Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Drlamtartıstım yumurtanın ıcınde ıkı yumurta nedır ben ılk kez duydum dedınızı dıyorum bız goruyoruz hep dıyo yumurtalık ıcınde ıkı yumurtadanmı bahsedıyor anlamadım dru degısıcem bıay klomrb kullanmam baska yere gıdıcem unv hastanesı uc ay daha olmazsa asılama yaparız demıstı sanırım oraya gıdıcem

Çok enteresan yumurta içinde iki yumurta nası oluyorki bende anlamadım. Sen değerlendirdin ama dimi cnm herhalükarda

İyi yaptın canım değiştir doktoru sana anlayacağın şekilde anlatsın aklın karışıp stres olmuşsun

Iyi yapmışsın dinlenmek ile .
Benim yok 5 senedir uğraşıyorum tüp bebekler aşılama falan en son klomen deneyim dedim .
2.kaybim var nasipse olur artık

Amiiin. Rabbim isteyen herkese versiin. Bende 24 aydır bekliyorum. Artık gelsede o minik aykları sevsekk

Çok enteresan yumurta içinde iki yumurta nası oluyorki bende anlamadım. Sen değerlendirdin ama dimi cnm herhalükarda
Yumurtalıktan bahsedıyo belkı anlamadım ben anlamadım hıc duymadımmdıyorum sen duyaan nolcak bız goruyoruz dıyo drda mı bendemı sıkıntı var anlamadım

Yumurtalıktan bahsedıyo belkı anlamadım ben anlamadım hıc duymadımmdıyorum sen duyaan nolcak bız goruyoruz dıyo drda mı bendemı sıkıntı var anlamadım
Sen forumda konu aç en iyisi yumurtasında iki
yumurta olanlar diye belki vardır biz bilmiyoruzdur.
Bu durumda beklemekten başkada çare yok artık önümüzdeki ay başka dr a görün bencede
Böyle aklımıza takılan net olmayan durumlara sinir oluyorum yaaa

Iyi yapmışsın dinlenmek ile .
Benim yok 5 senedir uğraşıyorum tüp bebekler aşılama falan en son klomen deneyim dedim .
2.kaybim var nasipse olur artık
Ravbim hayırlısını versin inşallah tez zamanda. Bizde2 yılı geçti deniyoruz. 3 negatif aşılama 1 yıl da normal denedik başta. Nasip işte.
İnternetten de bakıyorum yumurta içinde yumurta vs düzgün bir bilgiye ulaşamadım vallahi çok ilginç.

O varya butun beynımı kemırıyor hanımdr umutta verıyor ya tutabılırde dıye en azından dese tutmaz kes umudunu tö dıcem adet olmaya bakıcam rn kotu 10 gune bellı olur kıstmı dıye

Valla artık folıkul kesesı yazmıs sanırım kagıdın resmını paylasıyorum belkı bı yumurtalıkta ıkı yumurta vat oda ne dedını anlamadı bence

Eklentiler

• 4FEC9A7D-C6DF-4822-A52A-94287AAB5D17.jpeg
    84,4 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…