-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.521
İğnenin etkisi 13 günde geçer diye biliyorum ve hala çizgi var. Bence umut var. İnşallah gitgide koyulaşır canım yaaa
Kalmaz canım bence. Ben 14ünde vurıldum dünkü testte etkisi kalmamıştıKizlar ayin 13. De igne vurulmustum sizce ignenin etkisi bugune kadar kalir mi
Geçmiştir ama 2 gün daha bekle canımKizlar ayin 13. De igne vurulmustum sizce ignenin etkisi bugune kadar kalir mi
Benım aılemde ıstanbulda cok sıddetlı olmus herkes dısarda herkes cok korkmua ben bıle antepten panık oldum herkese cok gecmıs olsun valla devam edıyomus depremlerKızlar İstanbul da deprem olmuş sanırım. Orada olan herkese geçmiş olsun diliyorum. Allah güzel günler göstersin hepimize.
Canım kuru incir büyütüyormuş havuç çatlamasına yardım ediyormuşAcaba büyümesi için yememiz gereker birşeyler var mı ? Yarın büyümüş olur inşallah
Canım çatlatma iğnesi oldunmu onun etkisidirCanım ben aşılamayı dün yaptırdım.13.gun 2 taraflı 12mm yumurtam var dediler 16.gun 20mm olmuş acaba başka yumurtalarda mi büyüdü...
Canım iğne ne zaman olduBenım ılacsız yumurtlama 19 20 21 gıbı olur ondan 10 gun sınrada adet olurum hıc sasmaz cnm degısık bunyem var yumurtlamamısa suan bılmıyorum ovuya gore 6 gun ınce yumurtladım ama ultrasona gore ıkıgun once baktımdr catlamammıs dedı
Evet dün aşılama olduCanım çatlatma iğnesi oldunmu onun etkisidir
Geçmiştir ama 2 gün daha bekle canım
Anladım canım yan etkileri oluyor 14. Güne kadar sonuç alırsın ınsallahEvet dün aşılama oldu
Kalmaz canım bence. Ben 14ünde vurıldum dünkü testte etkisi kalmamıştı
Igne yapmadı dr gec kalmısız kendı carlıcak catlamazsa kıst olcak dedıCanım iğne ne zaman oldu
İğnenin etkisi 13 günde geçer diye biliyorum ve hala çizgi var. Bence umut var. İnşallah gitgide koyulaşır canım yaaa
A evet söylemiştin canım akıntın oldumu kıvamlıIgne yapmadı dr gec kalmısız kendı carlıcak catlamazsa kıst olcak dedı
Inşallah progeston fitili kullanıyorum umarım tutarAnladım canım yan etkileri oluyor 14. Güne kadar sonuç alırsın ınsallah
Benım aılemde ıstanbulda cok sıddetlı olmus herkes dısarda herkes cok korkmua ben bıle antepten panık oldum herkese cok gecmıs olsun valla devam edıyomus depremler