Yaaaa beni bı güldüren sensin
Bende ikinizinde çift çizgilerinizi görmek istiyorum
İyiyim adet sancısı gibi sancılarım oluyo arada bı iştahım çok açıldı inanılmaz herşeyi yemek istiyorum şuan bile o kadar açım kiNasilsin bari iyimisin agrın falan varmi kv nasıl oldu iyimi
8. bugün ama regl olmadan önceki agrının aynısı baya hassaslaştılarKaçıncı günü iğnenin? Benim 10. Gün uçlarında yanma sızlama var bugün oldu mesela
B Butterfly193 çok erken bencee ahahahaha dur daha cananın kesinleştirelimmGebelik belirtileri mi yükleniyoryoksa
İsimiz bana kaldiysaaa ohooo pazartesimi gitsem yarin mi onu dusunuyroum cuma adet günüm ya haftasonuda beklesem gecersemi gitsem ya haftasonu adet olursam
Benim kocam istemiyo bu aradaHamile oldugunu ogrenince yoksa yanindamiydi zaten birliktemi gittin hastaneye
Knka senin burcun ne bu ne sabııırrrİsimiz bana kaldiysaaa ohooo pazartesimi gitsem yarin mi onu dusunuyroum cuma adet günüm ya haftasonuda beklesem gecersemi gitsem ya haftasonu adet olursam
İğnenin 9. Günü oldu benim. İki gündür ağrı sızı koku hassasiyeti mide bulantısı vs iğne yüzünden yaşanan her şey bir anda bitti. Sadece iki üç gündürmemelerim sızlıyor, sanki büyüdüler ve az önce baktım uçları koyulaşmış. Sizce İğne etkisi mi? 24 Ocak’ta test yapayım diyordum ama önden yapsam mı?
Aramızda 1 gün varmış. Ben testlerimin tek çizgiye düşmesini bekliyorum ama kesin pazar ya da pazartesi kan veririm dayanamayıp :)İğnenin 9. Günü oldu benim. İki gündür ağrı sızı koku hassasiyeti mide bulantısı vs iğne yüzünden yaşanan her şey bir anda bitti. Sadece iki üç gündürmemelerim sızlıyor, sanki büyüdüler ve az önce baktım uçları koyulaşmış. Sizce İğne etkisi mi? 24 Ocak’ta test yapayım diyordum ama önden yapsam mı?
YengecKnka senin burcun ne bu ne sabııırrr
Ne istemio kocan suprizmiBenim kocam istemiyo bu aradao yüzden ben olursa Allah kısmet ederse şahane bi sürpriz yapıcam
Yaa sacmalama ya yarın ver işte meraktan olucemİsimiz bana kaldiysaaa ohooo pazartesimi gitsem yarin mi onu dusunuyroum cuma adet günüm ya haftasonuda beklesem gecersemi gitsem ya haftasonu adet olursam
Hayirlisi olsun hakkinda insallah bebegin seninledirİğnenin 9. Günü oldu benim. İki gündür ağrı sızı koku hassasiyeti mide bulantısı vs iğne yüzünden yaşanan her şey bir anda bitti. Sadece iki üç gündürmemelerim sızlıyor, sanki büyüdüler ve az önce baktım uçları koyulaşmış. Sizce İğne etkisi mi? 24 Ocak’ta test yapayım diyordum ama önden yapsam mı?
İkinizinde olsun inşallah amin
Ama cikmazsaa yaaYaa sacmalama ya yarın ver işte meraktan olucem