Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6. gündeyim bu yazdıklarınızın neredeyse hiçbiri yok

Merhaba bende dün gece saat 1 de iğneyi yaptırdım benim de bugün karnıma kramp giriyor normal mi
Evet canım normal. gece 1 de vurunca 32 - 40 saat aralığında yumurtanın çatlaması bekleniyor. O yüzden o saatlerde çatlama olduğunda içeride spermlerin hazır bulunması yani çatlamadan bir gece önce ilişki ve çatlama saatlerinde ya da mümkün değilse aynı gün ve 3 gün boyunca ilişki önemli.

Zaten maksimum koyulugu gordukten sonra 36 veya 48 saat icinde yumurtlama olur canim

Benim doktor 75 unite ile basladi sonra fazla yumurta buyutmemek icin dozaji dusurdu 37.5 yapti son 5 gun o sekil vurdum. 2 yumurta buyutmeyi hedeflemis basardi da cok sukur. Pazartesi asilamayi yaptirdim. Ama dun bugun belim cok agriyor. Senin hamilelik belirtilerin oldu mu erkenden hic?

Yaaa ikiz miymiş ay cok tatli ya masAllah guzelcd duyarsnz insAllah pıt pıtlari
Vala cnm kk ya girmiyorum pek ya açıkçası bu uyguladıgim kür yumurta kalitesi icin bi nevi klomen etkisi görüyor diolar bklm nasip insAllah cnm bi kac ay farklı kurler denicem ondan sonra ilaca başlarım tekrar bende özledim cnm yakında daha aktif olurum insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…