Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi 35 mm var bide. Folk keseler diyor sanırım 2 yumurta 35 mm.
Tam da bilemedim ki nasıl bişey acaba
Ben bu ay hamılr kalırsam cok gulucem anlamadım belkı folıkul keselerı ıkı yumurta oldugu ıcın 22mm gectıgı ıcın vermedı ay ıkı yumurta 35 mm olsa bana agrı yaomazmı

Ben bu ay hamılr kalırsam cok gulucem anlamadım belkı folıkul keselerı ıkı yumurta oldugu ıcın 22mm gectıgı ıcın vermedı ay ıkı yumurta 35 mm olsa bana agrı yaomazmı
Valla merakla takip ediyorum yazdıklarını. 15 ten desek tamamda teki 35 mm fazla.
İnşallah güzel sonuçlanır bu ay sana.

Amin canım.
Tüp bebek düşündün mü ?
Birde beslenme alışkanlığını gözden geçir bol su iç kilo ver fazlan varsa yürüyüş çok iyi geliyor

Canım 4 gün sonra test yap inşallah bu ay gebe kalırsın
Canim ben 13 eylulde vurdum ignemi .Bugun 13.gun ignemi vurali igne gununu mu sayiyoruz ilk ilskliye girdgmizi mi .Benim ümidim yok hic goguslerim acimiyor hic adetten 1 hafta once baslardi aslnda sadece ucu biraz belirlngsyi koyuldu ignedndir bence bide sag bacagimla kasik arasi agriyo fsrkli bisekilde hemen kokulari duyyorum sadece psikoljk bence .2 buck yildir hep oldgu gibi.Allah nasip eder insallah bi gun hepimize

Amin canım.
Tüp bebek düşündün mü ?
Birde beslenme alışkanlığını gözden geçir bol su iç kilo ver fazlan varsa yürüyüş çok iyi geliyor
7 aşılamaya kadar hakkım varmış nasılsa 4 ü bitirdim hepsini deneyip öyle tüpbebek aşamasına geçmek istiyorum. Bekleyip göreceğiz

Benimde sağ bacağımda sızı gibi bişey var kalçama doğru

Duphaston kullanan arkadaşlar ilaç sizde nasıl etkiler yaptı?Cumartesi aşılama oldum , göğüslerim dokununca hafiften ağrıyor ve ara ara kasık ağrısı oluyor.
Bende kullanıyorum 10.Gün aşılamanın göğüslerim çok şişti damarları belirginleşti birde kasık ağrılarım arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…