Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duphaston kullanan arkadaşlar ilaç sizde nasıl etkiler yaptı?Cumartesi aşılama oldum , göğüslerim dokununca hafiften ağrıyor ve ara ara kasık ağrısı oluyor.
9. gün kullanıyorum yarın biticek,gaz sancısımide bulantısı çok fazla yaptı bende ama devam ettim kullnmaya yarın son şükür..

Ben 2. aşılamadan sonra tüp bebek deneyeceğim canım olmazsa. Devlet 2 aşılama sonrası, tutmazsa destek veriyor tüp bebeğe
İnşallah İş oralara kadar gelmez. Bizde sonuna kadar kullanıp öyle istiyor tüpü.
rapor ile mi 7 hak varmış ben 3 biliyorum .
nerde yaptırıyorsun aşılamayı
Canım ben Almanya dayım 7 hak verdi sigorta karşılıyor. Türkiye de farklı sanırım. Doktorum sevk kağıdı verdi 1 yıldır olmuyor diye sonra onunla aşılama merkezine gidip işlemleri başlattık.

Yaş artık 35e yakın olduğu için 2 aşılamadan sonra (Allahım inşallah gerek kalmaz) tüp bebeğe geçebiliyorum

Bu arada kızlar akşam fitil başlayacağım ama oturup kalkarken çok batmam var. Dik pozisyonda oturamıyorum aşılamadan sonra böyle olan var mı?
Benim öyle bir agrım olmamıştı, acaba zorlandınız mi asilama esnasında, o last biraz acıtıyor ama belki sizde tahriş olmuştur

Benim öyle bir agrım olmamıştı, acaba zorlandınız mi asilama esnasında, o last biraz acıtıyor ama belki sizde tahriş olmuştur
İlk 3 aşılamada bende de olmamıştı ama bu da çok rahat geçti hatta hepsinden daha rahattı.dün sadece biraz açık pembe akıntım vardı bugün o da bitti. Belki alet tahtiş etmiştirI. İlerleyen günlerde göreceğiz bakalım. Sen nasılsın canım iyi misin?

Canm inşallh hamiel kalırsın ama adetin geçince test yaptır bende adetimi bekliyorum birde pkoyum ben benımde adetime 15 günden fazla var adet sancım var arada oluyor
walla ben beklemekten fazla yoruldum ilk denememdi çatlatmayla bi daha ki ay aşılama şeklinde deniycem,adet olucakmışım gibi bel ağrımm var ümidim tükenmeye başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…