- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.241
Ben bu ay hamılr kalırsam cok gulucem anlamadımBi 35 mm var bide. Folk keseler diyor sanırım 2 yumurta 35 mm.
Tam da bilemedim ki nasıl bişey acaba
Valla merakla takip ediyorum yazdıklarını.Ben bu ay hamılr kalırsam cok gulucem anlamadımbelkı folıkul keselerı ıkı yumurta oldugu ıcın 22mm gectıgı ıcın vermedı ay ıkı yumurta 35 mm olsa bana agrı yaomazmı
Rahatsız eder dıye dusunuyorum bende kendımı yakındanmtakıp edıcemmValla merakla takip ediyorum yazdıklarını.15 ten desek tamamda teki 35 mm fazla.
İnşallah güzel sonuçlanır bu ay sana.
Amin canım.Ravbim hayırlısını versin inşallah tez zamanda. Bizde2 yılı geçti deniyoruz. 3 negatif aşılama 1 yıl da normal denedik başta. Nasip işte.
İnternetten de bakıyorum yumurta içinde yumurta vs düzgün bir bilgiye ulaşamadım vallahi çok ilginç.
Bitane 24 yazıyo belkide o yumurta çatlar demiştirValla artık folıkul kesesı yazmıs sanırım kagıdın resmını paylasıyorum belkı bı yumurtalıkta ıkı yumurta vat oda ne dedını anlamadı bence
Benimde 25 mm olmuştu yumurtam çatlatma iğnesi verdi.Ben bu ay hamılr kalırsam cok gulucem anlamadımbelkı folıkul keselerı ıkı yumurta oldugu ıcın 22mm gectıgı ıcın vermedı ay ıkı yumurta 35 mm olsa bana agrı yaomazmı
Bılmıyorum artık bekleyıp gorcez ben gene degerlendırıyım de catlamazsa adette gecıkırBitane 24 yazıyo belkide o yumurta çatlar demiştir
Canim ben 13 eylulde vurdum ignemi .Bugun 13.gun ignemi vurali igne gununu mu sayiyoruz ilk ilskliye girdgmizi mi .Benim ümidim yok hic goguslerim acimiyor hic adetten 1 hafta once baslardi aslnda sadece ucu biraz belirlngsyi koyuldu ignedndir bence bide sag bacagimla kasik arasi agriyo fsrkli bisekilde hemen kokulari duyyorum sadece psikoljk bence .2 buck yildir hep oldgu gibi.Allah nasip eder insallah bi gun hepimizeCanım 4 gün sonra test yapinşallah bu ay gebe kalırsın
Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Aşılama mı?Günaydın kızlar bu ay geri tedavi ye başladım
Amin cnmHakkında hayırlısı olsun inşallah. Aşılama mı?
7 aşılamaya kadar hakkım varmış nasılsa 4 ü bitirdim hepsini deneyip öyle tüpbebek aşamasına geçmek istiyorum. Bekleyip göreceğizAmin canım.
Tüp bebek düşündün mü ?
Birde beslenme alışkanlığını gözden geçir bol su iç kilo ver fazlan varsa yürüyüş çok iyi geliyor
Benimde sağ bacağımda sızı gibi bişey var kalçama doğruCanim ben 13 eylulde vurdum ignemi .Bugun 13.gun ignemi vurali igne gununu mu sayiyoruz ilk ilskliye girdgmizi mi .Benim ümidim yok hic goguslerim acimiyor hic adetten 1 hafta once baslardi aslnda sadece ucu biraz belirlngsyi koyuldu ignedndir bence bide sag bacagimla kasik arasi agriyo fsrkli bisekilde hemen kokulari duyyorum sadece psikoljk bence .2 buck yildir hep oldgu gibi.Allah nasip eder insallah bi gun hepimize
Benim soracağım soruyu sormuşsun canımAşılama olan arkadaşlar. İlk denemede olmayınca bir ay ara veriliyor mu. Benim dr um birer ay ara ile 3 kere deneyeceğiz dedi.
Ben 2. aşılamadan sonra tüp bebek deneyeceğim canım olmazsa. Devlet 2 aşılama sonrası, tutmazsa destek veriyor tüp bebeğe7 aşılamaya kadar hakkım varmış nasılsa 4 ü bitirdim hepsini deneyip öyle tüpbebek aşamasına geçmek istiyorum. Bekleyip göreceğiz
Bende kullanıyorum 10.Gün aşılamanın göğüslerim çok şişti damarları belirginleşti birde kasık ağrılarım arttıDuphaston kullanan arkadaşlar ilaç sizde nasıl etkiler yaptı?Cumartesi aşılama oldum , göğüslerim dokununca hafiften ağrıyor ve ara ara kasık ağrısı oluyor.
Devlette tüp bebek için çocuk şartı varmı benim bir tane oğlum var 9 senedir olmuyor ikinciBen 2. aşılamadan sonra tüp bebek deneyeceğim canım olmazsa. Devlet 2 aşılama sonrası, tutmazsa destek veriyor tüp bebeğe
BEnim dün öğrendiğime göre eğer raporlu olacaksa çocuksuz olma şartı var canım.Devlette tüp bebek için çocuk şartı varmı benim bir tane oğlum var 9 senedir olmuyor ikinci