-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.301
İnşallah canım bende aynıyım cuma bende yapcam inşallah müjdeli haberler gelirkızlar bugün 10. gün ve iğne etkisi tamamen bitmis bugünden sonra gebelik için koyulasir insalalh 12. günü tekrar yapicam cuma günü sabahEki Görüntüle 2539432
sabah az kalsın alıyordum eczanenin önünden geçtim diye. Zorla engel oldum kendime. ama akşama almazsam iyiBende kendimi zor tutuyorım 10 lu test almamaya hehehe
Ümidini kaybetme progesteron hormonum çok iyi cktı yoksa bende çatlatma ignesi yaptrcaktım inşallh rabbim ıkımızede nasıp eder bende hiç belirti yok ne zaman adet olcamı bilsem test yaptrm ama bir 20 gün bekleyecem en az
Canım aşlaman hayırlı olsun öncelikle nasıl geçti iyi misin nasılsın? Çift çizgi iğnenin etkisi canım . İnşallah hayırla sonuçlanırBen bugün aşılama yaptırdım eve geldim ovulasyon testi yaptım.catlamis mi diye t çizgisi çok koyu çıktı ilacın etkisi mi acaba
Zor bir süreç herkes için umarım herşey gönlünce olurInşallah son tedavi olur, son acılar olur, Allah nasip eder bir evlat sahibi olmayı. Ben de iyiyim de işte psikolojim pek iyi değil. Is hayatım epey karmaşık. Stres dolu. Içim hep sıkıntıda. Hayırlısı olsun bakalım. Işte rahat olmak lazım ama olmuyor bazen.
Sirasiyla hepimiz burada paylasiriz insaallah hamile haberlerimiziGüzel sonuçlar alırsınız inşallah canım yanılmıyorsam üç tane hamiş var
yok kız öyle bu niyetim yok ama bu günden sonra koyulasir inşallah diye yapiyorunBak bizi gaza getiriyorsun test yapalım diye
Dört gözle koyulaşmasın bekliyoruz canım dua ediyorum herkesekızlar bugün 10. gün ve iğne etkisi tamamen bitmis bugünden sonra gebelik için koyulasir insalalh 12. günü tekrar yapicam cuma günü sabahEki Görüntüle 2539432
Amin inşallahSirasiyla hepimiz burada paylasiriz insaallah hamile haberlerimizi
1 er gün arayla yaptırmışız canım bende pazar vurundum salı aşılama oldu.Merhabalar arkadaslar. Ovitrellayi 21.09.2019 da vurdum. 23.09.2019 da asilamam yapildi. Calisiyorum. Izin aldim 2 gun dinlendim evde. Faha bugun isbasi yaptim. Kendime dikkat etmeye calisiyorum. Aramizda sonucu belli olanlar var mi?
Bana aşılama gününden 1 gün sonra başlayarak 1 hafta gün aşırı tavsiye ettiler canımYa bisey sorucam. Doktorunuz asilamadan sonra esinizle birlesme tavsiye etti mi? Bize sansinizi ne arttirir ne azaltir size kalmis dedi.
Dün bende yaptım aynen tek cıktı etkisi geçmiş bugunde farklı belirtiler hissediyorum ilk defa göğsüm sızladı hayırlısıkızlar bugün 10. gün ve iğne etkisi tamamen bitmis bugünden sonra gebelik için koyulasir insalalh 12. günü tekrar yapicam cuma günü sabahEki Görüntüle 2539432
Insallah hayırlı haberler aliriz canim Ben biraz zorlandım kendimi biraz kastım sanirim aşılama yapıldı.1 saat yatırdılar folic asit verildi birde proteston fitili verdiler 14 gün bekleyeceğiz artık hakkımızda hayirlis i olsunCanım aşlaman hayırlı olsun öncelikle nasıl geçti iyi misin nasılsın? Çift çizgi iğnenin etkisi canım . İnşallah hayırla sonuçlanır
ben de kasmıştım canım. çok rahat olamıyor insanInsallah hayırlı haberler aliriz canim Ben biraz zorlandım kendimi biraz kastım sanirim aşılama yapıldı.1 saat yatırdılar folic asit verildi birde proteston fitili verdiler 14 gün bekleyeceğiz artık hakkımızda hayirlis i olsun
Hayırlısı olsun bakalım. Bende bu akşam fitil kullanmaya başlayacağım.Sevmiyorum fitili ama napalım başka vermiyor dr.umInsallah hayırlı haberler aliriz canim Ben biraz zorlandım kendimi biraz kastım sanirim aşılama yapıldı.1 saat yatırdılar folic asit verildi birde proteston fitili verdiler 14 gün bekleyeceğiz artık hakkımızda hayirlis i olsun
insalalh canim haberleselimİnşallah canım bende aynıyım cuma bende yapcam inşallah müjdeli haberler gelir
Tmm randevuda aldım kanda vercem bakalım haberleşirizinsalalh canim haberleselim
ay hadi bakalim güzel.haberler verelimDün bende yaptım aynen tek cıktı etkisi geçmiş bugunde farklı belirtiler hissediyorum ilk defa göğsüm sızladı hayırlısı
amin canım insalalh 12. gün azda olsa çıksın inşallah yani suan bugünden itibaren iğne etkisi yok ama belirtilerim cokDört gözle koyulaşmasın bekliyoruz canım dua ediyorum herkese