- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.201
Seninle aynı gündü canım aşılamamız.gün aşırı ilişkiye devam ediyor musun bıraktın mı yoksa? Malum çok yorucu oluyorbenim kuzum evet 5. gün meraktan yapmistim çift cizgi nasil çıkıyor diye ama esas testi persembe yapicam yada cuma perşembe 11 cuma 12. gün taatliskom inşallah böyle bir çizgi ile karşılaşırım
Ben de 11. Günde yapacam dayanamayıpİnşallah pozitifi görürsün. lütfen 11. gün yapma 14. günü bekle lütfen.
Aşılama yaptırmamış cnm klomen kullanmışSeninle aynı gündü canım aşılamamız.gün aşırı ilişkiye devam ediyor musun bıraktın mı yoksa? Malum çok yorucu oluyor
Sen canım peki. Seninle de aynı gündükAşılama yaptırmamış cnm klomen kullanmış
İnşallah pozitifi görürsün. lütfen 11. gün yapma 14. günü bekle lütfen.
Baska bı dr da bırlıktedır o yumurtaların toplam cmıdır dedı hala hamılelık ıhtımalın var dıyor anlamadım bundan sonra hıcbısey kullanmıcamYok doktor oyle toplam demez arkadaslar bende de 3 yumurta vardi hepsinin teker teker olcusu onemli 37mm e ulasan yumurtaya artik cat ignesi vermez doktor ztn
Ben aşılama gün ve ertesi gün ilişkiye girmedim ondan sonraki gün sadece. Sonrada bıraktımSen canım peki. Seninle de aynı gündük
Ben de 11. Günde yapacam dayanamayıp
Canım senndr una soramıyor musun peki. 37 mm sadece bir tanesinin boyutumu değil mi diye. Yni mantıken baktığımızda artık çatlatma iğnesi olmaz dediğine göre bir tanesinin boyutu 37Baska bı dr da bırlıktedır o yumurtaların toplam cmıdır dedı hala hamılelık ıhtımalın var dıyor anlamadım bundan sonra hıcbısey kullanmıcam
Baska bı dr da bırlıktedır o yumurtaların toplam cmıdır dedı hala hamılelık ıhtımalın var dıyor anlamadım bundan sonra hıcbısey kullanmıcam
Ben de ilk günleri senin gibi yaptım canım. Bize sonra da gün aşırı devam edin dedi. Ama artık gerek yok benceBen aşılama gün ve ertesi gün ilişkiye girmedim ondan sonraki gün sadece. Sonrada bıraktım
Valla sabretmek zor oluyo11 de yapmayın 12 de bile silik çzigi gördüm ve 15. gün regl oldum insan gerçekten çok hevesleniyor. ben önümüzdeki ay 14 te kan vericem eve daha idrar testi sokmam ztn
Haklısın en iyisi pazartesiyi bekleyeyim.11 de yapmayın 12 de bile silik çzigi gördüm ve 15. gün regl oldum insan gerçekten çok hevesleniyor. ben önümüzdeki ay 14 te kan vericem eve daha idrar testi sokmam ztn
Bencede canım zaten yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat canlı kalabiliyormuşBen de ilk günleri senin gibi yaptım canım. Bize sonra da gün aşırı devam edin dedi. Ama artık gerek yok bence
Valla sabretmek zor oluyo ☹
Hiç belirtin var mı canım. Benim adet gibi ağrılarım neredeyse aşılamadan beri hep var. Bir de göğüslerime hiç el değmiyor acıdan. Onu da kullandığım jel ya da çatlatma iğnesine bağlıyorum. Bakalım ne olacakValla sabretmek zor oluyo
Haklısın en iyisi pazartesiyi bekleyeyim.
biraktik artık kuzum yanliz ben aailama olmadim klomen catlatma ignesi oldum ben 5 gün kaldi ogrenmemeSeninle aynı gündü canım aşılamamız.gün aşırı ilişkiye devam ediyor musun bıraktın mı yoksa? Malum çok yorucu oluyor
12. gün olsa bari nolur 12 14 olsun olmazmiİnşallah pozitifi görürsün. lütfen 11. gün yapma 14. günü bekle lütfen.
Soruyorummda anlatması sacma 37 mm ın ıcınde ıkı yumurta yumurta dıyo 37 mm e 17 gunde yumurta 37 mm olurmu pekı hadı buyudu hala hamılemıalma ıhtımalın var. Ikız de olabılır dıyo cık ısın ıcındenCanım senndr una soramıyor musun peki. 37 mm sadece bir tanesinin boyutumu değil mi diye. Yni mantıken baktığımızda artık çatlatma iğnesi olmaz dediğine göre bir tanesinin boyutu 37