- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.261
Evet canım. Yaşayan çocuğun olunca destek vermiyorlarDevlette tüp bebek için çocuk şartı varmı benim bir tane oğlum var 9 senedir olmuyor ikinci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım. Yaşayan çocuğun olunca destek vermiyorlarDevlette tüp bebek için çocuk şartı varmı benim bir tane oğlum var 9 senedir olmuyor ikinci
Raporsuz olunca yine özeldeki gibi pahalımı acabaBEnim dün öğrendiğime göre eğer raporlu olacaksa çocuksuz olma şartı var canım.
Benim gittiğim üniversite hastanesinde soran birine raporsuz 12-13 bin civarı tutar dediler ilaçlarla. Özelde fiyatlar ne kadar bilmiyorumRaporsuz olunca yine özeldeki gibi pahalımı acaba
rapor ile mi 7 hak varmış ben 3 biliyorum .7 aşılamaya kadar hakkım varmış nasılsa 4 ü bitirdim hepsini deneyip öyle tüpbebek aşamasına geçmek istiyorum. Bekleyip göreceğiz
9. gün kullanıyorum yarın biticek,gaz sancısımide bulantısı çok fazla yaptı bende ama devam ettim kullnmaya yarın son şükür..Duphaston kullanan arkadaşlar ilaç sizde nasıl etkiler yaptı?Cumartesi aşılama oldum , göğüslerim dokununca hafiften ağrıyor ve ara ara kasık ağrısı oluyor.
İnşallah İş oralara kadar gelmez. Bizde sonuna kadar kullanıp öyle istiyor tüpü.Ben 2. aşılamadan sonra tüp bebek deneyeceğim canım olmazsa. Devlet 2 aşılama sonrası, tutmazsa destek veriyor tüp bebeğe
Canım ben Almanya dayım 7 hak verdi sigorta karşılıyor. Türkiye de farklı sanırım. Doktorum sevk kağıdı verdi 1 yıldır olmuyor diye sonra onunla aşılama merkezine gidip işlemleri başlattık.rapor ile mi 7 hak varmış ben 3 biliyorum .
nerde yaptırıyorsun aşılamayı
Yaş artık 35e yakın olduğu için 2 aşılamadan sonra (Allahım inşallah gerek kalmaz) tüp bebeğe geçebiliyorumİnşallah İş oralara kadar gelmez. Bizde sonuna kadar kullanıp öyle istiyor tüpü.
Canım ben Almanya dayım 7 hak verdi sigorta karşılıyor. Türkiye de farklı sanırım. Doktorum sevk kağıdı verdi 1 yıldır olmuyor diye sonra onunla aşılama merkezine gidip işlemleri başlattık.
Benim öyle bir agrım olmamıştı, acaba zorlandınız mi asilama esnasında, o last biraz acıtıyor ama belki sizde tahriş olmuşturBu arada kızlar akşam fitil başlayacağım ama oturup kalkarken çok batmam var. Dik pozisyonda oturamıyorum aşılamadan sonra böyle olan var mı?
İnşallah gerek kalmayacak bak gör olacak bizimde inanıyorum benYaş artık 35e yakın olduğu için 2 aşılamadan sonra (Allahım inşallah gerek kalmaz) tüp bebeğe geçebiliyorum
Benim de sanırım 2 asilama olacak, 3 diye biliyordum ama doktor iki dedi o gün. Yaşa göre değişiyor demek kiYaş artık 35e yakın olduğu için 2 aşılamadan sonra (Allahım inşallah gerek kalmaz) tüp bebeğe geçebiliyorum
İlk 3 aşılamada bende de olmamıştı ama bu da çok rahat geçti hatta hepsinden daha rahattı.dün sadece biraz açık pembe akıntım vardı bugün o da bitti. Belki alet tahtiş etmiştirI. İlerleyen günlerde göreceğiz bakalım. Sen nasılsın canım iyi misin?Benim öyle bir agrım olmamıştı, acaba zorlandınız mi asilama esnasında, o last biraz acıtıyor ama belki sizde tahriş olmuştur
Eskiden 3 müş. Şimdi 2ye düşmüş canım.Benim de sanırım 2 asilama olacak, 3 diye biliyordum ama doktor iki dedi o gün. Yaşa göre değişiyor demek ki
Ben pskljk olarak dusunyrm canm arqda oluyor cnkuBenimde sağ bacağımda sızı gibi bişey var kalçama doğru
Canm inşallh hamiel kalırsın ama adetin geçince test yaptır bende adetimi bekliyorum birde pkoyum ben benımde adetime 15 günden fazla var adet sancım var arada oluyorçatlatma iğnesinn 11.günü adetime 5 gün kaldı,öyle bir bel ağrım varki heran adet olacak gibiyim..
walla ben beklemekten fazla yoruldum ilk denememdi çatlatmayla bi daha ki ay aşılama şeklinde deniycem,adet olucakmışım gibi bel ağrımm var ümidim tükenmeye başladı..Canm inşallh hamiel kalırsın ama adetin geçince test yaptır bende adetimi bekliyorum birde pkoyum ben benımde adetime 15 günden fazla var adet sancım var arada oluyor
İnşallah hamilelik belirtisidir canımçatlatma iğnesinn 11.günü adetime 5 gün kaldı,öyle bir bel ağrım varki heran adet olacak gibiyim..
inş canım ama düne kadar yoktu bugün belim kırılıyor ağrıdan direk adet diye düşünüyorum...İnşallah hamilelik belirtisidir canım