Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim kuzum evet 5. gün meraktan yapmistim çift cizgi nasil çıkıyor diye ama esas testi persembe yapicam yada cuma perşembe 11 cuma 12. gün taatliskom inşallah böyle bir çizgi ile karşılaşırım
Seninle aynı gündü canım aşılamamız.gün aşırı ilişkiye devam ediyor musun bıraktın mı yoksa? Malum çok yorucu oluyor

Yok doktor oyle toplam demez arkadaslar bende de 3 yumurta vardi hepsinin teker teker olcusu onemli 37mm e ulasan yumurtaya artik cat ignesi vermez doktor ztn
Baska bı dr da bırlıktedır o yumurtaların toplam cmıdır dedı hala hamılelık ıhtımalın var dıyor anlamadım bundan sonra hıcbısey kullanmıcam

Baska bı dr da bırlıktedır o yumurtaların toplam cmıdır dedı hala hamılelık ıhtımalın var dıyor anlamadım bundan sonra hıcbısey kullanmıcam
Canım senndr una soramıyor musun peki. 37 mm sadece bir tanesinin boyutumu değil mi diye. Yni mantıken baktığımızda artık çatlatma iğnesi olmaz dediğine göre bir tanesinin boyutu 37

ya öyle hemen tedaviden sogumayın bak benimde olmadı ilk aydan doktorum mesaj attı devam diyor. insanlar yıllarca uğraşıyor ne yapalım hemen küstüm oynamıyoum yok. sadece doktoruna güven eger güvenmiyorsan seni iyi aydınlatmıyorsa degiş

Valla sabretmek zor oluyo ☹

böylesi daha yıkıcı oldu 10. günde aşırı net 2. çizgi vardı 11. gün yaptım yine var 12. gün çok silik ama yine vardı. bir daha yapmadım ve bgn adet oldum ama silikleşmesinden dolayı ztn anlamıştık. LaRisaCca da demişti iğne etkisi gibi görünyor diye. 3 yumurta hepsi iyiydi ama elde var sıfır:) en azından ilk defa gününde adet oldum valla o bile keyifli en azından deli gibi gecikiyodum o olmadı.

Canım senndr una soramıyor musun peki. 37 mm sadece bir tanesinin boyutumu değil mi diye. Yni mantıken baktığımızda artık çatlatma iğnesi olmaz dediğine göre bir tanesinin boyutu 37
Soruyorummda anlatması sacma 37 mm ın ıcınde ıkı yumurta yumurta dıyo 37 mm e 17 gunde yumurta 37 mm olurmu pekı hadı buyudu hala hamılemıalma ıhtımalın var. Ikız de olabılır dıyo cık ısın ıcınden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…