36 saat sonrami oldu senin ?İğne günü hariç mi dahil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36 saat sonrami oldu senin ?İğne günü hariç mi dahil mi
34. Saatte oldu36 saat sonrami oldu senin ?
Yok banane ben saycamGenelde iğne gününü saymayın diyorlar
Say senin icin zor olur iki gunde bir artisina bakmak icin kan verirsinYok banane ben saycam
Olur canım yap tabi içinde kalmasın12. Gün kan verırım ya olmadı napım
Kaçıncı günü iğnenin? Benim 10. Gün uçlarında yanma sızlama var bugün oldu meselaKızlar peki gögüs agrısı normal mi? Dün akşam hafif başlamıştı artıyo şimdi hissediyorum. İğnenin etkisi değil mi?
Evet süt yumurta cevizi çok tüketiyorum zaten canım
Yok canım hiç gitmedim daha kontrole pazartesi çağırdı doktorum 4+6 oluyo inşallah görünürAaa ne merak ettim sen keseyi gordun mu gorundu mu
Allah seniEtiketlemeyi bilmiorum ya baksana orc yazip duruyorum uzun ya unutuorum orc aklimda kalmis diyeseninkinide yanlis yaziorum buyuk ihtimalle aklimda kaldigi kadar ysziyorum
Bebek varsa tutunmasına yardımcı oluyor yoksa da adet olmanı sağlıyorYok ama ama duphaston evlenmeden önce kullanmıştım ben bir kere neden hatırlamıyorum. Pcos falan heralde
Gebelik belirtileri mi yükleniyor yoksaKızlar peki gögüs agrısı normal mi? Dün akşam hafif başlamıştı artıyo şimdi hissediyorum. İğnenin etkisi değil mi?
Ay insallah cok istiyorum onun hamile olmasini insallah yuklensin bol bol yuklensin anladım canım insallah görünür görünür se ultrason kagidini al alamiorsan ekrandan resim cek eve gelince bize at atmazsanda saklaGebelik belirtileri mi yükleniyor yoksa
Yaaaa beni bı güldüren sensinAy insallah cok istiyorum onun hamile olmasini insallah yuklensin bol bol yuklensin anladım canım insallah görünür görünür se ultrason kagidini al alamiorsan ekrandan resim cek eve gelince bize at atmazsanda sakla
Normal kanka hersey mübah merak etmeKızlar peki gögüs agrısı normal mi? Dün akşam hafif başlamıştı artıyo şimdi hissediyorum. İğnenin etkisi değil mi?
Bugün 4 hafta 1 günlük pazartesi gittiğimde 4 hafta 6 günlük oluyo küçük diye belki görünmeye bilir inşallah görürüm doktorum cagirdiysa bı bildiği vardır diyorum4+6 nasil oluyor 4 hafta 6 gun mu oluyor yani