- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.601
Umutlanayim mi o zaman benderengarenk44 evet canım asilamadan bir kaç gün sonra başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutlanayim mi o zaman benderengarenk44 evet canım asilamadan bir kaç gün sonra başladı
rengarenk44 bak burada paylasmistimAşılamada yaşadığım belirtileri gün be gün not aldım. Hepimiz merak edip araştırmışızdır. Aşılamanın ilk günü ikinci günü belirtileri diye.. Belirtiler herkeste farklı olacaktır tabi ki. Ama sizlere fikir vermesi adına paylaşıyorum. Umarım hepiniz pozitifi görürsünüz :
1- Aşılamanın ilk günü. Gazım çok ve karnımda ağrılı şişlik var
2-Aşılamanın 2. Günü az hissedilir ve ara ara kasık ağrısı, gaz, karın şişliği
3-Aşılamanın 3. Günü göğüste hassasiyet, gaz, karında şişlik, aşırı nadir aralıkta kasıkta hafif ağrı, dudak ve dil kuruluğu
4-Aşılamanın 4. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Kasıklarda ilk günlere göre daha belirgin ağrı, yoğun sıvı beyaz renk akıntı,sürekli dudak ve dil kuruluğu.
5-Aşılamanın 5. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı , sarıya dönük renk akıntı,yorgunluk
6-Aşılamanın 6. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı , sarıya dönük renk akıntı,genital bölgede dudaklara vuran ağrılı baskı ve wc de ,bacak bacak üstüne atarak otururken kasığa saplanan ağrı, ayakta fazla durunca şiddetli kasık ve sırt ağrısı
7-Aşılamanın 7. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı, genital bölgede dudaklara vuran ağrılı baskı
8-Aşılamanın 8. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Kasıklarda belirgin ağrı, adet olacakmış gibi bir his. Gaz. Aşırı uyku hali, yorgunluk,kasıklarda batma
9-Aşılamanın 9. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Karında şişlik. Adet sancısı gibi sancı,kasıklarda batma
10- Aşılamanın 10. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı. Adet sancısı gibi sancı. Alıngan, gergin ruh hali
11- Aşılamanın 11.Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı. Adet sancısı gibi sancı. Kasıklarda batma. Erken gebelik testi ve normal gebelik testi pozitif, kanda 38
2.gozukuyor canim biraz insallah vardir .Bemim igne vurulali 15.gunum cesqrwtinden dolqyi tebrik ederim .Hic cesaretim yok benim adeti bekliyorum .Eger bgn yqrin olmazsam pazar gunu test yaparm insallah olmam ama adet belirtisi akintim basldi..Cok uzuluyorumhepinize kocaman günaydın kizlarrrrEki Görüntüle 2539939 Eki Görüntüle 2539940 LaRisaCca @IsaBeLLa- N Ned en @Damla1989 C Capanin Gururu Teyom @dlkkydlntpl @MiyavKedi
Canım bu nasıl bir test ? Ben ilk defa görüyorum. Evet canım maalesef ben çizgi göremedim ama henüz çok erken bir kaç gün sonra tekrar test yap umudunu yitirmecanm 10.gun tamamen negatirti hiç cikmadi ama bugün çok silik elinde görüyorum canm fotoda gozukmuyo sanirim Eki Görüntüle 2539958
üzülme canm nasibi varsa olacak insalalh bu hepimiz için gecerli insalalh bebek gelir adet yerine evet gozukuyor ama çok silik zorla.gorunuyor kurudukca belirgin oluyor 14.gun bidaha yapicam bakalim 16. gun zaten kan vericem2.gozukuyor canim biraz insallah vardir .Bemim igne vurulali 15.gunum cesqrwtinden dolqyi tebrik ederim .Hic cesaretim yok benim adeti bekliyorum .Eger bgn yqrin olmazsam pazar gunu test yaparm insallah olmam ama adet belirtisi akintim basldi..Cok uzuluyorum
İnşallah gebesindir canım2.gozukuyor canim biraz insallah vardir .Bemim igne vurulali 15.gunum cesqrwtinden dolqyi tebrik ederim .Hic cesaretim yok benim adeti bekliyorum .Eger bgn yqrin olmazsam pazar gunu test yaparm insallah olmam ama adet belirtisi akintim basldi..Cok uzuluyorum
anladim canm 14.gün yapicam tekrar normal testlerden kapagini actm benCanım bu nasıl bir test ? Ben ilk defa görüyorum. Evet canım maalesef ben çizgi göremedim ama henüz çok erken bir kaç gün sonra tekrar test yap umudunu yitirme
anladim canm 14.gün yapicam tekrar normal testlerden kapagini actm ben
Canım e ve t sende bayağı belirti oluştu. Umarım hissettigin gibi gebesindir. Bu heyecanlar çok güzel ve tüm bu anlarda birlikte olduğumuz için çok mutluyumbelirtilerim dahada arttı canim özellikle kasik agrilarim ve batmalarim bel ağrım LaRisaCca
Sabır şükür dua canim .Verende Allah vermeyende Allah .Fakat boyle tedavi olup beklemk cok zormus farkli oluyor .Cok umutlaniyoruz .üzülme canm nasibi varsa olacak insalalh bu hepimiz için gecerli insalalh bebek gelir adet yerine evet gozukuyor ama çok silik zorla.gorunuyor kurudukca belirgin oluyor 14.gun bidaha yapicam bakalim 16. gun zaten kan vericem
hemde ne zor tabiki herşey dua uzerine insalalh nasip edecektirSabır şükür dua canim .Verende Allah vermeyende Allah .Fakat boyle tedavi olup beklemk cok zormus farkli oluyor .Cok umutlaniyoruz .
