- 6 Eylül 2019
- 244
- 261
- 36
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.041
değerin beş çıkma sebebi de 7. Gün vurulduğum ovitrelle aslında ama neden hala olmuyorum ve yumurtlamam Aşılama günü olmamış demek mi oluyor bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar ben ilk kez aşılama oldum geçtiğimiz cumt 14. Gün kan verdim değerim 5 çıktı. Negatif. Hala regl olmadım bugün sabahta kahverengi başladı gibi gerisi gelmedi. Gebelik olmuş olamaz değil mi? Kafam karıştı biraz aynı durumu yaşayıp geç adet olan var mı?
değerin beş çıkma sebebi de 7. Gün vurulduğum ovitrelle aslında ama neden hala olmuyorum ve yumurtlamam Aşılama günü olmamış demek mi oluyor bu?
İnşallah rica ederim. Hiç yapmadım . Geçen ay silik çıktı 10.gün kan da 3.36 çıkmıştı progestanda 17 di bu ay bekledim. Doktorum erken yapmaya kızıyordu.inşallah doktor bana bu ilaci birakma daha kaliteli olacak yumurtan catlayacak dedi bende diaformin kullaniyorum 1 ay 3 gün oldu insallah çok teşekkürler bu testten önce test yaptinmi hic
Canım aşılamaya gitmeden önce banyonu yap, aşılamadan sonra aynı gün duş alma. Aşılamadan hemen sonra sana hadi kalk derlerse kalkma 15 dk uzanmak istiyorum de ayaklarını uzat. Yanına bir çift çorap al. Havalar soğudu. Doğumhane buzgibi oluyor. Ayakların üşümesin. Ben aşılamaya idrarımı yapıp girdim, normalde sıkışık olmamızı istiyorlar. Aşılamadan sonra uzun süre wc m gelmesin diye Hiç de pr etmedi doktorum. Sana tavsiyemiz olsun bunlar
Evet bende meraktayim bizi merakta birakma kuzuLaRisaCca canım ne yaptın. Merakla bekliyoruz seni ❤❤
benimde haftaya salı belli olacak insallah benimde çıkarİnşallah rica ederim. Hiç yapmadım . Geçen ay silik çıktı 10.gün kan da 3.36 çıkmıştı progestanda 17 di bu ay bekledim. Doktorum erken yapmaya kızıyordu.
Düzenli ilişki deniliyor bi kere bende pko var neredeyse iki ayda bir oluyorum. İki günde bir ilişki hiç bana göre değil Ne zaman yumurtluyorum belli değil. En güzeli yumurta takibi valla bu yaştan sonra
Günaydın arkadaşlar iğnenin olduğu sabahı saymazsak bugün 14.gün Bat 26 Eylül
Bu sabah test yaptım artık iğnenin etkisi kalmamıştır heralde
[/QUOTEAllahim bizlerede nasip etsin insallah.Sagkikla kucagnza alin Benimde igne oldugum gunu saymazsak 10.gunum bugun ne zman test yapmayalim etkisi gecer .
Insnıkısı de büyümüştür ve hamıle kalırsın cogul olur belkı bellımı olur bakalım benım yumurtalarda ne durumda gorcez ılk asılamanmı
Canımmm gittim keselerimi gördüm İkiz annesi olacağım Allahın izniyleCanım gittin mi.
Güzel haberlerini bekliyoruz ☺
Çok meraklandım ya. Çok şükür bir aksilik yokmuş. Vay bee çift bebişşşCanımmm gittim keselerimi gördüm İkiz annesi olacağım Allahın izniyle
Evet teyzesiiÇok meraklandım ya. Çok şükür bir aksilik yokmuş. Vay bee çift bebişşş
Hayırlısı cnm butun tahlıllerın yapıldımı ama senın tuplerın acıkmı esınle alakalı sıkıntı var mı yokmu bılmıyorum ıns tutar umutlu ol benım uc yumurta vardı ıgne vermedı dr kendı catlıcak ıgne ıcın gec dedı eve geldım ovulasyon testım pikncıktı ertesı gun sılındı kasık agrım oldu catladı dıye dusunuyorum yarın dr randevum var catladımı soylıcek kac mmlerdı bılmıyorum ama catlama sevıyesındeler dedı acıkcası umudum yok buaydan yumurtalar ya cok buyukse ıfne vermedı dıye dusundum ama hamıle kalma uhtımalın var dedıCanım kusura bakma mesajını görmemişim benim 4. aşılama olacak. 7ye kadar hakkım var.Senin yumurtalar ne durumda?
Ay ıkı bebısmı varr harıka klomenle kac yumurtan olmustu bıdaha surecını anlatırmısın kuzumCanımmm gittim keselerimi gördüm İkiz annesi olacağım Allahın izniyle
Canım klomenle 3 ay denedik olmadı. Aşılama yaptık, gonal f 450 kullandım , 4 yumurtam olmuştu tuttu çok şükür. Darısı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Rabbim hepinize tez vakitte hayırlısıyla versinAy ıkı bebısmı varr harıka klomenle kac yumurtan olmustu bıdaha surecını anlatırmısın kuzum
Gözün Aydın canım sağ Salim kucağına al inşallahCanımmm gittim keselerimi gördüm İkiz annesi olacağım Allahın izniyle