Adet sancısı da belirti bu aradaBenim adet sancım var gibi azcık ama butun gun olmuor arada girio adet oluyorum saniorum da bisey geldigi yok gunum az ya ondan belkide bilmiorum baska belirtim yok igneden olan hersey gecti gitti ee doya doya yasadim hamile olmasamda belirtileri tattım
Direk kan ver bnceYarın gidip vericem canım evet sabah bi test daha yapsammi bidaha gorursem mi gitsem yok sa aman ne testi bas git iste gidince ogrenirsin mi diye dusunuym soyle bakalim
Benim çatlatma iğnesinden 4 gün önce kendi kendine çatlayan başka bir yumurtam daha vardı. Acaba o yumurtamı döllendi diye bir umut var içimde. Ama daha önce klomen ve iğne hiç kullanmadım iğne etkisiyse diye boşa heveslenmekten de korkuyorum.Aramızda 1 gün varmış. Ben testlerimin tek çizgiye düşmesini bekliyorum ama kesin pazar ya da pazartesi kan veririm dayanamayıp :)
Saka yapiosunnnyok komple çocuk hiç istemiyo
Bende de var. Özellikle yürürken sankiAdet sancısı da belirti bu arada
AynenKv nin ameliyatini hic unutmazsin gebeligini ogrendiginle ilk gun ben bile unutmam
İmkanınız varsa yarın kan verin o halde. Bir de 3-4 gün sonra tekrar verirsinizBenim çatlatma iğnesinden 4 gün önce kendi kendine çatlayan başka bir yumurtam daha vardı. Acaba o yumurtamı döllendi diye bir umut var içimde. Ama daha önce klomen ve iğne hiç kullanmadım iğne etkisiyse diye boşa heveslenmekten de korkuyorum.
Canim igne etkisini gun gectikce kaybediyor azaliyor belirtiler zaten 12.gunune kadar dayanabilirsen o gun kan ver erken kan verince iki gunde bir gidip artisina bakman gerekBenim çatlatma iğnesinden 4 gün önce kendi kendine çatlayan başka bir yumurtam daha vardı. Acaba o yumurtamı döllendi diye bir umut var içimde. Ama daha önce klomen ve iğne hiç kullanmadım iğne etkisiyse diye boşa heveslenmekten de korkuyorum.
Dilerim bu ay bu başlıktaki herkes bebeğiyledir.Hayirlisi olsun hakkinda insallah bebegin seninledir
Birlikte gittim sürpriz yapmayı kendim isremedim hemde iki tane düşük olunca biraz buruk bı sevinc oluyo zatenHamile oldugunu ogrenince yoksa yanindamiydi zaten birliktemi gittin hastaneye
Evleneli 4 sene olcak artık bi zahmett yani dedimSaka yapiosunnnokadar doktorlara nasil ikna edip goturuyosun
İnsallah vardir gercekten senin hamile olmani cok istiyorum ben Allah gonlune gore versin insallahhhhEvleneli 4 sene olcak artık bi zahmett yani dedim
Çok haklısın iyi yapmışsın canım yeter ki sizinle olsunBirlikte gittim sürpriz yapmayı kendim isremedim hemde iki tane düşük olunca biraz buruk bı sevinc oluyo zaten
Ne zamandur evlisiniz nasıl gidiyosun hastaneye benim eşimde bu ay artık gitme biraz ara ver çok yıprandın demişti bu ay son demiştim iyiki gitmisimBenim kocam istemiyo bu aradao yüzden ben olursa Allah kısmet ederse şahane bi sürpriz yapıcam
Evet hiç öyle cinsiyet partisiymis su suslemesi bu partisi gözümde yok sağlıklı olsun yeterÇok haklısın iyi yapmışsın canım yeter ki sizinle olsun
Çocuk istenmez mi ayollEvleneli 4 sene olcak artık bi zahmett yani dedim