Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende öyleyim iğneden önce başladı yumurta büyüdükçe baskı yapıyordu sanki acaba başka yumurtalarda büyüsünü merak ediyorum eşim sakin is yapma diyor yururyürürken bile rahimde bi ağırlık var

Aynen canım ve benim diğer aşılamalarda böyle birşey olmamıştı. Sende ilk gün açık kahve akıntı geldi mi?

Koyu çıktığından 36 saat sonra Çatlama oluyor diye biliyorum.

Evet kuzucum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh
Ayyyyyyy saglikla buyusun gelissin. bana da dua et lutfeenn asilama surecindeyim sag da ve solda birer tane yumurtam vardi en son dun catlatma ignesi yaptirdim. Yarin da asilamam olucak .insalllaahh ikisi de catlar benim de ikizim oluuurr en buyuk hayallerimden biri ❤❤❤

Canımm hepiniz dualarımdasınız inşallah hepinizden güzel haberler alırım

@Lari

LaRisaCca sen ne zaman asilama yaptin ve kac tane yumurtan buyudu canim?
Canım ben adetin 3. Günü gonal f 450 günde 100 mg vurdum. 5. Gün 4 yumurtam yeterli olgunluğa ulaşmıştı. Gece saat 1 de çatlatma iğnesi vuruldum. 32. Saat hastaneye gittim, 34. Saat aşılamam yapıldı. Akşam birliktelik önerdi doktorum biz akabindeki birkaç günü değerlendirdik hep. Çok şükür nasip etti rabbim. Öncesinde 3 ay klomen kullandım olmamıştı. Hsg çekildim tüpler açık. Pko yok. Kısmet şimdiyeymiş. Darısı sizlere inşallah

30 günde bir adet oluyorsan 16.gün tahmini yumurtama canım
Benım ılacsız yumurtlama 19 20 21 gıbı olur ondan 10 gun sınrada adet olurum hıc sasmaz cnm degısık bunyem var yumurtlamamısa suan bılmıyorum ovuya gore 6 gun ınce yumurtladım ama ultrasona gore ıkıgun once baktımdr catlamammıs dedı

Gebeliğinde şiddetli baş ağrıları çeken var mı? Bu durumla nasıl başa çıkabiliyordunuz? Gece gelen kuru öksürük için ne yapılabilir? Acil yardım ağrıdan öleceğim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…