- 17 Ağustos 2019
- 7.496
- 8.200
- 198
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Doktorunu değiştir canım 11 mm çatlatma iğnesi mi verilir ya. Bu doktorları anlamıyorum. Test sonucun kaç 5 gibi falan bi değerse içme tarlusal olada bilir olmaya da bilirYumurtam büyümüyor kızlar polikistik over var bende fazla yumurtam var sağlıklı büyümüyorgonal f iğne kullandım 9 gün boyunca 50 ml vuruldum sonucunda 11 mm büyüme oldu benim iğnenin dozunu daha yüksek verin dedim dinlemedi doktorum
Doktorunu değiştir canım 11 mm çatlatma iğnesi mi verilir ya. Bu doktorları anlamıyorum. Test sonucun kaç 5 gibi falan bi değerse içme tarlusal olada bilir olmaya da bilir
Benim şöyle oldu canım femara verdi beş gün kullandım sonra yumurta büyüklüklerine baktı iyi dedi 2 yumurta oluşmuştu sonra 3gün sonra çatlatma iğnesi kullandım 36 ve 48 şart sonrası önemli dedi o günleri değerlendirdik ama idrar yolu enfeksiyonu oldum ilaç kullandım olduysa da tutunamamıştır bence senin kaç yumurta oluştu
Olsa ilk olarak buraya yazacağımÜç yumurta oluştu canım. 9-10-11 mm. İnşallah tutunur öyle düşünme dur bakalım hayırlısı olsun inşallahen azından yumurtan büyümüş benim büyümüyor ki sonucu bana da haber ver
..ben daha rahim filmi cekilmedim yumurta buyuse yine de tutmasa cekilcektim de büyümediOlsa ilk olarak buraya yazacağımhiç umudum yok Evet rahim filmi de çekindim tüplerim kapalıymış açılmış
Doktora güvenmek çok önemli bence araştırıp tamamen güveneceğim bir doktora git cnm..ben daha rahim filmi cekilmedim yumurta buyuse yine de tutmasa cekilcektim de büyümediama aklımda o da adetim gelsin ilk isim doktor değiştirmek
Kesinlikle öyle canım bakalım iki isim var aklımda nasipDoktora güvenmek çok önemli bence araştırıp tamamen güveneceğim bir doktora git cnm
Kesinlikle öyle canım bakalım iki isim var aklımda nasip
İnşallah olur Bebiş
Merhaba kızlar. doktor çatlatma iğnesini neye göre veriyor? ben 2 ay ultrasonda yumurta takibi yaptırdım yumurtam ortalama 20mm büyüklüğünü ulaşıyor ama çatlamıyor. çatlamadan küçülmeğe başlıyor. doktora gittim bu yüzden ama test istedi. şimdi adetimi bekliyorum hormon testleri yaptırcam. acaba hormonla alakali olabilirmi? iğneyle kolaylıkla çatlatılırmıki?
Benimde bugün iğneden sonra 13.günüm
Ben bugün verecektim ama adet olacağım büyük ihtimal o yüzden vermedim hiç bir hamilelik belirtisi yokYarın kan verin inşallah vardır hayırlısı olsun
hiç bir zararı yoktur dimi? ben bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım adetim falan hep düzenli. ve evlenmeden önce yumturtam çatlıyordu. daha yeni evliyim galiba kimyasal da geçirdim ondan sonra adetim düzenim 28-30-29 falan oldu. ama hayatim boyu saat gibi 26. günümde adet olurdum. büyük ihtimal yumurta çatlamadığı için uzadı döngüm. peki iğne vurulsa bile yumurtanın çatlamadığı oluyormu? aşırı korkuyorumÇatlama olsun diye veriyor. Bazen catlamiyor çünkü o yüzden de garanti çatlasın diye iğne veriyor
Ben bugün verecektim ama adet olacağım büyük ihtimal o yüzden vermedim hiç bir hamilelik belirtisi yok
hiç bir zararı yoktur dimi? ben bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım adetim falan hep düzenli. ve evlenmeden önce yumturtam çatlıyordu. daha yeni evliyim galiba kimyasal da geçirdim ondan sonra adetim düzenim 28-30-29 falan oldu. ama hayatim boyu saat gibi 26. günümde adet olurdum. büyük ihtimal yumurta çatlamadığı için uzadı döngüm. peki iğne vurulsa bile yumurtanın çatlamadığı oluyormu? aşırı korkuyorum
Şimdi hamilelik testim geldi yapayım da kurtulayım hamile olmadığımı öğreneyimBelirti arama canım herkes de belirti olcak diye bişey yok
yumurtam hiç çatlamıyorki, kist de olmuyor. gerekli büyüklüğe ulaşıyor sonra adete kadar küçülüyor adetle de atıyorum. mesela geçen ay 12.gün 20mm olan yumurta 14.gün 19mm olmuştu ve küçülmeğe de devam ettiYumurta geç çatladıgi içindir döngünün uzaması. Bilmiyorum doktor takibinde olursanız kist vs olursa zaten çözümü var diye biliyorum adetle atılır sonuçta
yumurtam hiç çatlamıyorki, kist de olmuyor. gerekli büyüklüğe ulaşıyor sonra adete kadar küçülüyor adetle de atıyorum. mesela geçen ay 12.gün 20mm olan yumurta 14.gün 19mm olmuştu ve küçülmeğe de devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?