- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.561
Sırtıma bir ağrı girdi bugün. Umarım boş ağrı değildir
Insallah insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırtıma bir ağrı girdi bugün. Umarım boş ağrı değildir
bende yarın yapicam 12. gunBende aynisini dusunuyorum canim
Ama olmamıstı dr a 4 gun sonra gıtmıstım 19.gunum bugunZaten maksimum koyulugu gordukten sonra 36 veya 48 saat icinde yumurtlama olur canim
Benim sırtım felaket günlerdir bel değil sırt ağrısıSırtıma bir ağrı girdi bugün. Umarım boş ağrı değildir
Sırt ağrısı da gebelik belirtisi canımSırtıma bir ağrı girdi bugün. Umarım boş ağrı değildir
bende yarın yapicam 12. gun
Kızlar bir şey sormak istiyorum aşılamadan sonra ( çok ama çok af edersiniz.) tuvalete çıkamama gibi bir durum oldu mu? Benim 3 gün oldu. günde 1.5 lt su içerim 3 gündür sebze çorba hafif yemeklerim var. Paketli gıda asla yemem bol kefir içerim hatta avokado falanda sık tüketirim.
Birde sizlerde de aşırı gaz oldu mu? Çok özür dilerim ama sordum
Anladım canım çok sağol.Ben yine hafif gıdalar tüketeyim. Umarım düzene girer bir an önce.Canim ben asilama deil catlatma ignesi oldm ama gaz bende de oldu fena hemde. Ama tuvalete cikamama olmadi hatta sanki daha cok duzene girdi gibi. Ama seni o yonde etkilemis olabilir. Bagirsaklara etkisi kesin cunku
Hayırlı haberler al kuzumYarın sabah bir idrar testi yapacam canım. Hafif silik olursa aile hekimliğinde kan veririm. Birşey çıkmazsa da pazartesi kan veririm
Benimde çatlatma iğnesinden sonra kabızlık olmustuKızlar bir şey sormak istiyorum aşılamadan sonra ( çok ama çok af edersiniz.) tuvalete çıkamama gibi bir durum oldu mu? Benim 3 gün oldu. günde 1.5 lt su içerim 3 gündür sebze çorba hafif yemeklerim var. Paketli gıda asla yemem bol kefir içerim hatta avokado falanda sık tüketirim.
Demek ki normal bir süreç. İnşallah Rabbim boşa çıkarmaz emeklerimizi.Benimde çatlatma iğnesinden sonra kabızlık olmustu
İnşallah hepimiz ulaşırız yavruşlaraHayırlı haberler al kuzum
Benimde cok gazim var canım ya bunlar iyiye mi işaret bilmiyorumKızlar bir şey sormak istiyorum aşılamadan sonra ( çok ama çok af edersiniz.) tuvalete çıkamama gibi bir durum oldu mu? Benim 3 gün oldu. günde 1.5 lt su içerim 3 gündür sebze çorba hafif yemeklerim var. Paketli gıda asla yemem bol kefir içerim hatta avokado falanda sık tüketirim.
Canim o zaman bol bol havuc tuket. Havuz catlatmaya yardimci oluyorAma olmamıstı dr a 4 gun sonra gıtmıstım 19.gunum bugun
Umarım öyle olur canım yaa bekleyip göreceğiz. Ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum aasla sende de varmıBenimde cok gazim var canım ya bunlar iyiye mi işaret bilmiyorum
Bisey daha sorucam canim. Benim bugun goguslerim agrimaya basladi daha erken degil mi asilamadan sonra 4. Gun bitti bugun. Sende herhangi bir belirti oldu mu bu kadar erken ?Canım ben adetin 3. Günü gonal f 450 günde 100 mg vurdum. 5. Gün 4 yumurtam yeterli olgunluğa ulaşmıştı. Gece saat 1 de çatlatma iğnesi vuruldum. 32. Saat hastaneye gittim, 34. Saat aşılamam yapıldı. Akşam birliktelik önerdi doktorum biz akabindeki birkaç günü değerlendirdik hep. Çok şükür nasip etti rabbim. Öncesinde 3 ay klomen kullandım olmamıştı. Hsg çekildim tüpler açık. Pko yok. Kısmet şimdiyeymiş. Darısı sizlere inşallah
bazen ateş basıyor bazen üşüyorum bazen ayaklarım buz gibi oluyorUmarım öyle olur canım yaa bekleyip göreceğiz. Ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum aasla sende de varmı
Benim de çok erken başladı ağrısı canımBisey daha sorucam canim. Benim bugun goguslerim agrimaya basladi daha erken degil mi asilamadan sonra 4. Gun bitti bugun. Sende herhangi bir belirti oldu mu bu kadar erken ?
Aşılamadan sonra ilaç verdi mi doktorunuz ? Benim de göğüs ağrım var ama progesteron aldığım içinBisey daha sorucam canim. Benim bugun goguslerim agrimaya basladi daha erken degil mi asilamadan sonra 4. Gun bitti bugun. Sende herhangi bir belirti oldu mu bu kadar erken ?