- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.501
Aynen bende öyleyim iğneden önce başladı yumurta büyüdükçe baskı yapıyordu sanki acaba başka yumurtalarda büyüsünü merak ediyorum eşim sakin is yapma diyor yururyürürken bile rahimde bi ağırlık varEvet iki gündür öyleydi hatta çatlatma iğnesinden beridir böyle. Aşılama günü de çok kasık ağrısı çektim ve çok akıntı vardı. Ara arada adet sancısı gibi karın ve bel ağrım olmuştu orta şiddetli. Bugün daha az çok şükür. İlk gün dik oturamadım bile hep yatar pozisyonda durdum çünkü ozaman rahat ediyor ağrım olmuyordu.
Aynen canım ve benim diğer aşılamalarda böyle birşey olmamıştı. Sende ilk gün açık kahve akıntı geldi mi?Aynen bende öyleyim iğneden önce başladı yumurta büyüdükçe baskı yapıyordu sanki acaba başka yumurtalarda büyüsünü merak ediyorum eşim sakin is yapma diyor yururyürürken bile rahimde bi ağırlık var
Evet kuzucum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhYyaaaa ikiiiizzzlerin mi olucaaaakkkk❤❤ ben de istiyorummm
Koyu çıktığından 36 saat sonra Çatlama oluyor diye biliyorum.Klomen kullandı
Kızlar klomen kullandım ben ovu testıyle koyu ve catlama gordum ama dr amgıttım 17.gunde catlama olmamıs dedı ovuyla takıp yapıyorum hala 19.gunum yenıden koyulasma olmadı bugun sumuksu akıntı geldı catlama olmadıysa ovu neden koyulastı yada adetım yumurtam catlamadıysa nezqmann olcam bılmıyorum cok karısık
Ayyyyyyy saglikla buyusun gelissin. bana da dua et lutfeenn asilama surecindeyim sag da ve solda birer tane yumurtam vardi en son dun catlatma ignesi yaptirdim. Yarin da asilamam olucak .insalllaahh ikisi de catlar benim de ikizim oluuurrEvet kuzucum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Canımm hepiniz dualarımdasınız inşallah hepinizden güzel haberler alırımAyyyyyyy saglikla buyusun gelissin. bana da dua et lutfeenn asilama surecindeyim sag da ve solda birer tane yumurtam vardi en son dun catlatma ignesi yaptirdim. Yarin da asilamam olucak .insalllaahh ikisi de catlar benim de ikizim oluuurren buyuk hayallerimden biri ❤❤❤
InsalllaahhhCanımm hepiniz dualarımdasınız inşallah hepinizden güzel haberler alırım
Canım ben adetin 3. Günü gonal f 450 günde 100 mg vurdum. 5. Gün 4 yumurtam yeterli olgunluğa ulaşmıştı. Gece saat 1 de çatlatma iğnesi vuruldum. 32. Saat hastaneye gittim, 34. Saat aşılamam yapıldı. Akşam birliktelik önerdi doktorum biz akabindeki birkaç günü değerlendirdik hep. Çok şükür nasip etti rabbim. Öncesinde 3 ay klomen kullandım olmamıştı. Hsg çekildim tüpler açık. Pko yok. Kısmet şimdiyeymiş. Darısı sizlere inşallah
Koyu gordp sılıklesınce 4gun sonra dra gıttım catlamamıs dedıKoyu çıktığından 36 saat sonra Çatlama oluyor diye biliyorum.
Benım ılacsız yumurtlama 19 20 21 gıbı olur ondan 10 gun sınrada adet olurum hıc sasmaz cnm degısık bunyem var yumurtlamamısa suan bılmıyorum ovuya gore 6 gun ınce yumurtladım ama ultrasona gore ıkıgun once baktımdr catlamammıs dedı30 günde bir adet oluyorsan 16.gün tahmini yumurtama canım
Kıyamam ya. Rabbim şifa versinGebeliğinde şiddetli baş ağrıları çeken var mı? Bu durumla nasıl başa çıkabiliyordunuz? Gece gelen kuru öksürük için ne yapılabilir? Acil yardım ağrıdan öleceğim galiba
Evet dün gece akıntıyla siyah bir akıntı geldi doktor gelirse korkma dedi birde benim hiç yumurtlama akintim yokAynen canım ve benim diğer aşılamalarda böyle birşey olmamıştı. Sende ilk gün açık kahve akıntı geldi mi?
Inşallah bu iyiye işarettir tutunmanın ağrılarıdırEvet dün gece akıntıyla siyah bir akıntı geldi doktor gelirse korkma dedi birde benim hiç yumurtlama akintim yok
Akıntı da önemliymiş gebe kalanlar bol akıntım var diyordu bir de göğüs ucu acırmış ama herkeste aynı olmaz tabiEvet dün gece akıntıyla siyah bir akıntı geldi doktor gelirse korkma dedi birde benim hiç yumurtlama akintim yok
Ikizlerin mi olacak ayyy ne guzel bizimde hayalim ikiz ama hayirlisiEvet kuzucum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Progeston fitili kullanıyorum canım ondan mi bilmiyorumAkıntı da önemliymiş gebe kalanlar bol akıntım var diyordu bir de göğüs ucu acırmış ama herkeste aynı olmaz tabi
Asilama yaptirmis bi arkadasima da aynisini soylemis. Demek ki kisiye ozel soyluyorlar olmasi gerekenleri
[/QUO
Bence her doktorun tarzı farklı sanırım. İnşşalh hayırısı olur. İnsan aklından çıkaramıyor.