak ve dil kuruluğu da oldu
Tesekkur ederim aciklamalarin icin LaRisaCca . Peki bu kadar erken mi basladi gogus agrisi. Ben daha asilamadan sonra 4. Gunu bugun bitirdim. Cuma 5. Gun yani.

Yok ben hicbir ilac kullanmıyorum. Ilk 3 gun belim agridi cok .4. Gun goguslerim agrimaya basladi. Bence hamilelikten degil. Cunku daha tutunma gunleri 4 ile 6. Gun arasi. hemen boyle belli eder mi ki kendini?
Onu hiç bilmiyorum, galiba gebe ılan arkadaşlarımız yanıtlasa daha doğru cevap olur

Aslicim umarım hamilesindir. Önceki testine Gore sanki siliklesiyor. İğne etkisi geçiyor olabilir mi? Birkaç gün daha bekle bence. Çünkü aynı konuyu @Damla1989 da yaşadık. Uzulmeni istemem
canm 10.gun tamamen negatirti hiç cikmadi ama bugün çok silik elinde görüyorum canm fotoda gozukmuyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…