- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #2.021
Canım klomen bende hiç gecikme yapmamıştıİm
İnşallah canım pkoluyum ama son zamanlarda düzenli oluyordum zaten burda geciktiriyor klomen diyenler vardı o yüzden dedim inşallah adet olmam bebeğim olur
aynilari bendede vs belirtiler canm bende insulin icin 1 aydir ilaç kullaniyorum senin kullanfigin ilacin adi ney ay inslalah bende hamileyimdir ne zamna kan vereceksin bende haftaya bugün ogrwnecegimBir de unutmadan insülin direnci için ilaç kullanıyorum uzun zamandır bir de bu prolaktin yüksek çıkmıştı dostinex kullandım. Belirtirler bel ağrısı ve hafif gögüs hassasiyeti cnm
Evet haklısın ama sizin yine bir sebep vrmış. Bende o da olmayınca insan umutsuzluğa düşüyor bazen. Çitf çizgi görmek hayal sankiC Capanin Gururu Teyom O Orkidem neden umutsuzsunuz benim de ilk denememdi. Sizin de olacak inşallah. Bak ne güzel haberler alıyoruz. Sizlerin de güzel haberlerini alacağımız günler yakın allah ın izniyle
İnşallah bendede olmaz iki güne adet olmam lazım son günlerde sarı akıntım var baya sende oluyor muydu canım bide insallah güzel haberler alırsın bugünCanım klomen bende hiç gecikme yapmamıştı
Yok arada kasık ağrısı var birde iştahım çok açıldı ilaçlardanmı bilmiyorum ama.bana duphaston verdi doktorum birde tedaviye başladığımdan beri astalife diye takviye verdi onu kullanıyorum senin varmi belirtiler canımay insalalh gunlerimiz ayni hayirlisi varmi bir belirtiniz
var cnm cok hızlı yürüdüğümde kasik ağrım oluyo akintim var goguslerim uçları sızlıyorYok arada kasık ağrısı var birde iştahım çok açıldı ilaçlardanmı bilmiyorum ama.bana duphaston verdi doktorum birde tedaviye başladığımdan beri astalife diye takviye verdi onu kullanıyorum senin varmi belirtiler canım
Amin inş teşekkür ederim cnmYaaaa topicteki hamişler artıyor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah. Dilerim sağlıkla kucağına alırsın kuzum
Benimde regl ağrısı gibi akıntımda var ama göğüslerde birşey yokvar cnm cok hızlı yürüdüğümde kasik ağrım oluyo akintim var goguslerim uçları sızlıyor
Glucophage cnm ilacın adı. Kan verdim 120 çıktı cnm inş senin de güzel haberlerini alırızaynilari bendede vs belirtiler canm bende insulin icin 1 aydir ilaç kullaniyorum senin kullanfigin ilacin adi ney ay inslalah bende hamileyimdir ne zamna kan vereceksin bende haftaya bugün ogrwnecegim
inşallah doktor bana bu ilaci birakma daha kaliteli olacak yumurtan catlayacak dedi bende diaformin kullaniyorum 1 ay 3 gün oldu insallah çok teşekkürler bu testten önce test yaptinmi hicGlucophage cnm ilacın adı. Kan verdim 120 çıktı cnm inş senin de güzel haberlerini alırız
Çatlatma iğnesnden sonraki 9.günüm,duphaston bana çok ağır geldi,gaz sancısı mide bulantısı ishal yaptı beni ama mecbur kullanmaya devam ediyorum.. ama nedense umudum yok,inş yine deYok arada kasık ağrısı var birde iştahım çok açıldı ilaçlardanmı bilmiyorum ama.bana duphaston verdi doktorum birde tedaviye başladığımdan beri astalife diye takviye verdi onu kullanıyorum senin varmi belirtiler canım
Aşılamalı seninde benim baş ağrısı çok oluyor akşamları neden bilmiyorumÇatlatma iğnesnden sonraki 9.günüm,duphaston bana çok ağır geldi,gaz sancısı mide bulantısı ishal yaptı beni ama mecbur kullanmaya devam ediyorum.. ama nedense umudum yok,inş yine de
güzel haberler alırız..
ilacın en yaygın yan etkisi baş ağrısı ve ishalAşılamalı seninde benim baş ağrısı çok oluyor akşamları neden bilmiyorum
Ondan demekki benimkideilacın en yaygın yan etkisi baş ağrısı ve ishal
Benim bu konuda hiç bilgim yok canımBir bakarmısnz progesteron testim 41.17 cktı nasıl sonuç
Canım gittin mi.Kızlar biz bugün kesemizi görmeye gideceğiz. Bakalım kaç kişiyiz ? Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah