Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şey sormak istiyorum aşılamadan sonra ( çok ama çok af edersiniz.) tuvalete çıkamama gibi bir durum oldu mu? Benim 3 gün oldu. günde 1.5 lt su içerim 3 gündür sebze çorba hafif yemeklerim var. Paketli gıda asla yemem bol kefir içerim hatta avokado falanda sık tüketirim.
Birde sizlerde de aşırı gaz oldu mu? Çok özür dilerim ama sordum

Canim ben asilama deil catlatma ignesi oldm ama gaz bende de oldu fena hemde. Ama tuvalete cikamama olmadi hatta sanki daha cok duzene girdi gibi. Ama seni o yonde etkilemis olabilir. Bagirsaklara etkisi kesin cunku

Canim ben asilama deil catlatma ignesi oldm ama gaz bende de oldu fena hemde. Ama tuvalete cikamama olmadi hatta sanki daha cok duzene girdi gibi. Ama seni o yonde etkilemis olabilir. Bagirsaklara etkisi kesin cunku
Anladım canım çok sağol.Ben yine hafif gıdalar tüketeyim. Umarım düzene girer bir an önce.

Benimde çatlatma iğnesinden sonra kabızlık olmustu

Benimde cok gazim var canım ya bunlar iyiye mi işaret bilmiyorum

Bisey daha sorucam canim. Benim bugun goguslerim agrimaya basladi daha erken degil mi asilamadan sonra 4. Gun bitti bugun. Sende herhangi bir belirti oldu mu bu kadar erken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…