Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ben ilk kez aşılama oldum geçtiğimiz cumt 14. Gün kan verdim değerim 5 çıktı. Negatif. Hala regl olmadım bugün sabahta kahverengi başladı gibi gerisi gelmedi. Gebelik olmuş olamaz değil mi? Kafam karıştı biraz aynı durumu yaşayıp geç adet olan var mı?

5 negatif deil bildigim kadariyla 2 gun arayla tkrr verseydin keske?

inşallah doktor bana bu ilaci birakma daha kaliteli olacak yumurtan catlayacak dedi bende diaformin kullaniyorum 1 ay 3 gün oldu insallah çok teşekkürler bu testten önce test yaptinmi hic
İnşallah rica ederim. Hiç yapmadım . Geçen ay silik çıktı 10.gün kan da 3.36 çıkmıştı progestanda 17 di bu ay bekledim. Doktorum erken yapmaya kızıyordu.

Canım aşılamaya gitmeden önce banyonu yap, aşılamadan sonra aynı gün duş alma. Aşılamadan hemen sonra sana hadi kalk derlerse kalkma 15 dk uzanmak istiyorum de ayaklarını uzat. Yanına bir çift çorap al. Havalar soğudu. Doğumhane buzgibi oluyor. Ayakların üşümesin. Ben aşılamaya idrarımı yapıp girdim, normalde sıkışık olmamızı istiyorlar. Aşılamadan sonra uzun süre wc m gelmesin diye :KK48: Hiç de pr etmedi doktorum. Sana tavsiyemiz olsun bunlar

Sağol canım hayırlısı artık. Bol bol duanızı eksik etmeyin:dua:
Burada hemen ayağa kaldırıyorlar çataldan. İstediğin gibi normal hayatına geri dön gez dolaş atla zıpla bişey olmaz diyor dr.um.Zaten geri akma olmuyor.Bu sefer çok takılmamaya çalışıcam. Dua edin:KK36::KK36:

Kizlar ben yarin kan tahlili yaptircaktik tiroidim vs belki beta hcg ye de son kez baktirirm. Sans dileyin herseyin hayirlisi bakalim haberdar ederim🐥 yeni hamisleri tebrik ediyorum Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin tum bu duyguyu tatmak isteyenlerde en kisa zamanda hayirli haberleri alsin insallah diyorum. Bu arada igne gununu saymazsak yarin 15. Gun olucak

BF59130E-7A0A-4DD1-B747-A6CF9BAF4FAA.jpeg

Buda dunku ovulasyon testim benim bir daha yumurtlayasim mi geldi acaba adet oncesi niye ovulasyonlarim boyle cikiyor anlamis degilim bir kere daha olmustu.

Düzenli ilişki deniliyor bi kere bende pko var neredeyse iki ayda bir oluyorum. İki günde bir ilişki hiç bana göre değil 😂😂Ne zaman yumurtluyorum belli değil. En güzeli yumurta takibi valla bu yaştan sonra

Bizde duzenli iliski yasayamiyoruz sirf o yuzden yumurta takibine devam edicem:) ztn doktor o denk gelince bile saglikli ciftin %25 dedi biz masallah kac aydir denk bile getiremiyoruz

Al
Günaydın arkadaşlar iğnenin olduğu sabahı saymazsak bugün 14.gün Bat 26 Eylül
Bu sabah test yaptım artık iğnenin etkisi kalmamıştır heralde
[/QUOTEAllahim bizlerede nasip etsin insallah.Sagkikla kucagnza alin Benimde igne oldugum gunu saymazsak 10.gunum bugun ne zman test yapmayalim etkisi gecer .

Insnıkısı de büyümüştür ve hamıle kalırsın cogul olur belkı bellımı olur bakalım benım yumurtalarda ne durumda gorcez ılk asılamanmı

Canım kusura bakma mesajını görmemişim :KK43::KK43: benim 4. aşılama olacak. 7ye kadar hakkım var.Senin yumurtalar ne durumda?

Canım kusura bakma mesajını görmemişim :KK43::KK43: benim 4. aşılama olacak. 7ye kadar hakkım var.Senin yumurtalar ne durumda?
Hayırlısı cnm butun tahlıllerın yapıldımı ama senın tuplerın acıkmı esınle alakalı sıkıntı var mı yokmu bılmıyorum ıns tutar umutlu ol benım uc yumurta vardı ıgne vermedı dr kendı catlıcak ıgne ıcın gec dedı eve geldım ovulasyon testım pikncıktı ertesı gun sılındı kasık agrım oldu catladı dıye dusunuyorum yarın dr randevum var catladımı soylıcek kac mmlerdı bılmıyorum ama catlama sevıyesındeler dedı acıkcası umudum yok buaydan yumurtalar ya cok buyukse ıfne vermedı dıye dusundum ama hamıle kalma uhtımalın var dedı

Ay ıkı bebısmı varr harıka klomenle kac yumurtan olmustu bıdaha surecını anlatırmısın kuzum
Canım klomenle 3 ay denedik olmadı. Aşılama yaptık, gonal f 450 kullandım , 4 yumurtam olmuştu tuttu çok şükür. Darısı sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. Rabbim hepinize tez vakitte hayırlısıyla versin :dua: :dua:

X