- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.541
Ya ben bişeyi daha merak ediyorum. Kan testi yaptırsak 11-12. Günde çıkmaz mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6. gündeyim bu yazdıklarınızın neredeyse hiçbiri yokAşılamada yaşadığım belirtileri gün be gün not aldım. Hepimiz merak edip araştırmışızdır. Aşılamanın ilk günü ikinci günü belirtileri diye.. Belirtiler herkeste farklı olacaktır tabi ki. Ama sizlere fikir vermesi adına paylaşıyorum. Umarım hepiniz pozitifi görürsünüz :
1- Aşılamanın ilk günü. Gazım çok ve karnımda ağrılı şişlik var
2-Aşılamanın 2. Günü az hissedilir ve ara ara kasık ağrısı, gaz, karın şişliği
3-Aşılamanın 3. Günü göğüste hassasiyet, gaz, karında şişlik, aşırı nadir aralıkta kasıkta hafif ağrı, dudak ve dil kuruluğu
4-Aşılamanın 4. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Kasıklarda ilk günlere göre daha belirgin ağrı, yoğun sıvı beyaz renk akıntı,sürekli dudak ve dil kuruluğu.
5-Aşılamanın 5. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı , sarıya dönük renk akıntı,yorgunluk
6-Aşılamanın 6. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı , sarıya dönük renk akıntı,genital bölgede dudaklara vuran ağrılı baskı ve wc de ,bacak bacak üstüne atarak otururken kasığa saplanan ağrı, ayakta fazla durunca şiddetli kasık ve sırt ağrısı
7-Aşılamanın 7. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı, genital bölgede dudaklara vuran ağrılı baskı
8-Aşılamanın 8. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Kasıklarda belirgin ağrı, adet olacakmış gibi bir his. Gaz. Aşırı uyku hali, yorgunluk,kasıklarda batma
9-Aşılamanın 9. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Karında şişlik. Adet sancısı gibi sancı,kasıklarda batma
10- Aşılamanın 10. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı. Adet sancısı gibi sancı. Alıngan, gergin ruh hali
11- Aşılamanın 11.Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı. Adet sancısı gibi sancı. Kasıklarda batma. Erken gebelik testi ve normal gebelik testi pozitif, kanda 38
O gun oldu 13.gunde ama dr catlamamıs dedı bugunde sarı beyaz kuvamlı yumurta akı gıbı akıntı geldı anlamadımA evet söylemiştin canım akıntın oldumu kıvamlı
Amın cnm allah korusun heoımızı aılem ıstda bende korkuyorumGercekten esyalar acayip sallandi catir catir sesler geldi cok kotuydu baya da uzun surdu Allah beternden korusun bu kadarla biraksin
Genelde çıkmıyor galiba. Bana da hemşire sıkı sıkı tembih etti 30undan önce tahlil yapma diyeYa ben bişeyi daha merak ediyorum. Kan testi yaptırsak 11-12. Günde çıkmaz mı
Amın cnm allah korusun heoımızı aılem ıstda bende korkuyorum
Canım herkeste belirti olacak diye birşey yok ki. Belki siz hiç belirti olmadan, gebelik boyunca yorulmadan geçireceksinizdir6. gündeyim bu yazdıklarınızın neredeyse hiçbiri yok
Of yaa tamam bekleyelim 10 gün geçti 4 gün daha bekleyelimGenelde çıkmıyor galiba. Bana da hemşire sıkı sıkı tembih etti 30undan önce tahlil yapma diye
Evet canım normal. gece 1 de vurunca 32 - 40 saat aralığında yumurtanın çatlaması bekleniyor. O yüzden o saatlerde çatlama olduğunda içeride spermlerin hazır bulunması yani çatlamadan bir gece önce ilişki ve çatlama saatlerinde ya da mümkün değilse aynı gün ve 3 gün boyunca ilişki önemli.Merhaba bende dün gece saat 1 de iğneyi yaptırdım benim de bugün karnıma kramp giriyor normal mi
Evet canım şebekeler alt üstkızlar nasilsinz ya sizinde telefonlar kilitlendimi biyeri ariyamiyorim ben siz dede oylemi
Çok haklısın da insan tutunacak bir dal arıyorCanım herkeste belirti olacak diye birşey yok ki. Belki siz hiç belirti olmadan, gebelik boyunca yorulmadan geçireceksinizdir
Zaten maksimum koyulugu gordukten sonra 36 veya 48 saat icinde yumurtlama olur canimKlomen kullandı
Kızlar klomen kullandım ben ovu testıyle koyu ve catlama gordum ama dr amgıttım 17.gunde catlama olmamıs dedı ovuyla takıp yapıyorum hala 19.gunum yenıden koyulasma olmadı bugun sumuksu akıntı geldı catlama olmadıysa ovu neden koyulastı yada adetım yumurtam catlamadıysa nezqmann olcam bılmıyorum cok karısık
Benim doktor 75 unite ile basladi sonra fazla yumurta buyutmemek icin dozaji dusurdu 37.5 yapti son 5 gun o sekil vurdum. 2 yumurta buyutmeyi hedeflemis basardi da cok sukur. Pazartesi asilamayi yaptirdim. Ama dun bugun belim cok agriyor. Senin hamilelik belirtilerin oldu mu erkenden hic?Canım ben adetin 3. Günü gonal f 450 günde 100 mg vurdum. 5. Gün 4 yumurtam yeterli olgunluğa ulaşmıştı. Gece saat 1 de çatlatma iğnesi vuruldum. 32. Saat hastaneye gittim, 34. Saat aşılamam yapıldı. Akşam birliktelik önerdi doktorum biz akabindeki birkaç günü değerlendirdik hep. Çok şükür nasip etti rabbim. Öncesinde 3 ay klomen kullandım olmamıştı. Hsg çekildim tüpler açık. Pko yok. Kısmet şimdiyeymiş. Darısı sizlere inşallah
Yarın sabah bir idrar testi yapacam canım. Hafif silik olursa aile hekimliğinde kan veririm. Birşey çıkmazsa da pazartesi kan veririmOf yaa tamam bekleyelim 10 gün geçti 4 gün daha bekleyelim
Yaaa ikiz miymiş ay cok tatli ya masAllah guzelcd duyarsnz insAllah pıt pıtlariNapalım biz de ikizlerin kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyoruz. Kontrolüm ayın 7 sinde. Bahsettiğin kür ne işe yarıyor ? Biraz anlatır mısın canım belki faydalanmak isteyenler olur. Dilerim bu ay kucağına almak nasip olur. Seni özledim. Uzak kaldın bizden ne zamandır
Yarın sabah bir idrar testi yapacam canım. Hafif silik olursa aile hekimliğinde kan veririm. Birşey çıkmazsa da pazartesi kan veririm
Sırtıma bir ağrı girdi bugün. Umarım boş ağrı değildirBende aynisini dusunuyorum canim