- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.581
Benim de başlar 1-2 güne göğüs ağrısı progestan fitilden dolayı. Ayrıca acayip beyaz akıntı yapıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bunlar hep iğne sen dolayı oluyorBaz bazen ateş basıyor bazen üşüyorum bazen ayaklarım buz gibi oluyor
Yok ben hicbir ilac kullanmıyorum. Ilk 3 gun belim agridi cok .4. Gun goguslerim agrimaya basladi. Bence hamilelikten degil. Cunku daha tutunma gunleri 4 ile 6. Gun arasi. hemen boyle belli eder mi ki kendini?Aşılamadan sonra ilaç verdi mi doktorunuz ? Benim de göğüs ağrım var ama progesteron aldığım için
Tesekkur ederim aciklamalarin icin LaRisaCca . Peki bu kadar erken mi basladi gogus agrisi. Ben daha asilamadan sonra 4. Gunu bugun bitirdim. Cuma 5. Gun yani.rengarenk44 canım evet gaz, göğüs ağrısı, göğüs ucu acıması, sırt ağrısı oldu hep. Aşılamadan sonra sürekli dudak ve dil kuruluğu da oldu
Onu hiç bilmiyorum, galiba gebe ılan arkadaşlarımız yanıtlasa daha doğru cevap olurYok ben hicbir ilac kullanmıyorum. Ilk 3 gun belim agridi cok .4. Gun goguslerim agrimaya basladi. Bence hamilelikten degil. Cunku daha tutunma gunleri 4 ile 6. Gun arasi. hemen boyle belli eder mi ki kendini?
Günaydın canım. 2.resimde silik çizgi var sanki. Doğru mu gördümhepinize kocaman günaydın kizlarrrrEki Görüntüle 2539939 Eki Görüntüle 2539940 LaRisaCca @IsaBeLLa- N Ned en Dream1988 C Capanin Gururu Teyom dlkkydlntpl M MiyavKedi
evet canım ama baya silik elimde de zor gorunuyo ama gornuyoGünaydın canım. 2.resimde silik çizgi var sanki. Doğru mu gördüm
Ben sabah yaptım maalesef hiçbirşey çıkmadı. Benim olmamış demekkievet canım ama baya silik elimde de zor gorunuyo ama gornuyo
ignenin 12. dongumun 27. gunu canimKacinci gunundesin asli1993
kacinci gun swnin canm benim belirtilerimde cok fazlaBen sabah yaptım maalesef hiçbirşey çıkmadı. Benim olmamış demekki
16 Eylül aşılama. 11.gün.maalesef çok belirtim de yok. Olan da psikolojik galibakacinci gun swnin canm benim belirtilerimde cok fazla
Ama daha erken canim umutsuzluga kapilma. Asilamadan en az 15 gun sonra bana tahlil yaptir dedi doktor. O yuzden hemen moralini dusurmeignenin 12. dongumun 27. gunu canim
Canım çok üzüldüm. Hepimiz hemen güzel haberler verebilmek istiyoruz ama maalesef ki bazen bazı şeyler elimizde olmuyor. Umarım önümüzdeki ay bebisinle olursun16 Eylül aşılama. 11.gün.maalesef çok belirtim de yok. Olan da psikolojik galiba
Sağol canım. Pazartesi yine kan vereceğim. O zaman kesin belli olur sanırım.Canım çok üzüldüm. Hepimiz hemen güzel haberler verebilmek istiyoruz ama maalesef ki bazen bazı şeyler elimizde olmuyor. Umarım önümüzdeki ay bebisinle olursun
canm 10.gun tamamen negatirti hiç cikmadi ama bugün çok silik elinde görüyorum canm fotoda gozukmuyo sanirimAslicim umarım hamilesindir. Önceki testine Gore sanki siliklesiyor. İğne etkisi geçiyor olabilir mi? Birkaç gün daha bekle bence. Çünkü aynı konuyu @Damla1989 da yaşadık. Uzulmeni istemem