Ovitrelle çatlatma iğnesi günü lekelenme

Aramızda 1 gün varmış. Ben testlerimin tek çizgiye düşmesini bekliyorum ama kesin pazar ya da pazartesi kan veririm dayanamayıp :)
Benim çatlatma iğnesinden 4 gün önce kendi kendine çatlayan başka bir yumurtam daha vardı. Acaba o yumurtamı döllendi diye bir umut var içimde. Ama daha önce klomen ve iğne hiç kullanmadım iğne etkisiyse diye boşa heveslenmekten de korkuyorum.

Benim çatlatma iğnesinden 4 gün önce kendi kendine çatlayan başka bir yumurtam daha vardı. Acaba o yumurtamı döllendi diye bir umut var içimde. Ama daha önce klomen ve iğne hiç kullanmadım iğne etkisiyse diye boşa heveslenmekten de korkuyorum.
İmkanınız varsa yarın kan verin o halde. Bir de 3-4 gün sonra tekrar verirsiniz

Canim igne etkisini gun gectikce kaybediyor azaliyor belirtiler zaten 12.gunune kadar dayanabilirsen o gun kan ver erken kan verince iki gunde bir gidip artisina bakman gerek

Neyse tamam yarin gidip bi gazla veriyim bari devlet cok uzakta etrafta saglik kabinleri falan var onlara gidip soriyim yapiolarsa yaptiricam

X