Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk 3 aşılamada bende de olmamıştı ama bu da çok rahat geçti hatta hepsinden daha rahattı.dün sadece biraz açık pembe akıntım vardı bugün o da bitti. Belki alet tahtiş etmiştirI. İlerleyen günlerde göreceğiz bakalım. Sen nasılsın canım iyi misin?
Inşallah son tedavi olur, son acılar olur, Allah nasip eder bir evlat sahibi olmayı. Ben de iyiyim de işte psikolojim pek iyi değil. Is hayatım epey karmaşık. Stres dolu. Içim hep sıkıntıda. Hayırlısı olsun bakalım. Işte rahat olmak lazım ama olmuyor bazen.

Ben sordum demedi yumurtam kaç mm oldgunu önemli değil o dedi progesteron testi yaptım çok iyi cıktı sonuç adetine kadar bekle hamile olabilirsin dedi ama hiçbir belirti yok bende
Bendede hiç belirti yok bugün 9. Günnn
Sadece göğüslerim acıyor buda bi belirti değil bence

Ben bugün aşılama yaptırdım eve geldim ovulasyon testi yaptım.catlamis mi diye t çizgisi çok koyu çıktı ilacın etkisi mi acaba

Eklentiler

• 20190925_132522.jpg
    20190925_132522.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 33
Inşallah son tedavi olur, son acılar olur, Allah nasip eder bir evlat sahibi olmayı. Ben de iyiyim de işte psikolojim pek iyi değil. Is hayatım epey karmaşık. Stres dolu. Içim hep sıkıntıda. Hayırlısı olsun bakalım. Işte rahat olmak lazım ama olmuyor bazen.
Çoğumuzun da psikolojisi iyi değil. Doktora tezimin son aşamasındayım. Ona dahi yoğunlaşamıyorum.

İnşallah İş oralara kadar gelmez. Bizde sonuna kadar kullanıp öyle istiyor tüpü.

Canım ben Almanya dayım 7 hak verdi sigorta karşılıyor. Türkiye de farklı sanırım. Doktorum sevk kağıdı verdi 1 yıldır olmuyor diye sonra onunla aşılama merkezine gidip işlemleri başlattık.
anladım canım iyiymiş o zaman

Çoğumuzun da psikolojisi iyi değil. Doktora tezimin son aşamasındayım. Ona dahi yoğunlaşamıyorum.
Tezlere yoğunlaşmak zaten gerçekten zor, üni de bitirme tezi yapmıştım, sanki bir ömür sürdü. Allah kolaylık versin . Bebeğimiz olsun da umut olsun bize inşallah.

walla ben beklemekten fazla yoruldum ilk denememdi çatlatmayla bi daha ki ay aşılama şeklinde deniycem,adet olucakmışım gibi bel ağrımm var ümidim tükenmeye başladı.. :KK43:
Ümidini kaybetme progesteron hormonum çok iyi cktı yoksa bende çatlatma ignesi yaptrcaktım inşallh rabbim ıkımızede nasıp eder bende hiç belirti yok ne zaman adet olcamı bilsem test yaptrm ama bir 20 gün bekleyecem en az

Aşılaması tutmayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. 30 Eylül bat tarihi. Ama şimdiden adet belirtileri başladı sanki. O yüzden benim de tutmadı diye düşünüyorum. Sizin de böyle miydi
Merhaba. Adet belirtileri gibi belirti hamilelikte de oluyor. Benim ilk dusuk yaptigim gebeligimde adet oluyorum zanetmistim ama olmadım. Hamileydim. Umudunu kaybetme bence

Merhabalar arkadaslar. Ovitrellayi 21.09.2019 da vurdum. 23.09.2019 da asilamam yapildi. Calisiyorum. Izin aldim 2 gun dinlendim evde. Faha bugun isbasi yaptim. Kendime dikkat etmeye calisiyorum. Aramizda sonucu belli olanlar var mi?
Güzel sonuçlar alırsınız inşallah canım yanılmıyorsam üç tane hamiş var

X