Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca LaRisaCca Günaydın canım. Senin yerleşme kanaman oldu mu? Yerleşme kanaması görmeden de hamile olunabiliyor mu? Bu gece rüyamda beta hcg 0,2 idi :-( umarım sadece rüyadır
Kuzum bende hiç olmadı. Olacak diye bir kural yok. Rüyan bence bilinçaltı tamamen. Lütfen içini ferah tut ve olacağına inan .

ne kadar uğuru topikmiş:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canlar. ben de dün 3.aşılamam için iğnemi vuruldum. yarın aşılama.bana da dua edin de tutsun.
Canım hepiniz için dua ediyorum. Güzel haberler veresiniz inşallah tutunsun bebişleriniz hayırlısıyla

Kız Allah iyiliğini versin 😂😂 canım inşallah gerçek olur 🥰
kız napiyim dayanamadim çok heves ettim insalalh gercektir ya içinde durtuyolar beni bide baya belirtim cogaldi ondan da heves ettim bakalim 3 4 gün sonra test yapacagim saliya randevum var

Meehaba arkadaşlar. Rabbim herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Bizim 2 yıldır bebeğimiz olmuyor. İlk andan itibaren hiç korunmadık. Bi süre prolaktin ilacı vs. verdi doktor. Hsg falan hep temiz. Polikistik değilim. Kilom var biraz sadece. Eylülün 16sında çatlatma iğnesi oldum. Doktor 36 saat sonra birliktelik önerdi. Fakat 20 sinde bende kanama oldu hafiften ve hala devam ediyor kanama az az olsada. İlk başta yerleşme kanaması diye çok heveslendim ama hala devam edince umudum azalıyor. Doktorum adet dönemine kadar bekleyelim dedi. Siz hiç böyle bi durumla karşılaştınız mı?
Birde bende ara kanama hep oluyordu. Adet döngümde sıkıntı yok ama kanamalarım az az olur her ay :KK43:
Canım ara lekelenmenin pek çok sebebi olabilir. Bunlardan biri de kist. Muayene oldun mu bunun için bir tespit var mı? Allah gönlüne versin dilerim biran önce pozitifi görürsün

Benim yarın aşılama günüm canım nasipse. Sü akşam iğnemi vurdum beklemede
Tüpler hormonlar eşimin tahlilleri hepsi normal çıktı canım. Sebepsiz deniyor işte😔
Bu sefer tutuyor oluyor diye geçiriyorum hep içimden. Olumlu telkin yapıyorum. Birazdan içeri alacaklar aşılama için. :dua::dua::dua:
Ben seni hamile biliyordum. inşallah tutar canım benim de ilk kez yarın aşılama olacak hayırlısıyla iyi haberler alırız.. .

Lütfen bıle bırı yaZsın bana 37mm yumurtam var ıcınde ıkıtane yumurta var catlamayı 14 te gormustum ovulasyınntestıyle ama catlamamıs kıstte olabılır catlarsa ıkız olabılır dıyo ben anlamadık hıc bısey lutfen bırı yardım etsın anlayan

Eklentiler

• EED6EEC8-0263-49A6-B7A0-7A8FEF51F545.jpeg
    EED6EEC8-0263-49A6-B7A0-7A8FEF51F545.jpeg
    95,8 KB · Görüntüleme: 35
Lütfen bıle bırı yaZsın bana 37mm yumurtam var ıcınde ıkıtane yumurta var catlamayı 14 te gormustum ovulasyınntestıyle ama catlamamıs kıstte olabılır catlarsa ıkız olabılır dıyo ben anlamadık hıc bısey lutfen bırı yardım etsın anlayan
Dream1988 Dream1988 sen anlıyodun bunlardan bi bak bakalım canım

X