- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.281
Inşallah son tedavi olur, son acılar olur, Allah nasip eder bir evlat sahibi olmayı. Ben de iyiyim de işte psikolojim pek iyi değil. Is hayatım epey karmaşık. Stres dolu. Içim hep sıkıntıda. Hayırlısı olsun bakalım. Işte rahat olmak lazım ama olmuyor bazen.İlk 3 aşılamada bende de olmamıştı ama bu da çok rahat geçti hatta hepsinden daha rahattı.dün sadece biraz açık pembe akıntım vardı bugün o da bitti. Belki alet tahtiş etmiştirI. İlerleyen günlerde göreceğiz bakalım. Sen nasılsın canım iyi misin?
Bendede hiç belirti yok bugün 9. GünnnBen sordum demedi yumurtam kaç mm oldgunu önemli değil o dedi progesteron testi yaptım çok iyi cıktı sonuç adetine kadar bekle hamile olabilirsin dedi ama hiçbir belirti yok bende
Al benden de o kadarBendede hiç belirti yok bugün 9. Günnn
Sadece göğüslerim acıyor buda bi belirti değil bence
Al benden de o kadar
Canım bende senin gibi düşünüp yapmıştım ama evet ilacın etkisi nedeni ile 5-6 gün koyu çıkıyormuşBen bugün aşılama yaptırdım eve geldim ovulasyon testi yaptım.catlamis mi diye t çizgisi çok koyu çıktı ilacın etkisi mi acaba
Anladım canım ben takmıyorum kafama rahatım varsa var yoksa yokBen pskljk olarak dusunyrm canm arqda oluyor cnku
Çoğumuzun da psikolojisi iyi değil. Doktora tezimin son aşamasındayım. Ona dahi yoğunlaşamıyorum.Inşallah son tedavi olur, son acılar olur, Allah nasip eder bir evlat sahibi olmayı. Ben de iyiyim de işte psikolojim pek iyi değil. Is hayatım epey karmaşık. Stres dolu. Içim hep sıkıntıda. Hayırlısı olsun bakalım. Işte rahat olmak lazım ama olmuyor bazen.
anladım canım iyiymiş o zamanİnşallah İş oralara kadar gelmez. Bizde sonuna kadar kullanıp öyle istiyor tüpü.
Canım ben Almanya dayım 7 hak verdi sigorta karşılıyor. Türkiye de farklı sanırım. Doktorum sevk kağıdı verdi 1 yıldır olmuyor diye sonra onunla aşılama merkezine gidip işlemleri başlattık.
Tezlere yoğunlaşmak zaten gerçekten zor, üni de bitirme tezi yapmıştım, sanki bir ömür sürdü. Allah kolaylık versin . Bebeğimiz olsun da umut olsun bize inşallah.Çoğumuzun da psikolojisi iyi değil. Doktora tezimin son aşamasındayım. Ona dahi yoğunlaşamıyorum.
Ümidini kaybetme progesteron hormonum çok iyi cktı yoksa bende çatlatma ignesi yaptrcaktım inşallh rabbim ıkımızede nasıp eder bende hiç belirti yok ne zaman adet olcamı bilsem test yaptrm ama bir 20 gün bekleyecem en azwalla ben beklemekten fazla yoruldum ilk denememdi çatlatmayla bi daha ki ay aşılama şeklinde deniycem,adet olucakmışım gibi bel ağrımm var ümidim tükenmeye başladı..
Ben birde pkoyum benımde göğüslerim ucu agrıyor sadece buda adet zamamına yakın hep agrıyordu belirti yok bilmiyorum korkuyorum bende bu ay olmazsa çok üzülürüm kesinBendede hiç belirti yok bugün 9. Günnn
Sadece göğüslerim acıyor buda bi belirti değil bence
Merhaba. Adet belirtileri gibi belirti hamilelikte de oluyor. Benim ilk dusuk yaptigim gebeligimde adet oluyorum zanetmistim ama olmadım. Hamileydim. Umudunu kaybetme benceAşılaması tutmayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. 30 Eylül bat tarihi. Ama şimdiden adet belirtileri başladı sanki. O yüzden benim de tutmadı diye düşünüyorum. Sizin de böyle miydi
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah canım yanılmıyorsam üç tane hamiş varMerhabalar arkadaslar. Ovitrellayi 21.09.2019 da vurdum. 23.09.2019 da asilamam yapildi. Calisiyorum. Izin aldim 2 gun dinlendim evde. Faha bugun isbasi yaptim. Kendime dikkat etmeye calisiyorum. Aramizda sonucu belli olanlar var mi?
İnşallah ya. Çok teşekkür ederimMerhaba. Adet belirtileri gibi belirti hamilelikte de oluyor. Benim ilk dusuk yaptigim gebeligimde adet oluyorum zanetmistim ama olmadım. Hamileydim. Umudunu kaybetme bence
Bak bizi gaza getiriyorsun test yapalım diyekızlar bugün 10. gün ve iğne etkisi tamamen bitmis bugünden sonra gebelik için koyulasir insalalh 12. günü tekrar yapicam cuma günü sabahEki Görüntüle 2539432
Ben birde pkoyum benımde göğüslerim ucu agrıyor sadece buda adet zamamına yakın hep agrıyordu belirti yok bilmiyorum korkuyorum bende bu ay olmazsa çok üzülürüm kesin
Bende kendimi zor tutuyorım 10 lu test almamaya heheheBak bizi gaza getiriyorsun test yapalım diye