- 12 Ocak 2024
- 460
- 89
- 29
Benim de 8. Günüm canım dün test yaptım çizgi vardı ama işte iğneden muhtemelenSizin iğneden sonraki kaçıncı gün. Ben 9 Ocak salı iğne oldum. Bugün iğneden sonra 9. Günüm
Ne güzel enerji gönderdiniz. Umudum çok şükür var halaBurdaki tüm arkadaşlarımızın kaset test negatif çıktı. Kanda öğrendiler. Umudunuzu kaybetmeyin
Aynı gün benim deSizin iğneden sonraki kaçıncı gün. Ben 9 Ocak salı iğne oldum. Bugün iğneden sonra 9. Günüm
Kesinlikle. Zaten iğne etkileriyle hamilelik belirtileri birebir aynıymış. Çok takılmayın onlara.O zaman bunu belirti sayıp boşa umutlanmamak lazım.
Evet. Ama galiba son olacak çünkü bugün çizgim zor seçiliyordu. Yarın muhtemelen tamamen kaybolacakYarın da yapacak mısın test
Bugün benim 9. Çizgi gitti gidiyor. Kalmadı desem yeriBenim de 8. Günüm canım dün test yaptım çizgi vardı ama işte iğneden muhtemelen
Yaaa çok mutlu oldum.Ne güzel enerji gönderdiniz. Umudum çok şükür var hala
Belki bende yaparım sabahları yapamıyorum işe gittiğim için de akşam bidaha bi yapayımEvet. Ama galiba son olacak çünkü bugün çizgim zor seçiliyordu. Yarın muhtemelen tamamen kaybolacak
Akşam ben de tekrar yaparımBelki bende yaparım sabahları yapamıyorum işe gittiğim için de akşam bidaha bi yapayım
İki günde bı canimYarın baktırcam ben hcg 3 gunde bir
Sen naptın canım ne durumdasınİki günde bı canim
İnşallah, isteyen herkese nasip etsin AllahımYaaa çok mutlu oldum.Umarım iyi haberler alacağız
4+2 bugün bekliyorum randevumu doktorum artık kana gerek yok dediSen naptın canım ne durumdasın
Şükürrr4+2 bugün bekliyorum randevumu doktorum artık kana gerek yok dedi
Çok şüküüür ne güzel haberler4+2 bugün bekliyorum randevumu doktorum artık kana gerek yok dedi
Deger kaç olana kadar kan veriyoruz acaba ben doktorum yarın cagırdı ancak calıstıgım için gidemiyorum hem 2. Kanı da vermedim henuz uştrasyonda bişe gözüküyomuki niye cagırdı4+2 bugün bekliyorum randevumu doktorum artık kana gerek yok dedi
Teşekkür ederim sizlerden de güzel haberler duyarım inşallahÇok şüküüür ne güzel haberler