Ben sadece burada sizlerle konusuyorum.Artik kimseye bisey soylemyrm eltim yeni dogurdu ablam hamile 2.ciye cok yakin arkadsmn yenj bebegi oldu ablam haric digerleri tedaviyle oldu.Insanlar yasadklarni unutyor aman ne acelen var diyolar kac yillk evlsn ki kendileride bu yollardqn gecti .Ben 1 bucuk yildir esimin tedavisyle ugrasyrm calisyorum isim cok yogun ve stres altindayim .Ama bizi bu yasadiklarimiz bilmeyen kimse anlamyorhemde ne zor tabiki herşey dua uzerine insalalh nasip edecektir
Ben de dayanamayıp yaptım. Negatif çıktı. 30 Eylül tahlil günüm değişir mi bilmiyorum, pek de sanmıyorum maalesef. Sil baştan devam olacak2.gozukuyor canim biraz insallah vardir .Bemim igne vurulali 15.gunum cesqrwtinden dolqyi tebrik ederim .Hic cesaretim yok benim adeti bekliyorum .Eger bgn yqrin olmazsam pazar gunu test yaparm insallah olmam ama adet belirtisi akintim basldi..Cok uzuluyorum
anlamazlar ınan allah yardimcin olanBen sadece burada sizlerle konusuyorum.Artik kimseye bisey soylemyrm eltim yeni dogurdu ablam hamile 2.ciye cok yakin arkadsmn yenj bebegi oldu ablam haric digerleri tedaviyle oldu.Insanlar yasadklarni unutyor aman ne acelen var diyolar kac yillk evlsn ki kendileride bu yollardqn gecti .Ben 1 bucuk yildir esimin tedavisyle ugrasyrm calisyorum isim cok yogun ve stres altindayim .Ama bizi bu yasadiklarimiz bilmeyen kimse anlamyor
Daha var canim .Allahtan umit kesilmez.Ben boyle uzulmemk icin yapmyorm test .Adeti beklcem aklima geldikce guluyorum .O kadar emindim ki hemen olcgna ilk denedgmz ay adete 2 gun varken test aldim bide 2 tane aliyorum olurda bozuk cikarsa diye test yaptgm ani olumsuzlestirmk icin video cekiyorm bak hele hatira kalsin tabi.Ben de dayanamayıp yaptım. Negatif çıktı. 30 Eylül tahlil günüm değişir mi bilmiyorum, pek de sanmıyorum maalesef. Sil baştan devam olacak
hepinize kocaman günaydın kizlarrrrEki Görüntüle 2539939 Eki Görüntüle 2539940 LaRisaCca @IsaBeLLa- N Ned en @Damla1989 C Capanin Gururu Teyom @dlkkydlntpl @MiyavKedi
Umutlanayim mi o zaman bende
Umudunu yitirme canımUmutlanayim mi o zaman bende
Canim ben calisiyorum o yuzden forumun butun yazilarini detayli inceleyemedim. Ama bravo cok guzel ayrintili not almissin. Tesekkur ederim.rengarenk44 bak burada paylasmistim
Güzel haberler gelir inşallahCanim 2. De bende cizgi goruyo gibiyim daha once negatif smdi byleyse bi umut var bence. Bi kac gun sonra tekrarla. Ben bu sabah yine yaptim yine silik sanki dunkunden daha silik gibi ama 14 gun igne etkiler mi bilemedm kan verdim
11 günde yaptın mı hiç canım. Silik var mıydı yine? Ben bugün yaptım hiçbirşey çıkmadı.Canim 2. De bende cizgi goruyo gibiyim daha once negatif smdi byleyse bi umut var bence. Bi kac gun sonra tekrarla. Ben bu sabah yine yaptim yine silik sanki dunkunden daha silik gibi ama 14 gun igne etkiler mi bilemedm kan verdim