Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bugün aşılama yaptırdım eve geldim ovulasyon testi yaptım.catlamis mi diye t çizgisi çok koyu çıktı ilacın etkisi mi acaba
Canım aşlaman hayırlı olsun öncelikle nasıl geçti iyi misin nasılsın? Çift çizgi iğnenin etkisi canım . İnşallah hayırla sonuçlanır:dua:

Inşallah son tedavi olur, son acılar olur, Allah nasip eder bir evlat sahibi olmayı. Ben de iyiyim de işte psikolojim pek iyi değil. Is hayatım epey karmaşık. Stres dolu. Içim hep sıkıntıda. Hayırlısı olsun bakalım. Işte rahat olmak lazım ama olmuyor bazen.
Zor bir süreç herkes için umarım herşey gönlünce olur:super:. Burda insan az da olsa rahatlıyor okuyor öğreniyor.

Merhabalar arkadaslar. Ovitrellayi 21.09.2019 da vurdum. 23.09.2019 da asilamam yapildi. Calisiyorum. Izin aldim 2 gun dinlendim evde. Faha bugun isbasi yaptim. Kendime dikkat etmeye calisiyorum. Aramizda sonucu belli olanlar var mi?
1 er gün arayla yaptırmışız canım bende pazar vurundum salı aşılama oldu.

kızlar bugün 10. gün ve iğne etkisi tamamen bitmis bugünden sonra gebelik için koyulasir insalalh 12. günü tekrar yapicam cuma günü sabahEki Görüntüle 2539432
Dün bende yaptım aynen tek cıktı etkisi geçmiş bugunde farklı belirtiler hissediyorum ilk defa göğsüm sızladı hayırlısı

Canım aşlaman hayırlı olsun öncelikle nasıl geçti iyi misin nasılsın? Çift çizgi iğnenin etkisi canım . İnşallah hayırla sonuçlanır:dua:
Insallah hayırlı haberler aliriz canim Ben biraz zorlandım kendimi biraz kastım sanirim aşılama yapıldı.1 saat yatırdılar folic asit verildi birde proteston fitili verdiler 14 gün bekleyeceğiz artık hakkımızda hayirlis i olsun

Insallah hayırlı haberler aliriz canim Ben biraz zorlandım kendimi biraz kastım sanirim aşılama yapıldı.1 saat yatırdılar folic asit verildi birde proteston fitili verdiler 14 gün bekleyeceğiz artık hakkımızda hayirlis i olsun
ben de kasmıştım canım. çok rahat olamıyor insan

Hayırlısı olsun bakalım. Bende bu akşam fitil kullanmaya başlayacağım.Sevmiyorum fitili ama napalım başka vermiyor dr.um

X